Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:00

12.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevšová šokovala druhý Tlumačov a na jeho půdě mu nasázela půltucet banánů


Branky


0

Na půdu druhého týmu z Tlumačova zavítala v neděli Nevšová, která v minulém kole doma vyprášila Lužkovice. Na nováčka soutěže se přišlo podívat úctyhodých 150 diváků, domácí tým navíc vyhrál v minulém kole v derby v Otrokovicích a tak čekali výhru domácího týmu. Nevšovjany poslal do poločasového vedení kanonýr Vašek Tomšů. Ve druhém poločasu musel ze hřiště bývalý druholigista Dan Máčala a hra Tlumačova se rozsypala jako domeček z karet. Hosté jim nasázeli pět branek a dvakrát se dokonce trefil nadějný dorostenec Jakub Hyžík. Nevšová ve dvou utkáních nastřílela 14 branek, což je nevídané, domácí celek zklamal na celé čáře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branku zápasu vstřelil nevšovský kanonýr Tomšů

Hosté se v úvodu zaměřili na hlubokou obranu a rychlé brejky. Napovídala tomu i jejich sestava, ve které chyběl útočník Petr Šoman a nahradil jej bývalý divizní fotbalista Slavičína Roman Vacula. V obraně se znovu objevil hrající trenér a fotbalový veterán Pepa Hradil, který hrál již v utkání s Lužkovicemi. Domácí si jedinou šanci v prvním poločase vytvořili ve 14. minutě, kdy parádní hlavičku Máčaly vytáhl stejně bravurně Zámorský na roh. Trpělivost Nevšové byla odměněna ve 26. minutě, kdy tečovaná střela kanonýra Tomšů z přímého kopu skončila za zády bezmocného Škrabala. Do přestávky se hrálo převážně ve středu hřiště, bez pohybu, ani jednomu mužstvu se nedařila kombinace a k zakončení se hráči vůbec nedostali. Nevšovjané tak odcházeli do kabin s jednobrankovým vedením a čekalo se, co domácí tým předvede ve druhé půli. 

 

Po odchodu Dana Máčaly hosté domácí tým rozebrali do šroubku

Po změně stran domácí zvýšili úsilí, ale jejich snahu zbrzdil v 59. minutě z rychlého protiútoku opět Tomšů. Domácím se ještě navíc zranil kanonýr Dan Máčala. Po inkasované brance hráči Tlumačova vrhli všechny síly do útoku, na patnáct minut přitlačili Nevšovou v jejím vápně, ale nevyužili ani jednu ze tří brankových příležitostí. Křeč domácích vyvrcholila v poslední čtvrthodině, kdy se ve hře vabank dopustili mnoha nepřesností v rozehrávce, které rychlí hráči hostů proměnili v brejky s gólovým zakončením. Dvakrát se trefili Dubec a střídající Hyžík, který je v Nevšové na střídavém startu z dorostu FC TVD Slavičín. Nevšová se v Tlumačově prezentovala taktickým a bojovným výkonem a po zásluze si odváží důležité body. Pro domácí je výsledek utkání zcela jistě šokem a možná ještě ani dnes tomu nemohou uvěřit, ale takový dokáže být prostě fotbal - někdy krásný a někdy i zrádný. Výsledek z Tlumačova je ale zatím největším překvapením ze všech výsledků zápasů, které se do této doby v 1. B. třídě odehrály.



Ohlasy k zápasu


SK Tlumačov
Miroslav Škrabal, brankář: Zápas nám absolutně nevyšel. Ztráceli jsme laciné balóny a toho Nevšová využila dokonale. Zápas musíme hodit za hlavu a poučit se z něj....

TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Zápas nám vyšel po všech stránkách. Celé mužstvo hrálo velice zodpovědně a konečně jsme prolomili smůlu v zápasech venku. První půle byla vyrovnaná. V druhé rozhodly naše rychlé brejky a také nás podržel gólman. Není co vytknout - takto se bojuje o vítězství.



Sestavy


SK Tlumačov
M. Škrabal [-] - P. Mouka [-] , R. Dvořák [-] , J. Mouka [-] (61. M. Juhaňák [-] ) , T. Duroň [-] - O. Sedlář [-] , R. Zálešák [-] , B. Psota [-] (77. P. Barwig [-] ) , S. Malý [-] (85. Z. Jonášek [-] ) - D. Máčala [-] (55. M. Houser [-] ) , R. Šimoník [-]

TJ Sokol Nevšová
O. Zámorský [-] - R. Machač [-] , J. Hradil [-] , J. Srcháček [-] , R. Bůžek [-] - R. Vacula [-] (68. J. Hyžík [-] ) , T. Zoubek [-] , T. Munster [-] , R. Vašička [-] - J. Dubec [-] (87. P. Studeník [-] ) , V. Tomšů [-] (85. D. Poláček [-] )

ŽK: 73. P. Mouka - 61. T. Zoubek .
Hráči zápasu: V. Tomšů , J. Hradil , J. Dubec .
Místo: Tlumačov. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vobořil Václav  - Koláček, Hrbáček.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku