1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ladislav Kabelka rozhodl o výhře Opatova


Branky


0

V prvním podzimním zápase rozhodla jediná branka utkání, kterou vstřelil Ladislav Kabelka a rozhodl o výhře domácího celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Domácí nastoupili do utkání v nejsilnější možné sestavě a navíc v poslední chvíli dopsali do zápisu na střídačku střelce Kabelku, což se později ukázalo jako zlatá volba. Zato hosté byli nuceni kvůli zranění posadit svého střelce Lojdu pouze na lavičku. Od začátku zápasu bylo jasné, kdo je favoritem a chce získat 3 body - Opatov se dostával po kombinacích od zadních řad do 100% šancí, které postupně zahodili Novotný, Čučelin, Kravka. Když už se krásně opřel do míče prvně jmenovaný Novotný, byl proti brankář hostů Klíma. Hodně aktivním hráčem domácích byla nová posila Daniel, který se taktéž dostával do zakončení nebo pozice spoluhráčům připravoval. Nejlepšími hráči hostů byli bezpochyby Šulc a Zikmund, kteří ovšem neměli velkou podporu ve svém snažení, až na jednu výjimku z konce poločasu, kdy ovšem střela Šulce byla zblokována domácí obranou s jistým stoperem Horáčkem. Jinak ovšem brankář domácích Kšír příliš práce neměl.

Podhorácku premiéra nevyšla

Druhá půlka začala naopak aktivní hrou hostů, kteří prvních deset minut drželi míč a po několika závarech před domácí brankou mohli překvapit. Poté se ovšem začalo prakticky hrát pouze na polovině hostů, kteří už vyráželi pouze do brejků. Domácí tlačili, ale gól ne a ne přijít a to jak po krásné střele kapitána Konečného nebo únicích Daniela, Kravky či Novotného. Navíc rozhodčí neodpískal penaltu pro Opatov po jasné ruce v šestnáctce hostů. V polovině poločasu přišel do hry výše jmenovaný Kabelka a ihned se dostal k hlavičce po rohu domácích, která jen těsně přepadla přes břevno. Poté už ovšem kanonýr Opatova prosadil, kdy mu po krásné kličce naservíroval míč centrem Kravka - 1:0. Poté se Opatov ještě do několika šancí dostal, ovšem nic z toho nebylo. Hosté na několik zbývajících minut postavili Lojdu, ovšem ani to jim k bodům nepomohlo a všechny body zůstali zaslouženě V Opatově.  
 


Ohlasy k zápasu


FK Opatov
Hanzal Lukáš, vedoucí Opatova: V prvním podzimním zápase jsme chtěli vstoupit s plným bodovým ziskem, což se nám nakonec podařilo.

FK Podhorácko 2015
Řepa Zdeněk, trenér Podhorácka: V prvním zápase jsme zaplatili nováčkovskou daň. Chyběla souhra a hlavně důraz. K tomu bylo pár hráčů na dovolené. Uvidíme jak budeme pokračovat dál.



Sestavy


FK Opatov
R. Kšír [-] (46. P. Vlček [-] ) - A. Konečný [-] , J. Horáček [-] , M. Ježek [-] , R. Kabelka [-] - Z. Daniel [-] , D. Čučelin [-] , M. Malík [-] , F. Šinkovský [-] (66. L. Kabelka [-] ) , R. Novotný [-] - M. Kravka [-] (90. A. Švaříček [-] )

FK Podhorácko 2015
M. Klíma [-] - D. Hybner [-] , J. Roupec [-] , P. Větrovský [-] - M. Zikmund [-] , M. Táborský [-] , V. Trojan [-] - O. Šulc [-] , M. Cakl [-] (70. M. Čeloud [-] ) , M. Hybner [-] (75. S. Lojda [-] ) , M. Gáborík [-]

ŽK: 50. M. Malík - 58. M. Táborský , 80. D. Hybner .
Hráči zápasu: R. Kabelka .
Místo: Opatov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: VALA Vladimír - FORTELNÝ Jaromír (N), TOMEK Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.