Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 10:15

1.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležitá výhra Horního Újezdu


Branky


0

Ambiciózní tým Horního Újezdu vstoupil úspěšně do nové sezóny

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedmiminutová přestřelka v Koutech

Určitě se všichni fanoušci Horního Újezdu těšili na novou sezónu. Tento tým v minulém ročníku byl jednoznačně nejlépe střílejícím týmem všech třetích tříd na Třebíčsku. Nikdo nedal více než 100 branek jak tento celek ostřílený několika oporami z vyšších soutěží. Horní Újezd bude určitě nejvíce spoléhat na střelecké schopnosti Radka Durdy. Tento bývalý hráč divizní Třebíče, který se vrátil do své rodné vísky, byl jednoznačně nejlepším střelcem svého týmu a z 52 vstřelenými brankami ovládl bezkonkurenčně tabulku střelců soutěže. Samotný zápas se začal hrát v úmorném vedru a samozřejmě hned borci z Horního Újezdu naplňovali své postupové ambice. První gól na sebe nenechal dlouho čekat. Ve 12. minutě se prosadil poprvé v tomto zápase agilní Michal Čermák a poslal favorita do vedení. Možná pod tíhou sebeuspokojení a nekoncentrovanosti, dokázali domácí díky Aleši Dočekalovi vyrovnat. Tento gól jistě domácí povzbudil, protože o dalších pět minut se skóre měnilo znovu v jejich prospěch. V 19. minutě se prosadil Radim Veselý. Kouty ukázaly svému soupeři, že z jejich hřiště se body vozit často nebudou. Horní Újezd byl tímto momentem velice zaskočen, aby ne, přijít o vedení během pěti minut zahýbe kde s kým. Naštěstí jim k vyrovnání dopomohl soupeř. Po nedorozumění v obraně a chybě brankáře Romana Komínka vyrovnal pohotově střelec podvečera Michal Čermák.

Michal Čermák rozhodl o výhře hostů

Po přestávce vstoupili hráči Horního Újezdu s odhodláním strhnout vítězství na svoji stranu. Svojí rychlou hrou platili na svého soupeře. Hlavně Michal Čermák byl hodně vidět. Tento mladý a neúnavný útočník dělal velké problémy domácí obraně. Sice dokázal několik šancí zahodit, ale tu nejdůležitější z 57. minuty proměnil ve vítězný gól. A protože další šance Horního Újezdu zůstaly nevyužity, museli se v závěrečných minutách strachovat o výsledek. Bohužel pro Kouty, nebylo jejich snažení korunováno vyrovnávajícím gólem.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Horní Újezd
Špaček Petr, trenér Horního Újezda: Za úmorného vedra po dobrém vstupu kdy jsme vedli 1:0 jsme přestali hrát, čehož soupeř využil a otočil na 2:1. Na štěstí jsme po nedorozumění obrany a chybě brankáře vyrovnali. V druhé půlce jsme domácí zaskočili svojí aktivní hrou a dostali se do vedení 3:2 i přes spoustu šancí jsme výsledek nedokázali navýšit a tak jsme se strachovali o výsledek do konce utkání.



Sestavy


SK Kouty B
R. Komínek [-] - M. Smejkal [-] , M. Chaloupka [-] , J. Hrůza [-] - V. Navrátil [-] (66. F. Neuman [-] ) , T. Štveráček [-] , R. Veselý [-] , R. Caha [-] , J. Nováček [-] - A. Dočekal [-] , M. Machát [-]

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - R. Durda [-] , J. Kučera [-] , L. Sláma [-] , M. Čermák [-] (90. R. Turoň [-] ) , M. Zvěřina [-] , J. Pivoňka [-] (71. M. Veselý [-] ) , K. Kresa [-] , P. Míča [-] (80. P. Hekrla [-] ) , M. Veselý [-] , M. Ošmera [-]

ŽK: 30. M. Chaloupka , 39. R. Caha , 60. J. Nováček - 16. J. Pivoňka , 85. L. Sláma .
Hráči zápasu: R. Veselý - M. Čermák .
Místo: Chlum. Počet diváků: 40. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - KOUKAL František (N), BAZALA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.