0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 14:30

10.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sehradice vezou výhru z Veselé a nasadily k trháku


Branky


0

Na skvěle připravené hřiště dorazil v sobotu lídr tabulky ze Sehradic. Ten v minulém kole prohrál až na penalty doma s Tlumačovem a přišel tak o svoji podzimní neporazitelnost. Domácí Veselá nechala všechny body v Hulíně, ale její výkon zde nebyl vůbec špatný. Proto se čekalo na Veselé vyrovnané utkání, ve kterém by měly obrany dominovat nad útočníky, což se také nakonec do puntíku vyplnilo a Sehradicím stačila jediná branka ke třem cenným bodům a v tabulce nasadily k trháku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lídra tabulky poslal do vedení Polášek

Karty do tohoto utkání byly rozdány již předem. Na straně Veselé pozitiva v kombinační běhavé hře. Na straně Sehradic zkušenost, výšková převaha a propracovaná defenziva v čele s Kupkou v bráně. Vše do puntiku platilo i v sobotu na hřišti. Jen tentokráte ale hosté nehrozili jako loňský podzim na Veselé ze smrtících standardek, protože téměř žádné neměli. Sehradice se nikam netlačily a čekaly na svou chvilku. Ta bohužel pro domácí přišla už v 18. minutě, kdy po ztrátě míče na půlící čáře šly Sehradice do první šance a tu také Polášek chladnokrevně proměnil, když prošel obranou Veselé jak nůž máslem a nikým neatakovaný z hranice šestnáctky zakončil technicky po zemi k tyči. Na jeho střelu byl Petr Červenka krátký. Vše mohlo být jinak, kdyby hned v následující minutě hlavička Tomáše Divokého šla o pár centimetrů níže a neskončila na břevně Kupkovy branky. Do poločasu byly Sehradice ještě jednou na polovině Veselé a po neodpískaném ofsajdu prošel přízemí centr celým malým vápnem a jen o pár desítek centimetrů minul zadní tyč. To bylo od Sehradic pro tento zápas vše. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ve druhém poločasu hosté ubránili jednobrankový náskok

Ale ke smůle domácích jim to nakonec na vítězství stačilo. V druhém poločase „zaparkovali na dvacítce autobus“ a v 6-8 lidech vytvořili nepropustnou hráz, na kterou Veselá nic nevymyslela. Řada střel veselských hráčů šla mimo, řadu jich srazili bránící hosté a co přeci jen prošlo až ke Kupkovi, s tím si tento nejlepší hráč utkání poradil. Veselá stále dobývala branku Sehradic, zkoušela všechno možné, ale branku by asi nedala, i kdyby se druhá půle hrála hodinu. Hosté v závěru taktickým střídáním šetřili čas a nakonec se jim podařilo veselskou tvrz zdolat. Sehradice se tak po zaváhání Příluk v Kostelci u Holešova nadechly na čele tabulky k trháku a budou čekat na nedělní výsledky svých soupeřů. Veselá opět podala snaživý výkon, ale k mužstvu se nejspíš odvrátila střelecká štěstěna, kterou mohou přivolat v dalším utkání v Roštění.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Hru Sehradic samozřejmě známe a byli jsme na ni připraveni. Ale ani v tomto utkání jsme se nevyvarovali chyby v defenzivě a hned tu první sehradický Polášek zkušeně využil. Pak už to byl jen boj Veselé s Kupkou. Ale musím přiznat, že obrana Sehradic byla dobře propracovaná a zkušenost Kraváčka a dalších je znát. Je jen smutné, že toto stačí na suverénní vedení v této soutěži. To už je totiž letos třetí vítězství Sehradic 1:0 a ještě navíc dvakrát hráli v základní hrací době 0:0. Úžasná efektivita. My naopak jsme nulu vzadu uhráĺi jen jednou a už v pátém zápase inkasujeme hned během první cca čtvrthodiny. Dnes tedy „až“ v 18.minutě. Proto jsme úplně jinde v tabulce než Sehradice.

TJ Sokol Sehradice
Roman Heinz, sekretář: Běhavá hra Veselé nám nikdy neseděla a je to pro nás hodně nepříjemný soupeř. Už s tím jsme sem jeli, že zde můžeme uspět s jedinou taktikou. Zkusíme s domácími běhat dokud nám budou stačit síly a potom přejdeme k zabezpečené obraně. Vzadu si obrannou hru dobře organizují zkušení stopeři a brankář Kupka. Sice jsme si mysleli, že nám budou více vycházet brejky, ale to se bohužel nepotvrdilo. Druhý poločas jsme neodehráli dobře a až na tu obrannou činnost jsme hráli špatně.



Sestavy


TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - T. Divoký [-] , M. Dlabaja [-] , M. Čoček [-] , L. Klečka [-] - R. Manďák [-] , T. Dujka [-] , M. Odstrčilík [-] , F. Žůrek [-] - J. Červenka [-] , V. Červenka [-]

TJ Sokol Sehradice
P. Kupka [-] - J. Žebráček [-] , M. Okénka [-] , M. Kraváček [-] , L. Krejčiřík [-] - D. Mikel [-] , R. Sochora [-] (58. J. Plášek [-] ) , K. Zavadil [-] (88. J. Maňas [-] ) , P. Polášek [-] - M. Blažek [-] , M. Žáček [-] (90. J. Šustek [-] )

ŽK: 30. V. Červenka , 75. R. Manďák - 69. M. Kraváček .
Hráči zápasu: P. Kupka , P. Polášek .
Místo: Veselá. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Valčík Petr  - Veselý, Gajdošík.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku