2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:30

13.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovice si v domácím prostředí poradily v derby s Tlumačovem


Branky


0

V Tečovicích se hrálo v sobotním odpoledni místní derby. Zavítal tam totiž Tlumačov, který v minulém kole obdržel doma nečekaný výprask od Nevšové. Domácí Bivoj se v posledních zápasech prezentoval výbornými výkony a tak se dal očekávat tuhý boj, což se nakonec i vyplnilo. Tečovice byly efektivnější v koncovce a po bojovném výkonu si připisují další tři body a jen potvrdily svoji zlepšenou formu. Hostům z Tlumačova v závěru podzimu došel dech, navíc se musí obejít bez kanonýra Dana Máčaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým poslal do vedení ve 25. minutě Frkal

Tlumačov  nastoupil bez zraněného Dana Máčaly a na jejich výkonu především v útočné fázi to bylo znát. V derby byli domácí od začátku lepším mužstvem. Hráli zodpovědně v obraně, a jelikož hosté byli v útoku bezzubí, vyprodukovali jedinou střelu na bránu. Tečovice hrály hodně útočně, vytvářely si šance a ve 24. minutě se prosadily, když v rohu hřiště dobře zakombinovaly, přišel přesný centr před vápno a následnou tvrdou střelu Ondíka brankář vyrazil a důrazný Frkal dorazil míč do sítě.  Bivoj měl ještě šanci, když Frkal přehazoval Škrabala z hranice velkého pokutového území, ale ten stačil pro míč doběhnout a podruhé, když po samostat né akci Vopatřil nahrál Chudárkovi do velmi dobré pozice, ten ale na „dlouhou nohu“ míč do soupeřovy klece neposlal. Ve 35. minutě odstoupil pro zranění vazů v koleně kapitán domácích Tečovic Ondík a skóre se už do poločasu nezměnilo. Tečovice byly v prvním dějství lepším týmem a hosté toho dopředu mnoho nevyprodukovaly.

Výhru Tečovic potvrdil v závěru duelu zkušený Chudárek

Ve druhé půli zvýšili domácí ještě více svoji aktivitu, chtěli výhru pojistit, ovšem dvakrát se vyznamenal brankář Škrabal, a když už byl překonaný, zastoupil ho na brankové čáře obránce. Rozhodnutí přinesla 79. minuta, když útočníci odtáhli krajní beky soupeře k lajně a uvolněným středem  únik z půlky hřiště zkušeně a efektně proměnil Chudárek. Domácí si tak připsali třetí výhru v řadě a situace už nevypadá tak tragicky, jako po desátém kole, kdy měli na kontě pouze devět bodů. Bivoj se tak posunul do vyšších pater tabulky, kam zcela jistě patří. Výhra domácích je naprosto zasloužená, předvedli soustředěný výkon, trenéry možná mrzí zranění tvůrce hry a velkého srdcaře Ondíka. Hosté z Tlumačova jsou rádi, že podzimní sezona končí, dva jejich poslední zápasy vyšly střelecky naprázdno a hledá se náhrada za Dana Máčalu. V předehrávaném jarním kole však cestuje Tlumačov na horkou půdu do Příluk, které jim uštědřily také první podzimní porážku a tak mají tlumačovští Přílukám co vracet.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Radek Středulinský, trenér: Dnes nás čekal velmi těžký soupeř. Utkání se mi osobně velmi líbilo, jak po stránce nasazení obou týmu, tak i díky skvělé divácké atmosféře. Zápas jsme nakonec zvládli díky enormnímu nasazení. Herně i takticky jsme byli na výši po celý dobu duelu. Kluci hrají teď velmi týmově a bojují jeden za druhého a konec podzimu nás zastihl v dobré formě.

SK Tlumačov
Miroslav Škrabal, brankář: Zápas se hrál ve vysokém tempu. Hráči Tečovic nás přetlačili v osobních soubojích a i díky tomu dnes slaví 3 body. Domácí hráči měli ještě několik příležitostí ke skórování, které nakonec neproměnili.



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
M. Křížek [-] - J. Plachý [-] , P. Sedláček [-] , Z. Šnajdr [-] , R. Závoda [-] (87. V. Šnajdr [-] ) - A. Ondík [-] (36. A. Řiháček [-] ) , J. Vopatřil [-] (81. T. Poulíček [-] ) , J. Družbík [-] , D. Škarek [-] - M. Frkal [-] (89. J. Koplík [-] ) , R. Chudárek [-]

SK Tlumačov
M. Škrabal [-] - P. Mouka [-] , M. Juhaňák [-] , T. Duroň [-] , R. Šimoník [-] (26. J. Mouka [-] ) - O. Sedlář [-] , R. Zálešák [-] , B. Psota [-] , S. Malý [-] - M. Houser [-] (77. P. Barwig [-] ) , M. Otevřel [-] (55. R. Dvořák [-] )

ŽK: 54. R. Závoda , 64. D. Škarek , 74. J. Vopatřil - 40. T. Duroň , 66. M. Juhaňák .
Hráči zápasu: P. Sedláček , M. Frkal .
Místo: Tečovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Skalický Libor  - Mikeska, Vyoral.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku