J. Kopl 19.
1:1
(1:0)
75. J. Hobza
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 14:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jan Pitour vychytal Šebkovicím B bod


Branky


19. J. Kopl - 75. J. Hobza
0

Místní derby B týmu Čáslavic a Šebkovic vítěze nepřinesl. Zápas hraný ve velkém horku se však divákům musel líbit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převahu Čáslavic využil Jiří Kopl

Do derby zápasu vstoupili domácí lépe a ihned od začátku diktovali tempo a byli lepším týmem. Hostům se nedařila rozehrávka a důležité souboje ve středu hřiště vyhrávali domácí. První branku vstřelil v 19. minutě Hakl, když si naběhl mezi obránce a střelou z první zamířil přesně mezi tři tyče Pitourovi branky. Domácí nepolevovali a dál si vytvářeli brankové příležitosti, které ovšem skvěle zneškodnil šebkovický brankář.

Šebkovicím zachytal Jan Pitour

Do druhého poločasu už hosté vstoupili lépe a měli mírnou herní převahu, ovšem větší šanci ke skórování jim domácí pozorná obrana nepovolila. Čáslavice hrozili z rychlých brejků a opět musel několikrát své dovednosti předvést Pitour. Slabší chvilku si vybrala domácí obrana v 75. minutě, když domácí stoper netrefil dobře míč a po přihrávce od svého bratra se pohotově prosadil Jan Hobza. Vedení si zpět mohli vzít domácí v 80. minutě, kdy z voleje mířil Kopl do šibenice, ale Pitour konečky prstů míč vytěsnil na rohový kop. Další šance se už v zápase neobjevili a tak si celkem šťastně šebkovická rezerva odvezla jeden bod za remízu.



Ohlasy k zápasu


FK Čáslavice-Sádek B
Málek Rostislav, trenér Čáslavic B: Ve velkém horku se hrál perfektní zápas dvou rozdílných poločasů. Z naší strany fůra nevyužitých šancích . Hostům stačila k bodu jediná podařená střela.

TJ Sokol Šebkovice, z.s. B
Pitour Jan, brankář Šebkovic B: V tomto utkání nevalné úrovně byl soupeř aktivnější a agresivnější. My jsme hráli velice pasivně a místy to vypadalo, že nevíme co hrát. Proto jsme s dělbou bodu v konečném součtu spokojeni.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek B
M. Hobza [-] - J. Kacetl [-] (82. P. Bulička [-] ) , M. Zikmund [-] , P. Růžička [-] , P. Klika [-] - M. Klika [-] , M. Busta [-] (55. V. Čurda [-] ) , A. Roupec [-] , J. Vecheta [-] - J. Kopl [-] , P. Bednář [-] (68. M. Obůrka [-] ) -

TJ Sokol Šebkovice, z.s. B
J. Pitour [-] - P. Tržil [-] , J. Fejta [-] (72. M. Roupec [-] ) , J. Holčapek [-] - L. Pecka [-] , R. Svoboda [-] (82. L. Ryvola [-] ) , L. Říha [-] (86. J. Uhlíř [-] ) , S. Zikmund [-] - J. Svoboda [-] (50. M. Hobza [-] ) , L. Havel [-] , J. Hobza [-]

ŽK: 21. M. Busta , 37. J. Kacetl , 47. M. Klika , 59. V. Čurda - 85. J. Pitour .
Hráči zápasu: A. Roupec - J. Pitour .
Místo: Čáslavice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - RYGL Tomáš (N), KOŘÍNEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.