2:1
(0:1)
13. M. Šumšal (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:00

12.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec u Holešova vydřel výhru s Lukovem až v nastaveném čase


Branky


66. M. Ballnér , 90. T. Marek - 13. M. Šumšal (p.)
0

V Kostelci U Holešova se hrálo v sobotním odpolední utkání domácího Moravanu se zachraňujícím se Lukovem. Domácí celek v minulém kole prohrál v derby v Hulíně a navíc přišel o vyloučeného Dušana Marka. Hosté si přivezli naopak velmi cenný dvoubodový zisk z Příluk a bodovat určitě budou chtít i na hřišti v Kostelci u Holešova. První poločas vyzněl lépe pro lukovský tým, který poslal do vedení již ve 13. minutě Šumšal. Domácí tým ve druhém poločasu náležitě otočil výsledek utkání, když rozhodující branku vstřelil Tomáš Marek až v nastaveném čase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující Lukov poslal do vedení již ve 13. minutě Šumšal

Na Lukov se Kostelci moc nedaří, což se opět potvrdilo. Domácí nehráli dobře a v poločase tak zaslouženě prohrávali po penaltě. Ale pojďme od začátku. Začátek zápasu patřil hostujícímu týmu, který se častěji dostával na dostřel kostelecké branky. Dobré příležitosti však hosté nevyužili. Poprvé však udeřilo ve 13. minutě, kdy se kopala proti Moravanu penalta. Tu proměnil Milan Šumšal a hosté z Lukova vedli 1:0. První poločas vyzněl lépe pro lukovský tým, který poslal do vedení již ve 13. minutě Šumšal. Domácí tým se příliš neprosadil a Jokla v bráně Lukova příliš neohrozil. Hosté byli nebezpečnějším týmem a jen potrvrzovali své předchozí výsledky a znovu dokazovali, že nebyly vůbec náhodné.

Střídající Ballner srovnal na 1:1, v nastaveném čase zajistil Marek domácím tři body

Ve druhé půli již měli navrch, hosté se zatáhli do obraného bloku a čekali na brejky. Domácí celek se stále častěji dostával na dostřel Jiklovi svatyně, ale brankář hostí byl jako i předchozích duelech oprou svého týmu. Kostelci se podařilo v 66. minutě po pěkné akci Geráta s Ballnérem vyrovnat a ještě více hosty zatlačili. Hosrtující obrana kolikrát se štěstím odolávala a pomalu se schylovalo k penaltovému rozstřelu. Když už se zdálo, že zápas budou rozhodovat penalty, přišel do šestnáctky Lukova centr z pravé strany od Dvořáka a Marek hlavou otočil výsledek na 2:1 pro Kostelec. Vítězství domácího týmu lze nakonec považovat za šťastné, ale fotbal se hraje do poslední vteřiny, což se tentokrát Lukovu vymstilo a přišel minimálně o bod, který mu může v konečném účtování hodně chybět.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Kostelec u Holešova
Dušan Marek: Lukov byl v prvním poločase lepším týmem a zaslouženě se ujal vedení. Ale druhý poločas podle mne odpadli fyzicky a domácí Kostelec toho dokázal využít.

SK Lukov
Milan Šumšal, hráč: První poločas byl poměrně vyrovnaný, ale díky faulu na T.Teplého jsme po využité penaltě vedli 0-1. Druhý poločas byli domácí lepší, využili svoji převahu a srovnali na 1-1. V 93. minutě, kdy už všichni čekali penaltový rozstřel, dali domací na 2-1 a tím rozhodli o svém vítěství.



Sestavy


SK Moravan Kostelec u Holešova
J. Zapletalík [-] - R. Přikryl [-] , T. Marek [-] , M. Hradil [-] , J. Hradil [-] (30. M. Ballnér [-] ) - M. Gerát [-] , L. Kovalda [-] , M. Kovalda [-] , P. Plachý [-] (81. J. Dvořák [-] ) - J. Zmeškal [-] , L. Odložilík [-] (72. M. Hradil [-] )

SK Lukov
Z. Jokl [-] - M. Teplý [-] , M. Šumšal [-] , R. Šimčík [-] , M. Králík [-] - P. Janský [-] (65. M. Vacek [-] ) , T. Smetana [-] , M. Holomek [-] , L. Vaškůj [-] - J. Adamík [-] , T. Teplý [-]

ŽK: 12. R. Přikryl , 29. T. Marek , 38. J. Zmeškal , 77. L. Kovalda - 42. M. Holomek .
Hráči zápasu: T. Marek , M. Ballnér - M. Šumšal .
Místo: Kostelec u Hol.. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nevrla Jiří  - Zapletal, Vybíral.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku