Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 10:15

12.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posílená rezerva Slavičína si snadno poradila s Přílukami


Branky


0

Na hrádecké umělce se v neděli dopoledne představily Příluky. Domácí rezerva FC TVD Slavičín potřebuje body k záchraně jako sůl a jelikož A tým odehrál své utkání ve Valašském Meziříčí již v sobotu, tak do utkání nastoupila hned čtveřice fluktuantů. Především dvojice Plšek - Macek byla k neudržení a de facto rozhodla zápas. Hosté sice ještě do půle vsítili kontaktní branku, ale slavičínský kanonýr Macek jim vzal hned po přestávce vítr z plachet. Domácí přidali v závěru čtvrtou branku a utkání navíc hosté dohrávali bez vyloučeného Nesvadby.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavičínu patřil začátek utkání, hosté do kabin snížili

Domácí tým v silné sestavě začal lépe a byl si vědom rozložení sil na hřišti. Hostům totiž v sestavě chybělo několik zraněných hráčů, včetně kanonýra Lošťáka. Úvod zápasu vyšel Slavičínu na jedničku, po chybě hostující obrany si Dominik Plšek pohrál s brankářem a hned v 7. minutě dal první branku. Hosty rychlý gól na chvíli jako by opařil, ale i oni potom začali vystrkovat růžky. Přítrž jejich snažení udělal v 17. minutě domácí Adam Bartoš, který zvýšil již na 2:0 pro FC TVD. Domácí tým si poté vypracoval další šance, ale hráči FC TVD se předbíhali v jejich zahazování. Hosté spoléhali na rychlé kontry, které však stoperská dvojice Bureš - Švach Tomáš řešila s přehledem a co prošlo, pochytal brankář Vypušťák. Domácí celek však třetí branku nepřidal a přišel zákonitý trest, kdy se chvilku před odchodem do kabin trefil hostující Zahradnický a snížil na poločasových 1:2 z pohledu Příluk. První půle tedy patřila domácím, kteří lépe kombinovali a dostávali se do šancí.

Domácí Macek vstřelil uklidňující třetí branku a výhru pojistil mladý Švach

Hosté chtěli po nástupu do druhého poločasu s výsledkem ještě něco udělat, ale ve 48. minutě se prosadil divizní kanonýr Filip Macek, který zvýšil již na 3:1. Domácí celek se uklidnil a začal předvádět hezké kombinační akce, kterým ale chybělo pořádné zakončení. Hosté se také dostávali na dostřel Vypušťákovi svatyně, ale v koncovce byli bezzubí a nebo přečíslení řešili ne úplně ideálně. V závěru zápasu domácí tým prostřídal sestavu a na hřišto vběhlo několik dorostenců. Příluky vycítily šanci na zkorigování výsledku, ale Vypušťák v brance Slavičína příliš zasahovat nemusel. Domácí trpělivě čekali na svoji šanci, která přišla v 88. minutě, kdy po nezištné přihrávce Filipa Macka uzavřel stav utkání na 4:1 benjamínek Michal Švach ml., který šikovně přehodil brankáře Pavelku. Výhra Slavičanů je však zasloužená, fluktuanti stejně jako v duelu s Nevšovou, byli na hřišti znát a citelně pomohli FC TVD k další výhře a k posunu na předposlední místo. Hosté nakonec inkasovali i červenou kartu, kterou viděl v poslední minutě Nesvadba. 



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín B
Stanislav Belžík, sekretář: Naše výhra je naprosto zasloužená, dnes na některé hráče dokonce nezůstal dres, ale tak by to mělo vypadat každé utkání. Jenomže kádr náš i A týmu je při zranění některých hráčů úzký a tak to lepíme jak se dá. Příští kolo v Lukově bude hrát zase jiná sestava, takže na nějaké sehrávání není vůbec čas...

FK Příluky
Jaroslav Brabec, sekretář: Bohužel nám chybělo pár hráčů základu, kteří byli na marodce a naopak soupeř si povolal 4 hráče z jejich áčka, bez kterých bych ten zápas nemohl vyhrát. Je otázka spíše pro ně, zda má smysl aby jejich béčko tuto soutěž hrálo, když všechna tři letošní vítězství utržili jen s pomocí hráčů z áčka? Z naší strany jsme jim k tomu ale bohužel individuálními chybami pomohli, v podstatě jsme jim 2-3 góly zbytečně darovali. Po čtvrtém gólu se zápas již jen dohrával a proto je nepochopitelné, proč v poslední minutě zápasu v místě pomezní a půlící čáry domácí Sochora zcela zbytečně tvrdě atakoval (dostal žlutou kartu) a vyprovokoval našeho Nesvadbu k oplácení? Myslím si, že to nebyla hra v duchu Fair-play, mladý Sochora by se měl stydět a příště trochu více myslet hlavou.



Sestavy


FC TVD Slavičín B
S. Vypušťák [-] - B. Fojtík [-] , R. Bureš [-] , M. Švach [-] , T. Švach [-] - J. Ocelík [-] (54. J. Neuman [-] ) , A. Bartoš [-] (79. O. Floreš [-] ) , D. Plšek [-] (65. D. Sochora [-] ) , M. Švach ml. [-] - M. Šindler [-] (78. Š. Havlín [-] ) , F. Macek [-]


ŽK: 31. M. Šindler , 40. A. Bartoš , 60. D. Plšek , 67. M. Švach , 89. D. Sochora - 33. J. Nesvadba , 40. M. Zahradnický , 59. D. Pajtáš . ČK: 89. J. Nesvadba .
Hráči zápasu: F. Macek , A. Bartoš , D. Plšek .
Místo: UT Slavičín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Blažek Vladimír - Kýr, Michalec.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku