Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

13.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukov si v záchranářském duelu smlsl na rezervě Slavičína


Branky


0

V Lukově se hrál v nedělním odpoledni souboj dvou posledních týmů. Domácí tým v předchozích zápasech předvedl stoupající formu a střelecky se probudil Milan Šumšal. Hosté přijeli do Lukova opět s omlazenou sestavou, ve které nastoupili pouze tři fluktuanti z A týmu - Bartoš, Šindler a mladičký Michal Švach. Domácí celek šel do vedení po půlhodině hry, hosté příliš nebezpeční v zakončení nebyli, i když v poli předváděli solidní výkon. Ve druhé půli už to byla "one man show" Milana Šumšala, který zkompletoval hattrick a Slavičané tak odjížděli z Lukova nakonec se čtyřgólovým přídělem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým poslal do vedení po půlhodině hry Šimčík

S nestárnoucím Jirkou Konečným v bráně šli lukovští do utkání o záchranu a de facto o šest bodů s jasným cílem a to zvítězit. Od začátku utkání se hrálo hlavně mezi oběma vápny a šancí moc k vidění nebylo. Hosté lépe kombinovali, ale většinou končili před velkým vápnem domácích. Domácí se snažili prosazovat hlavně ze standartních situací a jedna jim ve 30. minutě vyšla. Domácí Šimčík po rohu Macíka hlavou skóroval a poslal domácí do vedení. Rezerva FC TVD se do vyložených příležitostí nedostávala a co prošlo za obranu, s přehledem chytil brankář Konečný. Do šaten tak odcházeli za jednobrankového vedení lukovští hráči, hosté byli v koncovce bezzubí. Do druhé půle se čekalo, co hosté na domácí tým vymyslí, ale do Lukova přijeli pouze s dvanácti hráči, navíc v 18. minutě musel obránce Fojtíka nahradit dorostenec Floreš a tak mnoho alternativ už trenér Surovec v utkání neměl.

 

Ve druhé půli zkompletoval domácí kanonýr Milan Šumšal svůj hattrick

Do druhého dějství vstoupil Slavičín se snahou s výsledkem něco udělat, ale opak byl pravdou. Slavičín ztrácel ve středu pole míče a domácí toho často využívali, což hosté zastavovali pouze za cenu faulů a nabízeli tak domácím standartní situace. V 54. minutě Macík z trestného kopu nacentroval před bránu a Šumšal z blízka prostřelil hostujícího brankáře Ocelíka - 2:0. Asi nejkrásnější akce přišla v 75. minutě - Tomáš Teplý vybojoval na půli míč a předložil ho do úniku teprve šestnáctiletému Drábkovi, který přihrávkou přes celé vápno našel uplně volného Šumšala, který z deseti metrů vymetl šibenici hostující branky - 3:0. V 85. minutě nastala uplně stejná situace jako při druhé brance. Macík z trestného kopu nachází zcela volného Šumšala, který uklidil míč do sítě a zkompletoval hattrick - 4:0. V nastaveném čase ještě Adamík nastřeli břevno hostující branky. Lukov si vítězství zasloužil. Slavičín byl lepší na míči, ale na brankáře Konečného za devadesát minut prakticky nevystřelil a za umělecký dojem se body prostě nedávají.

 



Ohlasy k zápasu


SK Lukov
Tomáš Brázda, hlavní pořadatel: Slavičín nehrál špatně, ale pouze po šestnáctku. Domácí tým byl efektivnější v koncovce a po zásluze bere tři důležité body i díky hattricku Milana Šumšala.

FC TVD Slavičín B
Stanislav Belžík, sekretář: Jelikož A tým hrál dopoledne, tak jsme neměli k dispozici příliš mnoho fluktuantů, navíc Bartoš se Šindlerem odehráli proti Petrovicím poločas a tak jim hodně sil nezůstalo. V první půli jsme byli kombinačně lepší, ve druhém poločasu jsme neuhlídali Šumšala, který nám dal tři branky.



Sestavy


SK Lukov
J. Konečný [-] - M. Králík [-] , M. Teplý [-] , O. Macík [-] , L. Vítovský [-] (46. J. Drábek [-] ) - M. Holomek [-] (85. T. Novák [-] ) , T. Smetana [-] (77. L. Vaškůj [-] ) , M. Šumšal [-] , R. Šimčík [-] - T. Teplý [-] , J. Adamík [-]

FC TVD Slavičín B
A. Ocelík [-] - M. Švach [-] , D. Sochora [-] , R. Bureš [-] , B. Fojtík [-] (18. O. Floreš [-] ) - A. Bartoš [-] , M. Švach ml. [-] , M. Šindler [-] , J. Neuman [-] - Š. Havlín [-] , M. Pavelka [-]

ŽK: 18. B. Fojtík .
Hráči zápasu: R. Šimčík , M. Šumšal .
Místo: Lukov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Zubek Radim  - Mičkal, Sedláček.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku