2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:00

12.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sehradice si v Hulíně připsaly první podzimní prohru v základní hrací době


Branky


0

Šlágr kola se hrál v Hulíně, kde se představil dosud neporažený lídr tabulky ze Sehradic. Očekával se proto urputný boj a domácí Admira si dokonale brousila zuby na první letošní skalp sehradických hráčů. Utkání nakonec příhlíželo v Hulíně 120 diváků, kteří viděli tři branky a také těsnou výhru domácí Admiry, která tak ukončila dlouhou šňůru Sehradic. Hosté v utkání ještě srovnali krok, ale minutu po vyrovnání inkasovali branku z kopačky Spáčila a přišli o všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločasu se trefil již ve 4. minutě Dutkevič

Před utkáním s lídrem soutěže se domácím vinnou nemoci a vykartování rozpadla sestava, chyběli Hložek, Šenkyřík, Štoll, Horáček a Kostov a tak musel naskočit do sestavy poprvé na podzim nedoléčený Spáčil, který však podal výborný výkon korunovaný vítězným gólem. Ale pojďme popořádku. Utkání domácí začali skvěle, již ve 3. minutě poslal Karamon krásný centr na zadní tyč a Dutkevič hlavou ukončil Kupkovu neprůstřelnost. 1:0. O pár minut později se situace opakovala, opět Karamonův centr z pravé strany, ale nabíhající Dutkevič na něj těsně hlavou nedosáhl. Pak se hra uklidnila, hosté museli mezi 10. a 23. minutou střídat dva zraněné hráče. Nejprve musel hřiště v 10. minutě vlivem svalového zranění opustit útočník Bahulík a o pět minut později po nechtěném přišlápnutí achylovi paty i stoper Kraváček. A tak se odehrával spíše boj o střed hřiště a k ohrožení obou branek prakticky nedošlo. Obrany převyšovaly útoky, ale utkání rozhodně nebylo nezajímavé. Hosté zahrozili v poslední minutě první půle, kdy střelu z levé strany špičkou kopačky vytěsnil Vajda těsně vedle tyče. Poločas skončil  těsným vedením Hulína 1:0.


  
 

Ve druhé půli hosté srovnali Martinem Žáčkem, domácí o minutu později rozhodli Spáčilem

Druhá půle začalo obdobně, obě mužstva precizně bránila, přesto již hosté více útočili a jejich obrana se více otvírala. V 60. minutě hosté vyrovnali pěknou střelou od břevna, kdy domácí hráči nedokázali odvrátit míč od vápna. 1:1. Jenže hned z rozehrání získal míč Spáčil, na vápně si narazil mič s Karamonem a znovu Admiru poslal do vedení na 2:1. Zvýšit vedení mohli domácí v 65. minutě, Karamon byl faulován ve vápně, kopala se penalta, tu ale Kupka Tabarovi bravurně chytil. Poté se hra trochu přiostřila, na což doplatil kapitán Prokop zlomeným nosen, ale výsledek utkání si již Hanáci pohlídali a po bojovném výkonu nakonec získali cenné tři body. Hosté tak přišli o svoji podzimní neporazitelnost, ale i tak s dosavadním průběhem tohoto ročníku 1.B. třídy skupiny B panuje v Sehradicích obrovská spokojenost.



Ohlasy k zápasu


FK Admira Hulín
web Admiry: Kluci zaslouží pochvalu za odmakaný zápas a lídrovi soutěže uštědřili první porážku v soutěži.

TJ Sokol Sehradice
Roman Heinz, sekretář: Již ve třetí minutě utkání vzala za své 761 minut trvající neprůstřelnost hostujícího brankáře Kupky, když po centru z pravé strany hlavou skóroval nikým nehlídaný Dutkevič. Po téhle rychlé brance pak na hosty sedla ještě smůla vlivem dvou rychlých zranění. Hra se posléze odehrávala většinu času mezi šestnáctkami. Ve druhém poločase postupně začaly Sehradice více útočit a až po dvou brankových příležitostech se podařilo střelou skórovat Martinu Žáčkovi. Ovšem po této brance přišla pro hosty studená sprcha v podobě rychle inkasované branky ihned po rozehrávce. Domácí měli ještě k dispozici pokutový kop, který však Kupka bravurně kryl. Hosté se ještě snažili aspoň o remízu, ale jejich snaha vyšla naprázdno a tak poprvé v této sezóně odcházeli ze hřiště bez bodu.



Sestavy


FK Admira Hulín
D. Vajda [-] - P. Janda [-] , M. Jurášek [-] , Z. Prokop [-] (83. P. Nedbal [-] ) , A. Tabara [-] - J. Kubo [-] , A. Dutkevič [-] , I. Csomor [-] (72. I. Csomor [-] ) , M. Zavadil [-] - M. Karamon [-] , F. Spáčil [-]

TJ Sokol Sehradice
P. Kupka [-] - L. Krejčiřík [-] , M. Kraváček [-] (23. J. Žebráček [-] ) , M. Blažek [-] , K. Zavadil [-] (89. J. Maňas [-] ) - L. Bahulík [-] (13. J. Plášek [-] ) , M. Okénka [-] , V. Žáček [-] , M. Žáček [-] - R. Sochora [-] , D. Mikel [-]

ŽK: 23. Z. Prokop , 63. J. Kubo , 69. A. Dutkevič , 83. A. Tabara - 23. D. Mikel , 36. M. Žáček , 64. M. Blažek , 70. K. Zavadil , 71. L. Krejčiřík .
Hráči zápasu: A. Dutkevič , F. Spáčil - M. Žáček .
Místo: Hulín. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Olša Viktor  - Novák, Caletka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku