3:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V utkání rezerv se z výhry radovala ta otrokovická


Branky


0

Do Otrokovic přijela v neděli rezerva FC TVD Slavičín, která zatím předvádí nevýrazné výkony. V její sestavě se objevilo několik hráčů z kádru A týmu, tou nejvýraznější posilou byl záložník Hlava. Také domácí Viktorie nastoupila do utkání posílena o několik hráčů z třetiligového kádru a v základní sestavě se objevil i kanonýr Silný. Slavičané trápili svého soupeře především v první půli, domácí tým však dokázal ve druhém dějství výsledek utkání otočit a připsal si další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rezervu Slavičína poslal do vedení už ve 4. minutě Goňa

Začátek zápasu vyšel Slavičanům na jedničku a už ve 4. minutě se trefil výstavní trefou Martin Goňa. Hosté i nadále pokračovali v aktivní hře a vůbec nepřípomínali celek ze dna tabulky. Domácí tým se jen pomaličku dostával do tempa, aktivní hra Valachů jej zjevně zaskočila. Postupem času začali domácí svěřenci trenéra Gáby lépe kombinovat a hra se vyrovnala. Tahounem domácího týmu byl útočník Silný, přes kterého šla většina akcí, hosté spoléhali na záložníka Hlavu a vpředu na agilního Goňu. Do kabin se tak odcházelo za jednobrankového verdení hostí, kteří předváděli zatím svůj nejlepší výkon v sezoně. Domácí tým se trápil a čekalo se, co vymyslí domácí trenéři pro druhou půli.

Domácí Viktorie dokázala ve druhém pločasu otočit výsledek

Ve druhém poločasu zvýšili domácí hráči svoji aktivitu a najednou jich bylo plné hřiště. Mladý tým Slavičína poslala poprvé do kolen chyba ve středu hřiště, kterou potrestal kanonýr Silný již v 51. minutě. V 64. minutě šli domácí do vedení, kdy využil Kryšpín nepozornosti defenzívy hostí. Hned o čtyři minuty později sfoukl definitivní šance Slavičanů na dobrý výsledek záložník Skřivan. Domácí tým to uklidnilo a začal předvádět líbívý fotbal. Hostující tým se po prostřídání nezmohl na výraznější odpor a tak v utkání rezerv byla úspěšnější ta otrokovická. Hráči FC TVD hostí v příštím kole v derby Nevšovou a musí konečně bodovat, neboť po výhře Lukova, jsou stále přikováni u dna tabulky.



Ohlasy k zápasu


FC Zlínsko B
Radek Gába, trenér: První půlka nám nevyšla podle představ, ve druhém dějství jsme zápas otočili, za což musím své svěřence pochválit.

FC TVD Slavičín B
Stanislav Belžík, sekretář: V brance se představil Vypušťák a první poločas jsme mohli být spokojeni. Do kolen nás srazily individuální chyby, které soupeř tvrdě trestal a z dobře rozehraného utkání nemáme ani bod. V neděli hrajeme derby s Nevšovou a tam už si zaváhání nesmíme dovolit.



Sestavy


FC Zlínsko B
R. Janečka [-] - L. Juhas [-] , K. Koštial [-] , A. Bahounek [-] , T. Frydrych [-] (61. T. Kozel [-] ) - A. Skřivan [-] , V. Zach [-] , P. Lendler [-] , L. Křivánek [-] (71. L. Gába [-] ) - J. Kryšpín [-] , J. Silný [-] (79. T. Caudr [-] )

FC TVD Slavičín B
S. Vypušťák [-] - M. Švach ml. [-] , O. Floreš [-] , R. Bureš [-] (55. T. Kalík [-] ) , B. Fojtík [-] - D. Sochora [-] , A. Bartoš [-] , J. Ocelík [-] , J. Hlava [-] (68. M. Pavelka [-] ) - M. Goňa [-] , Š. Havlín [-] (75. O. Kročil [-] )

ŽK: 27. D. Sochora , 57. A. Bartoš .
Hráči zápasu: A. Skřivan , J. Silný - M. Goňa .
Místo: Otrokovice-tráva. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Polaštík Josef  - Karlík, Švajda.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku