Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 10:15

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litohoř nadělila Koutům B sedmičku


Branky


17. D. Bártů , 35. D. Bouda , 46. K. Svoboda , 48. K. Svoboda , 52. P. Šťastný , 69. K. Svoboda (p.) , 84. J. Pintér - 42. F. Neuman
0

Fotbalisté Litohoře bodovali i ve svém čtvrtém zápase sezóny. Jejich slušný vstup do sezóny odnesly Kouty B. Litohoř o svém vysokém vítězství rozhodla povedeným nástupem do druhé půle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neumann vrátil Kouty B do zápasu

Kouty B přijely do Litohoře posilněni výhrou z minulého kola nad Předínem. Litohoř však byla po dobrém vstupu do soutěže velkým favoritem. Začátek utkání přinesl dobrý fotbal. První dvě větší šance měli domácí, ale bez gólového efektu. K první brance Litohoře přispěl v 17. minutě svou chybou brankář Koutů Jakub Chaloupka. Jeho zaváhání potrestal Dominik Bártů. Domácí Litohoř se dostávala častěji k zakončení. Branku ale přinesla až 36. minuta, kdy po pěkné křídelní akci našel Patrik Szabó Davida Boudu, který si věděl s míčem rady 2:0. Slibný dvoubrankový náskok však domácí neudrželi. Ve 42. minutě snížil z trestného kopu František Neumann 2:1. To mělo hosty nabudit do druhé půle. Opak byl však pravdou. 

Drtivý nástup Litohoře do druhého poločasu

Po obrátce začala Litohoř létat po hřišti jak namydlený blesk, což přineslo kýžené ovoce v podobě gólů. Hned ve 46. minutě po kombinační akci skóroval Kamil Svoboda 3:1. Za dvě minuty už to bylo z podobné situace 4:1. Opět se trefil hráč utkání Kamil Svoboda. A do třetice byl Kamil Svoboda podepsán pod další brankou Litohoře. Tentokrát se však proměnil v znamenitého nahrávače, jehož přesnou nahrávku uklidil do sítě Pavel Šťastný 5:1. Rázem bylo rozhodnuto o vítězi. Kouty nehrály špatně, ale góly dával jen jeden celek. V 69. minutě vstřelil Kamil Svoboda hattrick 6:1. Gólovou tečku za zápasem podtrhl v 84. minutě Josef Pinter, jehož střílený centr si stečoval jeden z bránících hráčů do vlastní sítě 7:1. Je nutno podotknout, že se zápas hrál v duchu fair-play, k čemuž dopomohl i slušný výkon rozhodčího Sedláčka. 



Ohlasy k zápasu


TJ Litohoř
Šplíchal Pavel, trenér Litohoře: Odehráli jsme velice dobrou druhou půlku, kdy jsme rozhodli během osmi minut třemi brankami. Po zápase byla veliká spokojenost s naším výkonem.

SK Kouty B
Neuman František, trenér Koutů B: K utkání v Litohoři jsme se sešli ve velmi oslabené a kombinované sestavě. Domácí fotbalisté byli po celé utkání po všech stránkách lepším týmem a jejich vítězství bylo zasloužené. V takovém utkání se těžko hledá nejlepší hráč našeho týmu, ale pokud mám někoho jmenovat, tak oba středové hráče Luboše Neuwirtha a Tomáše Štveráčka.



Sestavy


TJ Litohoř
O. Dvořák [-] - L. Klejdus [-] , D. Bártů [-] , R. Szabó [-] - J. Pintér [-] , K. Svoboda [-] , P. Šťastný [-] , K. Svoboda [-] , P. Szabó [-] - D. Bouda [-] (68. L. Dolanský [-] ) , P. Obrdlík [-] -

SK Kouty B
J. Chaloupka [-] - Z. Nováček [-] , R. Nováček [-] , J. Nováček [-] (74. P. Dočekal [-] ) , R. Veselý [-] - R. Komínek [-] , F. Neuman [-] , T. Štveráček [-] , L. Neuwirth [-] - T. Riedl [-] , A. Dočekal [-] -

ŽK: 45. D. Bouda , 73. L. Klejdus - 51. R. Nováček , 53. J. Nováček .
Hráči zápasu: K. Svoboda , P. Szabó - L. Neuwirth , T. Štveráček .
Místo: Litohoř. Počet diváků: 50. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - DOLANSKÝ Ladislav (N), KOUKAL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.