Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:00

12.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malenovice si proti Roštění s chutí zastřílely, Bartoňové zaznamenali hattrick


Branky


0

Do Malenovic přijelo v neděli odpoledne Roštění, které v minulém kole doma doslova propadlo proti Veselé. Jasným favoritem v tomto duelu tak byl domácí celek, který atakuje horní příčky podzimní tabulky. Devalvace týmu z Roštění přišla už v prvním poločasu, kdy domácí celek nastřílel soupeři šest branek a bylo prakticky po zápase. Ve druhém poločasu přidali domácí fotbalisté ještě dva střelecké zásahy, za zmínku stojí, že hattrick zaznamenali Bartoňové - David a Jakub, což je jistě velkou raritou. Malenovice si tak s chutí zastřílely, naopak v Roštění se musí zamyslet nad defenzívní činností celého mužstva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malenovice nasázely hostům do půle půltucet branek

V Malenovicích byl začátek zápasu ve znamení vzájemného oťukávání a hlavně hledání se nového domácího útočného dua Davida a Jakuba Bartoně. A právě druhý jmenovaný již v 17. minutě otevřel skóre, kdy bombou z dvaceti metrů propálil rukavice hostujícího gólmana Nevřaly a ve 24. minutě přesně umístěnou střelou k tyči zvýšil už na 2-0. Ve 26. minutě  se ke slovu konečně dostal i domácí kanonýr David Bartoň a křížnou střelou zvýšil na 3-0. Hosté se snažili, ale o dlouhé nakopávané míče se v pohodě postarali vysocí zadáci Malenovic. Do náznaku šance  se dostali jen jednou, to když domácí beci si vybrali chvilku volna a zapoměli za sebou nepokrytého hráče. Tlak Malenovic narůstal, s ním i chyby hráčů Roštění. Ti nestačili zachytávat rychlé kontry a kombinace domácích a proto se skóre rychle měnilo. Ve 31.minutě Torma překvapivě levačkou technicky po zemi ke vzálenější tyči 4-0 a o sedm minut pozděj po rohovém kopu Struška hlavou upravil na hrozivých 5-0. Ve 41. minutě David Bartoň propálil vše co mu stálo v cestě a míč se zastavil až v síti a rázem to bylo poločasových 6-0 a to už bylo opravdu na ručník.



Domácí tým přidal ještě dvě branky, hattrick zkompletovali Bartoňové

V průběhu 2. poločasu dostali příležitost i hráči z domácí lavičky, ale na výkonu to nebylo znát. V 59. minutě David Bartoň završil hatrick a v 88. minutě po faulu na něj se kopala penalta a stejně tak se radoval Jakub Bartoň, který ji bezpečně proměnila a tím uzavřel účet zápasu. Konečné skore se tak zastavilo na 8-0, domácí hráči mohli ale přidat i další branky. Vysoká výhra domácí týmu je však naprosto zasloužená, domácí byli v první půli velmi efektivní a v koncovce se prosadili. Brankář Adam Juráň navíc udržel další čisté konto a spolu s brankář Sehradic Kupkou obdržel v soutěži nejmíň branek. Navíc v příštím kole čeká malenovické fotbalisty derby v Otrokovicích, kde trenér Pepa Juráň dříve trénoval a v třetiligovém A týmu působí i jeho další syn. Hosté z Roštění zklamali v Malenovicích na celé čáře a před derby s Hulínem tak mají o čem přemýšlet. Nefunguje jim opředevším defenzíva a poslední výsledky jsou toho velkým varováním.



Ohlasy k zápasu


FC Malenovice
Josef Juráň, trenér: Zasloužené vítězství. Soupeře jme předčili ve všech herních činnostech. Skóre mohlo být být vyšší, ale je těžké udržet hráče maximálně koncentrované, když v půlce vedeme 6-0. Ale i tak jsme si zastříleli a naše výhra je rekordní...

TJ Roštění
Michal Nevřala, brankář: Myslím si, že fotbal v Rosteni zažívá velkou krizi a krásně se to reflektuje na výsledcích. Nechci komentovat interní problémy v klubu, ale tímto stylem se fotbal hrát nedá. Třetí týden se scházíme pouze na zápas a hra podle toho vypadá. Domácím tam spadlo doslova všechno a do poločasu jsme byli na ručník. Doufám, že jsme se dotkli potencionálního dna a další zápasy budou vypadat diametrálně jinak.



Sestavy


FC Malenovice
A. Juráň [-] - V. Gazda [-] , L. Brázda [-] (78. O. Macek [-] ) , M. Bartoň [-] , M. Struška [-] - D. Torma [-] , J. Bartoň [-] , J. Dorotík [-] , R. Střelec [-] (65. T. Kovaříček [-] ) - D. Bartoň [-] , T. Lhotský [-] (62. B. Mařák [-] )


ŽK: 87. P. Jenáček .
Hráči zápasu: J. Bartoň , D. Bartoň .
Místo: Malenovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Smýkal Miroslav - Skalický, Gistr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku