0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sehradice poprvé padly s Tlumačovem, ale až na pokutové kopy


Branky


0

Lídr tabulky ze Sehradic přivítal v sobotním odpoledni na svém hřišti kvalitní celek z Tlumačova. Domácí tým letos ještě před tímto duelem nepoznal hořkost porážky a v tabulce nasbíral úctyhodných 23 bodů. Hosté z Tlumačova jsou ovšem pro každého soupeře nepříjemným protivníkem a v sobotu se o tom mohly přesvědčit i Sehradice. Utkání nakonec musely rozhodnout až pokutové kopy, když v základní hrací době branka nepadla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se diváci branky v Sehradicích nedočkali

Do sestavy Tlumačova se vrátili zkušení borci Radek Dvořák a Dan Máčala. Domácí celek nebyl v kompletním složení a chybělo mu v sestavě pár hráčů. Domácí hráči nastoupili do utkání vlažněji s vědomím, že se jim nemůže nic stát. Po dvaceti minutách hru vyrovnali, ale ani Sehradice a ani Tlumačov si kromě střel z dálky nevytvořili žádnou vážnější šanci. Brankáři Kupka a Škrabal tak příliš práce neměli a hra se víceméně odvíjela mezi šestnáctkami. Pár pokusů z dálky skončilo mimo tyče a hra připomínala spíše šachovou partii a čekalo se, kdo udělá první chybu v defenzívní činnosti.

 

Brankáři Kupka i Škrabal udrželi čisté konto

Do druhého poločasu vstoupily Sehradice mnohem aktivněji a přitlačily Tlumačov před jejich branku. Vytvořily si několik slibných příležitostí, ale kromě nastřeleného břevna Martinem Žáčkem se Sehradicím více nepodařilo. Oporou hostujícího týmu byl brankář Škrabal, který předvedl několik výborných zákroků. Hosté spoléhali na brejkové příležitosti, které se jim ale nedařilo pořádně vykombinovat. Tlak Sehradic v závěru sílil a domácí celek chtěl utkání rozhodnout ještě v regulérním hracím čase. To se mu přes veškerou snahu nakonec nepodařilo. Utkání tak dospělo k penaltám, ve kterých byli šťastnější hosté, když jejich oporou byl brankář Miroslav Škrabal.

 

Na penalty vyhrál nakonec Tlumačov

V dlouho trvající sérii se štěstí nakonec usmálo na hosty, kteří ji vyhráli v poměru 6:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sehradice
Roman Heinz, předseda: První půle byla z naší strany ospalá, ve druhém dějství jsme se probudili, ale obranu hostí s výborným brankářem jsme nepřekonali. V penaltové loterii jsme přišli o jeden bod, ale máme 24 bodů, což jsme před začátkem sezony vůbec nečekali.

SK Tlumačov
Mirek Škrabal, brankář: Toto utkání slibovalo výbornou podívanou. A to se také potvrdilo. Zápas byl vyrovnaný a myslím si, že konečná remíza je spravedlivá. V penaltovém rozstřelu jsme měli více štěstí a nakonec i zvítězili. Sehradice tak přišly o neporazitelnost a my si dvou bodů z horké půdy velmi ceníme.



Sestavy


TJ Sokol Sehradice
P. Kupka [-] - J. Plášek [-] (65. P. Polášek [-] ) , M. Okénka [-] , L. Krejčiřík [-] - D. Mikel [-] , K. Zavadil [-] , L. Bahulík [-] , M. Blažek [-] , M. Žáček [-] - M. Kraváček [-] , V. Žáček [-]

SK Tlumačov
M. Škrabal [-] - M. Juhaňák [-] , J. Mouka [-] (72. M. Houser [-] ) , R. Dvořák [-] , P. Mouka [-] - R. Zálešák [-] , B. Psota [-] (90. B. Psota [-] ) , S. Malý [-] , T. Duroň [-] - J. Jonášek [-] (42. R. Šimoník [-] ) , D. Máčala [-] (72. M. Otevřel [-] )

ŽK: 84. M. Okénka - 74. R. Dvořák , 77. B. Psota .
Hráči zápasu: M. Kraváček - M. Škrabal .
Místo: Sehradice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vobořil Václav  - Veselý, Ruman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku