0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podhorácko hrálo opět bez gólů


Branky


0

Kam přijede Podhorácko, tam góly nepadají. Ve třetím zápase po sobě se Podhorácko gólově neprosadilo. Přesto vybojovalo další cennou remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Do Kojetic přijelo Podhorácko, které toužilo ve svém třetím venkovním utkání vsítit první branku v sezóně. Kojetice však dokázaly porazit Opatov a byly tak favoritem i pro toto utkání. FK Podhorácko má stále problém se sestavou, ale už přijeli v trochu lepším složení než proti Přibyslavicím. Přesto jejich lavičku zahříval pouze jediný hráč. Prvních deset minut byli domácí lepším týmem, ale vytěžili z toho jen jednu střelu Leoše Hnízdila za hranicí vápna, která skončila nad brankou Milana Klímy. Po té se hra vyrovnala a odehrávala se mezi oběma šestnáctkama. Posledních dvacet minut první půle si Podhorácko vytvořilo ve vápně domácích pár závarů s několika zblokovanými střelami. Na druhé straně měly Kojetice také příležitost ke skórování. Brankář Klíma dokázal zlikvidovat nájezd útočníka z Kojetic.

Klíma vychytal domácí střelce

Druhá půle byla z obou stran trochu nervóznější a hrál se tvrdší fotbal. V tu chvíli byli domácí lepším týmem, ale vytvořili si jenom jednu tutovku, kdy se Hnízdil řítil sám na Klímu, ale gólman Podhorácka opět ukázal své kvality. Podobná situace se o chvíli později opakovala na druhé straně, ale ani hostující Šulc neuspěl. Domácí pak měli pár náznaků, zejména ze standardních situací. A když se neujala pěkná střela hostujícího Sapíka, utkání skončilo bez branek.



Ohlasy k zápasu



FK Podhorácko 2015
Totek Martin, hráč Podhorácka: Máme stále problémy se sestavou, ale už jsme přijeli v trochu lepším složení než proti Přibyslavicím, ale i tak jsme měli na střídačce pouze jednoho hráče. Navíc nás stále čekají venkovní zápasy a bude těžké sbírat body. Každopádně po dnešku jsem s bodem spokojený, hráli jsme proti běhavému týmu, který si vytvořil nějaké šance. Na druhou stranu šance jsme měli i my, mohl vyhrát jakýkoli tým.



Sestavy


Kojetice
Z. Kupka [-] - D. Šmehlík [-] , T. Svoboda [-] , J. Ujčík [-] , D. Sochor [-] - J. Sedlák [-] , J. Svoboda [-] , M. Vaníček [-] - L. Hnízdil [-] , P. Buďa [-] - M. Krula [-]

FK Podhorácko 2015
M. Klíma [-] - D. Hybner [-] , V. Trojan [-] , J. Roupec [-] , M. Totek [-] - P. Bulička [-] , S. Lojda [-] , J. Veselský [-] , M. Gáborík [-] - O. Šulc [-] , M. Cakl [-] (74. A. Sapík [-] ) -

ŽK: 12. M. Krula , 18. J. Ujčík - 61. D. Hybner .
Místo: Kojetice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: SVOBODA Libor - SVOBODA František (N), FICHTNER Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.