5:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

13.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příluky v sousedském derby nasázely Lužkovicím pět banánů


Branky


16. D. Frolek , 52. T. Humpál , 55. P. Pinkas , 68. L. Lošťák , 89. Z. Polepil (vl.)
0

Místní derby se hrálo v neděli odpoledne v Přílukách, kde mohli hosté z Lužkovic přijet i na kolech. Domácímu týmu nevyšel podle představ poslední duel na půdě posílené rezervy Slavičína. Hosté z Lužkovic zase doma nestačili na Tečovice, když neudrželi dvoubrankové vedení. Domácímu týmu se pro derby do sestavy vrátili Votava s Lošťákem a na hřišti to bylo hned znát. První poločas skončil jednobrankovou výhrou domácích, ve druhé půli přílučtí fotbalisté jasně opanovali hru a Lužkovicím uštědřili další čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branku obstaral po patnacti minutách hry domácí Frolek

 

Na hřišti v Příluku se za slunečného počasí hrál atraktivní fotbal. Začátek zápasu byl opatrnější, větší tlak přicházel od domácích, kteří měli velkou vůli zvítězit v místním derby na domácí půdě. Hosté se prezentovali pouze nakopávanou hrou, ale to jim nebylo k dosažení úspěchu nic platné. V 10 minutě se vydal do šestnáctky Lužkovic domácí Lošťák, ale z úhlu přestřelil. Za minutu vyzkoušel pozornost hostujícího brankáře Votava, ale jeho střela byla slabší. V 15. minutě se ocitl ve velké šanci Lošťák, který ale nastřelil brankáře a od něj putoval míč do břevna. Domácí to nabudilo ke zvýšení obrátek a již za minutu po krásné kombinační akci na hranici vápna Frolek střílel v podstatě do prázdné brány – 1:0. Domácí se pak i nadále tlačili do ofenzívy, přesto hosté v závěru poločasu měli výhodu dvou rohových kopů, ale nic z nich nevytěžili. Do kabin tak odcházeli spokojenější domácí hráči, kteří ale svou převahu vyjádřili pouze jedním gólem.

 

  

 

 

 

Příluky ve druhém dějství opanovaly hru a daly čtyři branky

Hned v první minutě druhého poločasu se dostal do vápna domácí Votava, který z úhlu prostřelil brankáře, ale míč skončil na zadní tyči. V 52. min. se rozběhnul do volné 16-tky Lošťák, kde byl nedovoleným zákrokem stažen a byla z toho penalta, kterou s přehledem proměnil Machalíček - 2:0. Za pouhé tři minuty zavezl do vápna míč opět Votava, který naše přesnou příhrou volného Pinkase, který neváhal a prostřelil hostujícího brankáře potřetí – 3:0. Hosté již cítili, že jim docházejí síly a pustili na hřiště 3 nové hráče, kteří jim ale potřebný tlak na domácí nevytvořili. Naopak, v 68. min. dostal na polovině hřiště Lošťák centrovaný míč, proběhnul mezi dvěma obránci hostí a s přehledem skóroval - 4:0. Hra se pak již dostala do poklidného tempa, za zmínku stojí v 79. min. střela domácího Humpála a o minutu později bravurně vychytal domácí brankář Pavelka přímý kop hostí. Když už se zdálo, že se nic nestane, domácí Lošťák v 89. min. odcentroval z levé strany míč do 16-tky hostí, kde k překvapení všech na hřišti i mimo něj, usměrnil míč výstavní hlavičkou do vlastní brány nikým neatakovaný hostující Polepil – 5:0 a dovršil tak zmar hostí v tomto utkání.



Ohlasy k zápasu


FK Příluky
Jaroslav Brabec, sekretář: Na zápas jsme se těšili a nakonec se nám i vydařil. Hráči hráli od počátku zodpovědně, tak jak se to od nich v derby čekalo a když jsme přidali i góly, nebylo co řešit. Naše forma jde opět nahoru a měli bychom ji potvrdit v dalším domácím zápase s Tlumačovem.

FK Lužkovice-Želechovice
Václav Křepelka, hráč: Bylo to od nás hrozné, žádný pohyb jsme neměli. Hodně nás také domácí přehrávali a jejich výhra je naprosto zasloužená. Musíme se soustředit na naše poslední utkání - derby v Lukově.



Sestavy


FK Příluky
O. Pavelka [-] - P. Čelůstka [-] , T. Humpál [-] , R. Machalíček [-] , P. Pinkas [-] (79. J. Strachoň [-] ) - J. Dederle [-] , Z. Vlček [-] (67. D. Pajtáš [-] ) , K. Zedníček [-] , L. Lošťák [-] - D. Frolek [-] , P. Votava [-]

FK Lužkovice-Želechovice
M. Vala [-] - O. Zámorský [-] , J. Turýn [-] (59. V. Tichý [-] ) , M. Čala [-] , T. Mičola [-] - Z. Polepil [-] , T. Holý [-] , J. Kučera [-] (34. J. Gruber [-] ) , V. Křepelka [-] (61. J. Holík [-] ) - J. Škrabal [-] , M. Ždanov [-]

ŽK: 37. J. Dederle - 25. V. Křepelka , 52. T. Mičola .
Hráči zápasu: D. Frolek , P. Votava .
Místo: Příluky. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Dokoupil Tomáš - Vobořil, Valenta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku