1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B si odvezly z Heraltic tři body


Branky


0

Domácí Heraltice nestačily na Šebkovice B a připsaly si druhou porážku v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jan Hobza otevřel skóre již v šesté minutě

V druhém podzimním kole zavítala rezerva Šebkovic na půdu Heraltic. O hřiště se nejednalo, bylo to suché strniště, tvrdé jak beton a o rovnosti nemůže být vůbec řeč. Na tomto terénu bylo jasné, že se nebude hrát fotbal, ale kopaná. Hosté se dostali do vedení už v 7. minutě, když se individuálně prosadil Hobza. Vyrovnat mohli domácí chvíli na to, ale trefili pouze konstrukci branky. V 17. minutě to bylo už 0:2, kdy Černý přesně našel z přímého kopu hlavu nepokrytého Hrůzy. Poté se hra odehrávala spíše mezi vápny s občasnými šancemi na obou stranách. Domácí snížili chvíli před koncem prvního poločasu. Po špatné rozehrávce se z ofsajdové pozice prosadil domácí Příhoda.

Holčapek pojistil výhru

Ve druhém poločase se předvedená hra obou týmů nezlepšila, ale k vidění bylo několik šancí na obou stranách. Definitivní pojistku přidal v 70. minutě Holčapek, který svou opakovanou střelou zpoza vápna rozvlnil síť Krulovi brány. Poté se domácí vrhli do útoku a svou důraznou hrou se dostávali ke střelám, které ovšem na Pitourovu bránu nemířily nebo jim chyběla razance a přesnost. Zvýšit skóre mohli hlavou Tržil a Zikmund, ale osamoceni nezamířili přesně. Na velmi těžkém terénu si tak Šebkovické béčko odvezlo cenné tři body.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Šebkovice B
Pitour Jan, hráč Šebkovic B: Na dnešním těžkém terénu v Heralticích rozhodlo, že jsme své šance, na rozdíl od domácích, proměnili. Zhodnotit utkání je těžké, protože na tomto terénu prakticky nejde hrát fotbal.



Sestavy


Heraltice
J. Krul [-] - J. Koukal [-] , P. Příhoda [-] , M. Kourek [-] , J. Boudný [-] (71. T. Žampa [-] ) - J. Hroch [-] , Z. Lazárek [-] , Š. Koukal [-] , L. Lazárek [-] - V. Vrtal [-] , Z. Příhoda [-] -

TJ Sokol Šebkovice B
J. Pitour [-] - J. Fejta [-] , J. Holčapek [-] , P. Hrůza [-] , R. Černý [-] , P. Tržil [-] - L. Říha [-] (88. M. Uhlíř [-] ) , S. Zikmund [-] , L. Pecka [-] - J. Svoboda [-] (75. J. Uhlíř [-] ) , J. Hobza [-]

ŽK: 70. Š. Koukal .
Hráči zápasu: Z. Příhoda - J. Hobza , R. Černý , J. Holčapek .
Místo: Heraltice. Počet diváků: 45. Rozhodčí: PIKART David - VELEBA Aleš (N), POSPÍŠIL Marcel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.