1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 10:15

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty B opět doma vyhrály


Branky


0

Již třetí domácí zápas po sobě dokázaly Kouty B vyhrát. Jejich  sérii nenarušily ani Přibyslavice B. Kouty se tak tlačí do klidného středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas branku nepřinesl

V tradičním dopoledním čase zavítalo béčko Přibyslavic na půdu dalšího rezervního týmu z Kout. Již v 2. minutě po kombinaci Jana Packy a Luboše Lopatáře druhý jmenovaný střelil těsně vedle tyče Veselého branky. Jinak byl zápas zcela vyrovnaný s několika šancemi na obou stranách, které vyřešili oba gólmani. Přesto se šlo do kabin za bezbrankového stavu. 

Domácí rozhodli na začátku druhé půle

Do druhého poločasu vstoupily lépe domácí Kouty a byla z toho hned vedoucí branka. Ve 48. minutě se dostal odražený míč přes vápno k Danielu Hrubému, který vymetl šibenici Kadlecovi branky. Přibyslavice se pochopitelně snažily o brzské vyrovnání, ale recept na pokoření domácí branky nenašli. Ani veliká šance Jana Packy, který šel sám na brankáře gólem neskončila. Závěrečný tlak Přibyslavic však již žádnou branku nepřinesl a tak po závěrečném hvizdu rozhodčího Navrkala se mohly Kouty radovat z další domácí výhry.  



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Přibyslavice B
Račák Petr, trenér Přibyslavic B: Ve vyrovnaném utkání jsme neproměnili spoustu šancí. Domácí zvítězili pěknou brankou.



Sestavy


SK Kouty B
O. Veselý [-] - L. Neuwirth [-] , Z. Nováček [-] - I. Kratochvíl [-] (77. R. Veselý [-] ) - A. Dočekal [-] (73. M. Smejkal [-] ) , J. Nováček [-] (46. J. Cejpek [-] ) - M. Semrád [-] (81. P. Dočekal [-] ) , R. Caha [-] , D. Hrubý [-] , M. Chaloupka [-] , R. Nováček [-] (46. R. Komínek [-] )

TJ Sokol Přibyslavice B
P. Kadlec [-] - F. Holub [-] , J. Pojer [-] (58. M. Vafek [-] ) , V. Carda [-] , M. Čejka [-] , R. John [-] - J. Kovář [-] , M. Molák [-] (65. L. Sekerka [-] ) - J. Packa [-] (69. P. Mícek [-] ) , L. Lopatář [-] - J. Rambousek [-] (46. M. Kejnovský [-] )

ŽK: 30. M. Chaloupka - 5. R. John , 30. J. Kovář .
Místo: Chlum. Počet diváků: 80. Rozhodčí: NAVRKAL Ivo - BĚHOUNEK Ondřej (N), VEJMĚLEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.