6:2
(2:0)
58. T. Vrbka
80. V. Kos
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předín na Šebkovice B recept nenašel


Branky


25. J. Hobza , 32. M. Hobza (p.) , 65. O. Netík , 70. R. Černý , 73. J. Hobza , 78. P. Tržil - 58. T. Vrbka , 80. V. Kos
0

Šebkovice B si schutí zastřílely. Jejich střeleckou formu odnesl stále bezbodový Předín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hobzové se podělili o góly

V Šebkovicích přivítala místní rezerva dosud bezbodový Předín a ten si i po tomto utkání musí na body ještě počkat. Hosté byli sice snaživí, ale domácí jim toho moc nedovolili, maximálně ojedinělé střely z dálky. Branky dávali domácí. První poločas mířili do černého "jen" dvakrát. Nejdřív se trefil ve 25. minutě Jan Hobza. Ve 32. minutě se kopala proti Předínu penalta, kterou proměnil další Hobza, tentokrát Michal 2:0. Vícero branek se diváci dočkali až po změně stran a nutno dodat, že góly to byly výstavní. 

Druhý poločas přinesl brankové hody

Druhý poločas se podařilo hostům snížit v 58. minutě Vrbkou Tomášem na 2:1 a začalo to vypadat, že by mohlo být nějaké drama. To se ovšem nekonalo a po třetí brance domácích, jejímž autorem se stal v 65. minutě Onřej Netík bylo jasno. Šebkovičtí dostaly chuť k útočné aktivitě a pohodlně navyšovaly skóre až na 6:1. Postupně se mezi střelce zapsali : v 70. minutě Radek Černý, v 73. minutě po druhé v zápase Jan Hobza a v 78. minutě další parádní trefou Pavel Tržil. Poslední slovo patřilo hostům, kteří už jen opticky upravili pro ně nepříznivý výsledek na konečných 6:2. Autorem gólu byl v 86. minutě Vojtěch Kos. Šebkovice se tak alespoň na jeden den vyšvyhly na druhé místo za zcela suveréní Horní Újezd.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice B
Tržil Pavel, hráč Šebkovic B: Hosté se sice snažili, ale my jsme byli ve všech ohledech lepší. Naše výhra byla zcela zasloužená.




Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
J. Pitour [-] - P. Tržil [-] , J. Fejta [-] , J. Holčapek [-] (73. M. Roupec [-] ) , R. Černý [-] - T. Vejtasa [-] , S. Zikmund [-] , L. Havel [-] , O. Netík [-] (80. L. Ryvola [-] ) - M. Hobza [-] , J. Hobza [-] (78. J. Svoboda [-] )

Předín
P. Hašek [-] - P. Frenc [-] , D. Píša [-] , M. Šindelář [-] , V. Kos [-] , D. Bouda [-] (55. J. Hynek [-] ) - P. Šindelář [-] (57. P. Šplíchal [-] ) , P. Šindelář [-] (46. M. Suchna [-] ) , T. Vrbka [-] - - Z. Kreuz [-] (73. J. Šindelář [-] ) , D. Veleba [-]

ŽK: 12. P. Šindelář , 69. M. Šindelář , 76. J. Hynek .
Hráči zápasu: J. Hobza - V. Kos .
Místo: Šebkovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: PIKART David - MOUCA Martin (N), PŘIBIL Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.