1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:30

13.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Admira Hulín si odváží tříbodovou výhru z Roštění


Branky


0

V hanáckém derby se v sobotu střetly týmy z Roštění a nedalekého Hulína. Domácí tým v posledním kole utržil výprask na půdě Malenovic, zatímco Admira v domácím prostředí letos poprvé pokořila Sehradice. V duelu tak byli favoritem hosté z Hulína, kteří se brzy ujali vedení. Roštění srovnalo Zakopalem, ale zkušenější hosté ve druhém dějství strhli vítězství na svoji stranu, kterou v závěru pojistil střídající Horáček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hulín poslal do vedení už v 5. minutě Dutkevič, za domácí srovnal Zakopal

Utkání v Roštění, kde se Hulínu moc nedaří,  začali hosté tentokrát dobře. V 6. minutě po faulu u domácí šestnástky se postavil k trestnému kopu hostující Dutkevič a i když si domácí brankář Nevřala sáhl na míč, ten skončil v jeho levé šibenici a Admira vedla záhy 0:1. Po brance však hosté spíše přistoupili na styl domácích, kteří jen nakopávájí míče dopředu, a ti ve snaze vyrovnat, přitlačili  hulínské hráče k jejich bráně.  Kopali navíc sérii rohů, ty však hosté přečkali bez větší úhony. Až ve 37. minutě  byli znovu po rohu hostující fotbalisté málo důrazní, míč se dostal ke zkušenému Zakopalovi, který vyrovnal na 1:1. Poločas se pak dohrál bez vážnějších akcí na obou stranách za stavu 1:1 a před druhým dějstvím byly šance obou týmů na bodový zisk otevřené.
 

Hosté ve druhé půli vstřelili branku, výhru pojistil v závěru Horáček

Druhou půli začali aktivněji domácí, ve 49. a 52. minutě velmi nebezpečně střílejí, ale jednou šanci chytil hostující brankář Hložek, druhá střela šla těsně vedle. V 56. minutě přišla další šance domácích po rohu na přední tyč, naštěstí míč prošel podél celé brány do autu. Hulínští hráči zahrozili poprvé až  v 60. minutě, ale Karamon z malého vápna trefil jen brankáře Nevřalu. V 70. minutě kopal roh hostující Dutkevič, míč se k němu znovu vrátil a jeho další centr našel na malém vápně Kubu Kuba, který ho poslal do sítě a upravil na 1:2. Po této brance již měli hosté  mírnou převahu, měli několik náznaků šancí, hlavně po pravé straně, ale stav se neměnil. Domácí ve snaze vyrovnat otevřeli obranu, na což doplatili v 88. minutě, kdy Štoll uvolnil do sóla Horáčka, který střelou mezi nohy pečetil vítězství Admiry, která vedla již 1:3 a své vedení udržela až do konce. Domácí tým tak zůstal znovu bez bodového zisku a v tabulce se propadá stále níže, hosté tři body v derby utkání berou všemi deseti.



Ohlasy k zápasu


TJ Roštění
Michal Nevřala, brankář:

FK Admira Hulín
web Admiry: Utkání jsme tak zvládli, ale fotbalově to moc atraktivní duel nebyl. Ale tři body nás z derby zápasu potěšily.



Sestavy


TJ Roštění
M. Nevřala [-] - V. Jurásek [-] , S. Škrabana [-] , O. Jirsa [-] , T. Petrskovský [-] - J. Vlkolenzski [-] , T. Hejníček [-] (75. F. Vybíral [-] ) , J. Balner [-] , P. Jenáček [-] - L. Zakopal [-] , M. Filandr [-]

FK Admira Hulín
M. Hložek [-] - M. Jurášek [-] , A. Tabara [-] , J. Šenkyřík [-] , F. Kostov [-] - M. Zavadil [-] , A. Dutkevič [-] , M. Podmol [-] (46. S. Štoll [-] ) , J. Kubo [-] (70. J. Horáček [-] ) - M. Karamon [-] , F. Spáčil [-]

Hráči zápasu: A. Dutkevič , M. Zavadil .
Místo: Roštění. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kýr František - Novák R., Novák A..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku