Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd naděloval


Branky


20. M. Čermák , 26. R. Durda , 27. M. Čermák , 48. M. Čermák , 56. J. Pivoňka , 65. R. Durda (p.) , 70. R. Durda - 67. J. Houserek
0

Nové Syrovice v předešlém zapáse nadělily sedmičku. Tentokrát si stejný počet branek odvezly z Horního Újezdu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohodová první půle Újezdu

Na zápas do Horního Újezda dojelo pouze 11 hráčů Nových Syrovic. Stav hrací plochy byl nevyhovující. Domácí tým v samotném utkání nepřipustil žádná překvapení. Za stálé převahy přišly i šance a s nimi i góly. První gól padl již v 6. minutě, kdy po rohu Pivoňky vyskočil nejvýš Durda, 1:0. V 9. minutě se připomněli hosté střelou z vápna mimo bránu. V 11. minutě po vysunutí Durdy, Čermák postupoval sám na brankáře, jeho střela skončila na tyči a dorážka Pivoňky šla vysoko nad a vedle. Nejnebezpečnější situace v domácí obraně nastala v 15. minutě, kdy Ošmera vyhlavičkoval balón z branky domácích. O 5 minut později již bylo 2:0, to když po nádherné přihrávce Ošmery postupoval sám na brankáře Čermák a nemýlil. Chvíli po té se dvakrát ke střele dostal agilní Míča, gólman hostí si však dokázal poradit. To neplatilo v 28. minutě, kdy se k odraženému balónu dostal Čermák a střelou z vápna zvýšil na 3:0.  V 30. minutě po průniku Kresa přihrál na vápno, kde se do míče opřel tvrdou ránou Durda, brankář s námahou vyrazil na roh.  V 36. minutě se připomněli hosté, ale se střelou z přímého kopu si Hradecký poradil.      

Durda s Čermákem dorazili Nové Syrovice

Do druhé půlky vstoupili hosté chybou brankáře v rozehrávce, Durda vypíchl míč a postupoval s Čermákem sám na brankáře, kterému připravil už snadnou pozici před prázdnou bránu, 4:0, čímž Čermák zkompletoval hattrick. V 57. minutě po faulu na Durdy domácí rozehrávali přímý volný kop z hranice vápna, k míči se postavil Pivoňka a nekompromisní ranou zvýšil na 5:0.  V 66. minutě po faulu na Durdu se kopala penalta, kterou sám faulovaný proměnil. V 71. minutě se čestného úspěchu dočkali i hosté, kdy tečovaná střela zapadla za Hradeckého záda, 6:1. V 73. minutě se na velkém vápně, po přihrávce Veselého, prosadil Durda střelou k tyči a také zkompletoval Hattrick, 7:1. Poté se už utkání dohrávalo bez větších šancí, hosté ke konci měli pár standartních situací, ale skóre se již neměnilo.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Špaček Petr, trenér Horního Újezdu: Utkání jsme po zásluze vyhráli, dařilo se nám proměňovat šance. Byl to týmový výkon. Jsem rád, že fungovala i nově poskládaná obrana a hostům toho moc nedovolila. Teď už se soustředíme na další utkání.

SK Nové Syrovice B
Škoda Adam, vedoucí Nových Syrovic B: Už od začátku bylo vidět, že budeme mít se silným týmem Horního Újezdu problémy. Jejich útočná síla byla větší než naše obrana. Domácí útočníci hráli na hranici ofsajdu a tak se převážně dostávali do osamocených úniků na brankáře.



Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Čermák [-] (85. O. Kouřilek [-] ) , R. Durda [-] , K. Kresa [-] , J. Pivoňka [-] , P. Míča [-] (81. R. Turoň [-] ) , P. Hekrla [-] (60. M. Veselý [-] ) , M. Ošmera [-] , L. Sláma [-] , M. Veselý [-] , J. Kučera [-]

SK Nové Syrovice B
F. Zavadil [-] - D. Růžička [-] , J. Lang [-] , D. Jenerál [-] , J. Vrba [-] , J. Houserek [-] , J. Vlček [-] , R. Janoušek [-] , D. Janoušek [-] , J. Weidenthaler [-] , V. Procházka [-]

ŽK: 21. D. Růžička .
Hráči zápasu: M. Čermák , R. Durda .
Místo: Horní Újezd. Počet diváků: 50. Rozhodčí: NEUMANN Jaroslav - BAZALA Petr (N), CHALUPA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.