3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 14:30

10.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malenovice si v domácím prostředí snadno poradily s Hulínem


Branky


15. T. Lhotský , 38. M. Zavadil (vl.) , 81. T. Lhotský
0

Do Malenovic přicestovala v neděli hulínská Admira, která v minulém kole přehrála v domácím prostředí Veselou. V zápase však byli přeci jen favoritem svěřenci trenéra Pepy Juráně, kteří se v případě výhry mohli posunout před Příluky. Domácí tým nakonec roli favorita zvládl na jedničku a navíc brankář Adam Juráň již poněkolikáté udržel letos čisté konto. Dvě branky domácích vstřelil Lhotský a jednu branku si dali Hanáci sami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým vstřelil dvě branky, jedna z toho ale byla vlastní

Admira se představila jako technicky vybavený tým s dobrou kombinací.Vzhledem k tomu, že domácí jsou typologicky stejný mančaft, očekávalo se, kdo udělá první chybu. V 15. minutě natáhl na sebe na pravé straně dva defenzivní hráče hostů David Bartoň a jeho křížnou přřihrávku před odkrytou hostující brankou zužitkoval Tomáš Lhotský. Další čtvrt hodiny se hrálo od šestnáckty po šestnáctku. Výborně organizované obrany nedovolily útočníkům zakončit jakoukoli snahu o vstřelení branky. Udeřilo až 38. minutě, kdy Tomáš Lhotský zahrával rohovový kop. Našel jen hlavu hostujícího Zavadila, který překvapil všechny, včetně sebe. Umístil míč do vlastní sítě tak, že z golmana hostí udělal nešťastného diváka. Do poločasu stojí za zmínku jen několik nevydařených střeleckých pokusů mimo branku na obou stranách. Do kabin se tak odcházelo za dvoubrankového vedení domácího týmu.

 

V závěru zápasu dal třetí branku Malenovic Lhotský

O poločase provedla Admira dvě změny v sestavě a střídala i brankáře. Zápas dále probíhal ve stejném duchu jako první. Domácího golmana vystrašila jen bomba z dobrých třiceti metrů, kterou s námahou vyrazil. Admira se nevzdávala, dál se tlačila  před bránu, ale tam její snaha končila. Stejně tak domácí. A tak musela hrstka zmrzlých domácí fanoušků čekat na pojistku až do 81. minuty, kdy střídající Jakub Bartoň předalmíč Liborovi Brázdovil a ten poslal do sóla Tomáše Lhotského a bylo to rázem  3 - 0. Do konce zápasu se skore již nezměnilo. Domácí tým si připsal po zásluze další tři body a nadále okupuje horní příčky tabulky. Hulínská Admira jede domů bez bodu a po pravdě řečeno, si jej příliš ani nezasloužila, neboť se na rozdíl od domácího týmu, nedokázala vyrovnat se silným větrem a také nerovným povrchem malenovického hřiště.



Ohlasy k zápasu


FC Malenovice
Josef Juráň, trenér: Ze zápasu jsem měl docela obavy. Zranění a nemoci zkosily v týdnu skoro polovinu týmu. Nicméně neděle ukázala, že je v týmu skvělá parta, která v zápase nechá vše. Patří jim můj dík.

FK Admira Hulín
web Admiry: Domácí zvítězili vcelku přesvědčivě, jelikož byli důraznější v herním stylu, který praktikovali. Nám se utkání nevyvedlo plně podle představ..



Sestavy


FC Malenovice
A. Juráň [-] - M. Struška [-] , M. Bartoň [-] , D. Bartoň [-] (88. O. Macek [-] ) , V. Gazda [-] - R. Střelec [-] , D. Torma [-] (73. J. Bartoň [-] ) , L. Brázda [-] , J. Dorotík [-] - T. Lhotský [-] (86. T. Kovaříček [-] ) , B. Mařák [-] (87. D. Zahnaš [-] )

FK Admira Hulín
M. Hložek [-] (46. D. Vajda [-] ) - M. Jurášek [-] , J. Kubo [-] (46. S. Štoll [-] ) , Z. Prokop [-] , P. Janda [-] - M. Podmol [-] (57. F. Kostov [-] ) , M. Zavadil [-] , A. Dutkevič [-] , A. Tabara [-] , J. Šenkyřík [-] - M. Karamon [-]

ŽK: 44. M. Podmol .
Hráči zápasu: A. Juráň , T. Lhotský .
Místo: Malenovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ševčík Igor - Bartoň, Vichorec.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku