Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatovu se doma daří


Branky


0

I ve svém třetím domácím zápase Opatov opět nezaváhal. Jeho domácí formu odnesli hráči Čáslavic B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatov měl bleskový nástup

Domácí Opatov vlétl na svého soupeře zhurta. Již ve 2. minutě využil nepřesnost v obraně hostí Jaromír Fortelný a poslal Opatov do vedení. Ve 14. minutě už to bylo dokonce 2:0. Martin Malík našel dlouhým nakopnutím Denyse Čučelína, který ještě dokázal přehodit vyběhnutého brankáře Martina Hobzu. Domácí nadále hrozili svými útočnými výpady, ale skóre se po jejich pár šancí nepohnulo. Pak vystrčily růžky i Čáslavice a byly velmi nebezpeční. Přesto šli do kabin veseleji hráči Opatova.

Opatov si výhru pohlídal

Druhý poločas už měl vyrovnaný průběh. V 67. minutě definitivně uklidnil Zdeněk Daniel všechny Opatovské příznivce, střelou do prázdné branky. V 77. minutě se gólového zápisu dočkali i hosté z Čáslavic. Nádherná přihrávka šla ke Koplovi, který ještě nahrál na střídajícího Tomáše Růžičku a ten připravil Pavla Vlčka o domácí neprůstřelnost trvající 257. minut. Hosté už nestačili zdramatizovat zápas, jelikož domácí dokázali v 83. minutě proměnit pokutový kop, který bezpečně proměnil Aleš Konečný. Domácí vítězná šňůra tak nadále trvá.



Ohlasy k zápasu


FK Opatov
Hanzal Lukáš, hráč Opatova: První poločas byl jednoznačně v naší režii. Hosté však postupem času hru vyrovnali, ale to už jsme vedli o dvě branky. Druhá půle už byla zcela vyrovnaná, ale vítězství jsme si bezpečně uhlídali.

FK Čáslavice-Sádek B
Málek Rostislav, trenér Čáslavic B: Nehráli jsme vůbec dobře. Domácí využívali své šance. Vyzvedl bych jejich lepší bojovnost.



Sestavy


FK Opatov
P. Vlček [-] - R. Novotný [-] , J. Horáček [-] , M. Ježek [-] , R. Kabelka [-] - A. Konečný [-] , J. Fortelný [-] (83. L. Kabelka [-] ) , Z. Daniel [-] , M. Malík [-] , D. Čučelin [-] (54. L. Hanzal [-] ) - M. Kravka [-]

FK Čáslavice-Sádek B
M. Hobza [-] - P. Růžička [-] , J. Mach [-] , J. Hanzal [-] , A. Roupec [-] - M. Klika [-] , V. Čurda [-] (16. J. Kacetl [-] ) , M. Busta [-] (62. T. Růžička [-] ) , J. Vecheta [-] - J. Kopl [-] , P. Bednář [-]

ŽK: 43. R. Kabelka , 48. M. Kravka , 87. Z. Daniel - 28. J. Hanzal , 53. J. Kacetl .
Hráči zápasu: D. Čučelin , M. Kravka - J. Kopl .
Místo: Opatov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - VECHETA Roman (N), SPURNÝ Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.