0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B doma nestačily na Lipník


Branky


36. R. Šťáva , 53. F. Wortner (p.) , 70. F. Wortner
0

Lipník potvrdil výhrou na hřišti Šebkovic B vzrůstající formu, když si s v posledních čtyřech zápasech připsal devět bodů a dostal se tak v tabulce před svého hostitele.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonýr Šťáva dostal hosty do vedení

V souboji  loňských účastníků Okresního přeboru nastoupily domácí Šebkovice proti Lipníku. Ten se po špatném začátku pomalu rozjíždí. Jeho vzestupnou formu odnesli hráči Šebkovic. Jejich hra byla dopředu bezzubá, bez nápadu a bez tahu na branku. Jediné ohrožení hostující branky představovaly přímé trestné kopy, které vždy jen těsně minuly cíl. Lípník byl naopak mnohem konstruktivnější a nabídnuté příležitosti využíval. Jednu z nich dokázal využít kanonýr Rudolf Šťáva, který se dotáhl s devíti brankami na nejlepšího střelce soutěže Jana Čecha z Radotic.

Wortnerovi góly znamenaly tři body pro Lipník

Po změně stran hosté navýšili své vedení, zásluhou proměněné penalty Františka Wornera. Ani tato branka nevyburcovala domácí k vyšší aktivitě, naopak se podruhé v zápase prosadil František Wortner, který překonal v 70. minutě Jana Pitoura. Tímto gólem bylo prakticky po zápase. Lipník si tak připsal první venkovní výhru, která ho momentálně katapultovala na čtvrtou pozici po odehraných sobotních zápasech. Šebkovice tak poprvé v sezóně vyšly ve dvou jdoucích zápasech bodově naprázdno a bez jediné vstřelené branky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice B
Tržil Pavel, hráč Šebkovic B: Naše hra dopředu byla bez nápadu. Lípník byl naopak mnohem konstruktivnější a nabídnuté příležitosti využil.




Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
J. Pitour [-] - J. Holčapek [-] (77. J. Svoboda [-] ) , L. Pecka [-] , P. Hrůza [-] , J. Fejta [-] , V. Beroun [-] (71. M. Roupec [-] ) - S. Zikmund [-] , O. Netík [-] , L. Havel [-] (74. T. Kotačka [-] ) , R. Svoboda [-] - J. Hobza [-]

Hajduk Lipník
L. Jelínek [-] - A. Matoušek [-] , T. Brabenec [-] , A. Martenek [-] , T. Pokorný [-] - A. Kisela [-] , P. Pokorný [-] - L. Macháček [-] , F. Wortner [-] , R. Šťáva [-] - M. Skoumal [-] (86. O. Urban [-] )

ŽK: 61. V. Beroun - 56. R. Šťáva , 61. F. Wortner .
Hráči zápasu: F. Wortner .
Místo: Šebkovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: MITÁŠ Milan - KOŘÍNEK Vladimír (N), SVOBODA Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.