0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd zvládl šlágr kola


Branky


0

Jediná podařená střela Jiřího Pivoňky stačila k výhře Horního Újezdu a katapultovala je na první místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohledný fotbal branku nepřinesl

Šlágr kola se hrál v Šebkovicích mezi místním Sokolem a Horním Újezdem. Oba týmy měly na svém kontě plný bodový zisk. Utkání sledovala slušná návštěva. Zápas začali lépe hosté z Horního Újezdu. Ale i Šebkovice se přičinily, aby se zápas líbil. Více ze hry a šancí měli hráči Horního Újezdu, ale jejich dvě stoprocentní šance zůstaly nevyužity.

Zápas rozhodl Jiří Pivoňka

Druhý poločas začaly o poznání lépe domácí Šebkovice. Několik jejich tutových šancí zmařil Pavel Hradecký. Když už to vypadalo, že domácí vstřelí úvodní branku, údeřilo na druhé straně. V 70. minutě rozehrával trestný kop Jiří Pivoňka a jeho střela skončila s údivem všech přítomných hráču a diváků zá zády Jana Pitoura. Domácí byli touto brankou zcela zaskočeni, že se už do žádné obrovské šance do konce zápasu nedostali. Tato výhra dostala největšího favorita soutěže do čela tabulky. Na druhé Radotice má Horní Újezd dvoubodový náskok.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice B
Tržil Pavel, trenér Šebkovic B: Zápas se hrál velice pohledný z obou stran. V prvním poločase byli hosté opticky lepší. My jsme v úvodu druhé půle své šance nevyužili, na což nás ztrestal Pivoňka šťastnou trefou.

TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč Horního Újezdu: Utkání dvou rozdílných poločasů. V první půlce jsme hráli dobře, ale neproměnili dvě stoprocentní šance. V druhém poločase jsme se dostali pod tlak a se štěstím jsme neinkasovali, zápas rozhodla šťastná branka ze standardní situace.



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
J. Pitour [-] - J. Fejta [-] , J. Holčapek [-] , V. Beroun [-] , P. Tržil [-] - R. Svoboda [-] (78. V. Říha [-] ) , T. Vejtasa [-] , L. Říha [-] , S. Zikmund [-] (75. M. Roupec [-] ) - J. Hobza [-] , L. Havel [-] (82. D. Kašpárek [-] )

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - R. Durda [-] , M. Čermák [-] , J. Pivoňka [-] , K. Kresa [-] , P. Míča [-] , P. Hekrla [-] (46. R. Palík [-] ) , L. Sláma [-] , J. Kučera [-] , M. Veselý [-] , M. Veselý [-]

Hráči zápasu: P. Hradecký , J. Pivoňka .
Místo: Šebkovice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: VOBORNÝ Jiří - KOŘÍNEK Miroslav (N), BAZALA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.