1:1
(0:0)
70. T. Kincl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jan Železný vystřílel bod Novým Syrovicím B v poslední minutě


Branky


0

Až vstřelená branka Jana Železného s poslední minuty rozhodla o tom, že se body v Nových Syrovicích spravedlivě rozdělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Druhý tým tabulky Radotice přijeli na půdu Nových Syrovic i se svým nejlepším střelcem Janem Čechem, který měl do tohoto zápasu z šesti utkání devět zářezů na své střelecké pažbě. Na něj se domácí hráči asi nejvíc soustředili. V prvních dvaceti minutách byl zápas vyrovnaný. Mírně navrch měli hosté z Radotic. Potom začali pomalu přebírat otěže utkání domácí hráči, kteří hrozili z brejkových situací. Ani jedna však neskončila za zády Tomáše Tesaře, který předváděl spolehlivý výkon. I díky němu se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Jan Železný vyrovnal v poslední minutě

Ve druhém poločase byli aktivnější domácí Nové Syrovice, ale gólově se prosadili hosté z Radotic. V 69. minutě Martin Čech nahrál Tomáši Kinclovi, který se pěkně položil do střely a rozvlnil síť za bezmocným Františkem Zavadilem 0:1. Domácí se nadále snažili alespoň o vyrovnání, ale marně. V hostující brance čaroval Tomáš Tesař. Nakonec ale i on kapituloval. To už běžela poslední minuta zápasu a po překříženém centru se pěkně trefil domácí kanonýr jan Železný, pro kterého to byla již sedmá branka v sezóně. Hosté i přes obdrženou branku v závěru bod brali.



Ohlasy k zápasu


SK Nové Syrovice B
Škoda Adam, vedoucí Nových Syrovic B: Myslím si že remíza utkání sluší nejvíce.

TJ Družstevník Radotice
Kincl Daniel, trenér Radotic: Myslím si, že byl výsledek pro nás více jak přijatelný. S konečnou remízou jsme spokojeni. Domácí si zasloužili vyhrát.



Sestavy


SK Nové Syrovice B
F. Zavadil [-] - J. Železný [-] , R. Kopeček [-] (46. J. Marek [-] ) , J. Vlček [-] (51. T. Lang [-] ) , J. Vrba [-] , P. Zerza [-] , D. Jenerál [-] (64. L. Houserek [-] ) , R. Janoušek [-] , D. Janoušek [-] , J. Lang [-] , J. Weidenthaler [-]

TJ Družstevník Radotice
T. Tesař [-] - D. Kincl [-] (68. J. Nevěčný [-] ) , F. Tobolka [-] , P. Tobolka [-] , A. Jelínek [-] - J. Čech [-] , T. Kincl [-] , V. Liška [-] - M. Čech [-] , S. Michal [-] (61. M. Novák [-] ) - V. Vyhnálek [-]

ŽK: 45. J. Vlček - 66. D. Kincl , 68. T. Kincl .
Hráči zápasu: J. Železný - T. Kincl .
Místo: Nové Syrovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: ZIMA Petr - CHALUPA Martin (N), NEVĚČNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.