J. Kubo 31.
J. Kubo 36.
J. Kubo 54.
3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Admira Hulín si na domácí půdě poradila s Veselou


Branky


31. J. Kubo , 36. J. Kubo , 54. J. Kubo - 86. R. Manďák
0

Na široké hřiště do Hulína zavítala v neděli Veselá, která přeci jen z domácího prostředí není zvyklá na takové "letiště" a tak se čekalo, jak se s tím svěřenci hrajícího kouče Tomáše Dujky popasují. Domácí Admira po prohře v nedalekém Tlumačově chtěla v tomto utkání bodovat a tak se dal očekávat zajímavý duel. Diváci nakonec viděli čtyři branky a také vítězství domácího Hulína. Hosté z Veselé tentokrát na body nedosáhli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se dvakrát trefil domácí Kubo

Hosté od začátku potvrzovali pověst běhavého a technického mužstva a prvních deset minut bylo v jejich režii, vytvořili si dvě šance, které naštěstí domácí přežili. Ti se rozbíhali pomaleji, jejich první šance přišla v 11. minutě, kdy Karamonův centr podél celé brány našel u zadní tyče Kubu, ale brankář Červenka míč vyrazil na roh. Další ohrožení přišlo ve 24. minutě, kdy Karamonův nepovedený centr prošel kolem překvapeného brankáře podél celé brány do autu. Hrál se pěkný a technický fotbal z obou stran a diváci se rozhodně nenudili. Ve 31. minutě centroval zleva Štoll, hostující stoper na míč nedosáhl a Kuba Kubo ho poslal hlavou do sítě - 1:0. Než se hosté vzpamatovali, přišel další úder, Kubo dostal míč za obranu, šel z levé strany sám a podél branaře střílí druhou branku. 2:0. Poločasové vedení domácí uhájili, ale nutno říci, že pro hosty to bylo kruté, protože hráli velice dobře a zejména standartky kopané zkušeným Dujkou byly nebezpečné.


 

Kubo zkompletoval hattrick, hosté korigovali až v samotném závěru

Druhá půle začala Prokopovou chybou na půlce, ztratil míč a hosté měli vyloženou šanci, ale útočník vysoko přestřelil. Další šanci hostů po rohu znovu  obrana Hulína ztěží zlikvidovala. Ale udeřilo na druhé straně, Dutkevič dostal míč na pravé straně do brejku, podél vápna našel nezištně volného Kubu Kubu, který dovedl míč do prázdné brány a završil tak svůj hatrick - 3:0. Ale ani za tohoto stavu hosté nerezignovali, snažili se utkání zkorigovat, ale  obrana Admiry již hrála pozorně. V 64. minutě zahrozili znovu hosté, střelou z vápna trefili Hložkovo břevno. Když se zdálo, že Hložek udrží čisté konto, v 86. minutě přeci jen hosté po skrumáži ve vápně střelili první branku. Další však již nepadla a domácí vybojovali 3 body proti výbornému soupeři, který chtěl hrát fotbal a výsledek je pro něho dosti krutý.

Rozsáhlá fotodokumentace z utkání HULÍN  -  VESELÁ na :

 

http://tjsokolvesela.rajce.idnes.cz/TJ_Sokol_Vesela,_Zapas_4._10._2015_Hulin_-_Vesela

 

AUTOR FOTOGRAFIÍ – Iveta Šůstková, TJ Sokol Veselá



Ohlasy k zápasu


FK Admira Hulín
Libor Foltýn, trenér: Naši kluci za výkon zaslouží také pochvalu, protože i oni přispěli k výbornému zápasu, který se musel divákům líbit.

TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Když to hodně přeženu a zjednoduším, tak my jsme hráli a domácí stříleli góly. Hra se nám bohužel dařila jen mezi šestnáctkami. Prvních a posledních třicet minut jsme měli hru ve své moci. Ale mezitím jsme kolem poločasové přestávky dostali tři zbytečné a velmi laciné branky a o výsledku utkání bylo rozhodnuto. Brankové šance jsme si začali vytvářet až za stavu 0:3. Kdyby už v 65.minutě Manďákovo břevno skončilo v bráně, možná se dalo s výsledkem ještě něco dělat. Ujala se ale až Manďákova střela v 86. minutě a to už bylo pro nás pozdě. Asi to nejlépe vystihl jeden ze skalních domácích diváků na tribuně, když po jednom z našich závarů kolem 80. minuty si oddechl se slovy, „eště že só takoví gramloni“ .



Sestavy


FK Admira Hulín
M. Hložek [-] - S. Štoll [-] (61. M. Podmol [-] ) , P. Janda [-] , M. Jurášek [-] , Z. Prokop [-] - M. Zavadil [-] , A. Dutkevič [-] , A. Tabara [-] (88. F. Kostov [-] ) , J. Kubo [-] (75. J. Horáček [-] ) - M. Karamon [-] , J. Šenkyřík [-]

TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - T. Divoký [-] , J. Červenka [-] , M. Bodlák [-] (46. L. Klečka [-] ) , M. Dlabaja [-] (46. R. Manďák [-] ) - M. Odstrčilík [-] , T. Dujka [-] , T. Pavel [-] , M. Čoček [-] - F. Žůrek [-] , D. Sokol [-]

ŽK: 34. Z. Prokop , 58. A. Tabara , 80. M. Jurášek - 39. M. Odstrčilík , 62. T. Divoký , 89. R. Manďák .
Hráči zápasu: J. Kubo - T. Divoký .
Místo: Hulín. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Žniva Lukáš  - Stodůlka, Mašík.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku