5:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotice daly Přibyslavicím B pětku


Branky


35. J. Čech (p.) , 39. S. Michal , 58. S. Michal , 85. J. Čech , 88. T. Kincl - 69. P. Masopust
0

Poprvé v sezóně okusily Přibyslavice hořkost porážky a hned velikým rozdílem. Radotice tak svého soupeře přeskočily v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radotice daly během čtyř minut dva góly

Začátek utkání byl do 15. minuty zcela vyrovnaný, domácí však postupem času začali přebírat otěže zápasu. Ve 25. minutě trefil Martin Čech brankovou konstrukci. Ve 35. minutě po zaváhání středového záložníka Přibyslavic došlo k penaltě. Pokus Jana Čecha David Vrbka vystihl, konečky prstů však vytěsnil balón na tyč, od které putoval do sítě. Domácím doslova narostla křídla a hned ve 38. minutě si mohli fanoušci opět zakřičet gól. Před brankářem Vrbkou změnil směr do brány Stanislav Michal. Do kabin tak šli veseleji domácí Radotice.

V závěru utkání domácí navýšili skóre

Ve druhém poločase byla hra vyrovnanější, k čemuž  hostům dopomohl vítr. Náznaky šancí však nedokázali zužitkovat. V 58. minutě domácí přidali třetí gól a opět zásluhou padesátiletého útočníka Radotic Stanislava Michala. V 68. minutě vykřesal jiskřičku naděje Petr Masopust, který po rohovém kopu tečoval hlavou míč na přední tyči a s pomocí břevna i tyče snížil na 3:1. Hosty gól povzbudil a vrhli vše do útoku. Bohužel pro ně zůstávaly v obraně okénka, čehož s protiútoků dokázali trestat domácí hráči. V 85. minutě jedno využil kapitán Jan Čech. Přibyslavice tato branka definitivně srazila do kolen. Toho také využil k uzavření skóre v 88. minutě Kincl Tomáš.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Přibyslavice B
Vejmělek Lubomír, hrající asistent Přibyslavi B: Začátek utkání byl celkem vyrovnaný. Postupem času hosté začali přebírat iniciativu s čehož pramenily jejich dvě slepené branky. Ve druhé půli byl s pomocí větru průběh hry vyrovnaný. Po našem snížení jsme hru otevřeli, ale soupeř nás gólově potrestal.



Sestavy


TJ Družstevník Radotice
T. Tesař [-] - V. Vyhnálek [-] , D. Kincl [-] (61. V. Liška [-] ) , P. Tobolka [-] - M. Habich [-] (51. M. Novák [-] ) , J. Čech [-] , L. Tříletý [-] , T. Kincl [-] - S. Michal [-] (76. J. Nevěčný [-] ) , M. Čech [-] - F. Tobolka [-]

TJ Sokol Přibyslavice B
D. Vrbka [-] - J. Pojer [-] (63. M. Vafek [-] ) , F. Holub [-] , R. John [-] , J. Rambousek [-] - R. Kučera [-] (56. J. Škarvada [-] ) , J. Kovář [-] , M. Molák [-] , P. Masopust [-] - L. Lopatář [-] , J. Packa [-] (76. L. Sekerka [-] )

ŽK: 33. P. Masopust , 78. R. John , 88. L. Sekerka .
Hráči zápasu: J. Čech , M. Čech - M. Molák .
Místo: Radotice. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - NEVĚČNÝ Jan (N), VEJMĚLEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.