1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

13.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malenovice vezou od rezervy Viktorie Otrokovice výhru na penalty


Branky


0

Před skvělou návštěvou se hrálo v Otrokovicích další derby tohoto kola. Domácí rezerva přivítala nedaleké Malenovice, které si v minulém kole doma proti Roštění otevřely střelnici. Také domácí tým v minulém kole vyhrál a tak se dal očekávat tuhý boj, navíc trenér Malenovic Pepa Juráň dlouhá léta v otrokovickém klubu působil a domácí rezervu velmi dobře znal. Utkání přineslo napínavý souboj až do poslední minuty, hosté vedli po půli o jedinou branku, domácí celek srovnal Bahounkem až v samotném závěru celého duelu. V penaltové loterii si bod navíc připsali fotbalisté z Malenovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující Malenovice poslal do vedení po půlhodině hry kanonýr David Bartoň

Bylo to derby se vším všudy. Nechyběla zde rychlost, nasazení, bojovnost a šance na obou stranách. Utkání nechyběla také početná divácká kulisa, jak se na derby patří. Zápas začal ve velkém tempu nahoru dolů a postupem času začali domácí hráči přebírat otěže zápasu a byli lepším týmem, z ojedinělé šance hostů obdrželi však otrokovičtí hráči branku. To se trefil kanonýr Malenovic David Bartoň ve 29. minutě a rázem to bylo 0:1. Pak se hra srovnala, s mladým domácím týmem první branka trošku zahýbala a do půle byli hosté možná opticky o ten gól lepší, když využívali větší zkušenosti svých hráčů. Výborné zákroky předvedli na obou stranách brankáři Janečka a Adam Juráň. Do kabin tak odcházel spokojenější malenovický celek, který vedl 1:0 a byl prostě efektivnější v zakončení. Do druhého poločasu se ale dala očekávat enormní snaha domácího celku o srovnání stavu utkání.

 

 

Domácí rezerva Viktorie vyrovnala až v samotném závěru Bahounkem

Druhé dějství začalo snahou domácí týmu o srovnání stavu utkání. Hosty držel nad vodou svými zákroky brankář Juráň a několikrát při něm stálo i štěstí. Kdyby ale  na začátku druhé půlky využili hosté obrovskou šanci, tak by zcela určitě odvezli tři body, ale to se jim nepodařilo. Od 60. minuty však domácí celek hostující Malenovice doslova přibil před jejich branku a vyrovnání bylo jen otázkou času. Hosté nedokázali udržet míč na půlce Otrokovic, naštěstí pro ně, domácí hráči Viktorie selhávali v zakončení a pokoušeli fotbalovou štěstěnu, když  trefovali tyče a břevno. Vyrovnávací gól přišel po nedůrazu hostí před Janečkovou brankou, následoval rychlý kontr po křídle, který hosté nezachytili  a bylo to srovnáno. Trefil se hráč uplynulého kola - Adam Bahounek. Druhý poločas už domácí  hru víc otevřeli a Malenovice tak mohli hrát na brejky, což se jim vůbec nedařilo a domácí rezerva Viktorie po zásluze vyrovnala.

Na penalty vyhrály Malenovice v poměru 4:3

V penaltové loterii dominovali hráči Malenovic, kteří sérii vyhráli v poměru 4:3 a berou další bod navíc.



Ohlasy k zápasu


FC Zlínsko B
Adam Bahounek, hráč: Bod ze zápasu s Malenovicemi je pro nás ztráta. Mohli jsme utkání srovnat dříve, ale trefovali jsme jen tyče a brankáře hostí. Střelecké štěstí se k nám otočilo prostě zády. Měli jsme několik šancí vstřelit branku, ale trefovali jsme tyčky nebo brankáře hostů. Nakonec se nám pár minut před koncem podařilo srovnat a penalty to už je loterie.

FC Malenovice
Josef Juráň, trenér: Troufnu si říct, že jsme dnes narazili na nejlepší tým soutěže. Proto si výhry nesmírně cením a všem hráčům patří můj velký dík. V penaltovém rozstřelu nás podržel brankář Adam Juráň.



Sestavy


FC Zlínsko B
R. Janečka [-] - J. Kryšpín [-] , T. Kozel [-] , T. Caudr [-] (73. K. Koštial [-] ) , P. Lendler [-] (21. T. Frydrych [-] ) - L. Gába [-] , M. Němec [-] , A. Skřivan [-] , L. Juhas [-] - A. Bahounek [-] , V. Zach [-]

FC Malenovice
A. Juráň [-] - V. Gazda [-] , M. Bartoň [-] , D. Torma [-] , J. Dorotík [-] - J. Bartoň [-] , R. Střelec [-] , B. Mařák [-] , M. Struška [-] - D. Bartoň [-] , T. Lhotský [-]

ŽK: 43. M. Němec .
Hráči zápasu: A. Skřivan - A. Juráň , D. Bartoň .
Místo: Otrokovice-tráva. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Toman Stanislav  - Ambroz, Mucha.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku