Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 10:15

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litohoř vyhrála přestřelku


Branky


3. L. Coufal , 59. L. Coufal , 62. T. Pokorný (vl.) , 67. K. Svoboda - 9. O. Svoboda , 34. O. Svoboda , 84. P. Pokorný
0

Sedm gólů viděli diváci v zápase Litohoř - Lipník. K radosti domácích fanoušků jich hosté vstřelili o jeden méně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oldřich Svoboda otočil první poločas

Litohoř nastoupila ke svému druhému utkání po sobě před domácím publikem. Lipník přijel s jasným cílem bodovat. jejich snadné vítězství doma s Předínem je pasovalo do mírné role favorita. Litohoř je ovšem doma velmi nebezpečná. Utkání se začalo hrát v neděli odpoledne. Hned z první akce se prosadili domácí. Konkrétně to byl zadák Litohoř Libor Coufal, který načal zápasovou přestřelku. Hostující tým z Lipníku se brzy oklepal z inkasované branky a v 9. minutě Oldřich Svoboda dokázal prostřelit domácího brankáře Ondřeje Dvořáka. Potom se hra trochu uklidnila. Ve 34. minutě však přišel obrat v utkání. Hosty dostal poprvé a naposled do vedení svou druhou brankou v zápase Oldřich Svoboda. To byla také poslední gólová akce prvního poločasu.

Domácí rozhodli během osmi minut

Po změně stran se snažila domácí Litohoř o vyrovnání a zvrat v zápase. Hosté přestali běhat a tak se první plán Litohoři zdařil. V 59. minutě se opět prosadil domácí obránce Libor Coufal. Litohoř se dočkala dalšího gólu v 62. minutě. To poslal domácí do vedení vlastní gól hostující obránce Tomáše Pokorného. Domácím střelcům se nadále dařilo a další gól na sebe nenechal dlouho čekat. Již na 4:2 zvyšoval v 67. minutě Karel Svoboda, který donutil Lukáše Jelínka vytahovat ze sítě další míč během osmi minut. Domácí tým to uklidnilo a měli hru pod kontrolou. Jenže zápas dokázal ještě zdramatizovat Petr Pokorný střelou z 84. minuty. Přesto již domácí svému soupeři nedali prostor k vyrovnání a dokráčeli k důležitému vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Litohoř
Šplíchal Pavel, trenér Litohoře: Před utkáním jsme měli problémy se sestavou, a proto jsem měl ze zápasu se silným protivníkem velké obavy. Hosty jsme zaskočili rychlým gólem. Postupem času se začala projevovat síla hostů, kterým se podařilo skóre otočit. Po přestávce jsme se hodně zlepšili a byli odměněni vyrovnávacím gólem kanonýra Coufala. Soupeře jsme v této fázi přehrávali a přidali jsme další dva góly, na které soupeř odpověděl jen snížením. Za 2. poločas jsme si vítězství zasloužili.

Hajduk Lipník
Trenér hostů: V Litohoři jsme chtěli potvrdit domácí vítězství nad Předínem. První poločas napovídal tomu, že se nám to podaří. Byli jsme lepším mužstvem. Druhý poločas byl z naší strany bez pohybu a ve hře byla spousta nepřesností. Domácí výsledek otočili a zaslouženě zvítězili.



Sestavy


TJ Litohoř
O. Dvořák [-] - D. Bártů [-] , L. Coufal [-] , L. Klejdus [-] , R. Szabó [-] - K. Svoboda [-] , J. Pintér [-] , D. Bouda [-] - P. Obrdlík [-] , K. Svoboda [-] - M. Šafrata [-] (71. V. Šabatka [-] )

Hajduk Lipník
L. Jelínek [-] - T. Pokorný [-] , V. Svoboda [-] , A. Matoušek [-] (84. J. Matoušek [-] ) - L. Macháček [-] (75. T. Kratochvíl [-] ) , O. Svoboda [-] , A. Kisela [-] , P. Pokorný [-] - F. Wortner [-] , R. Šťáva [-] - J. Novák [-]

ŽK: 37. M. Šafrata , 42. K. Svoboda , 83. V. Šabatka , 90. R. Szabó - 79. A. Matoušek .
Hráči zápasu: L. Coufal - O. Svoboda .
Místo: Litohoř. Počet diváků: 50. Rozhodčí: VALA Vladimír - DOLANSKÝ Ladislav (N), TRETERA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.