Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malenovice si proti Kostelci u Holešova otevřely střelnici


Branky


0

Malenovice přivítaly na svém hřišti Kostelec u Holešova, který si v minulém kole připsal výhru nad Tečovicemi. Inkasoval však čtyři branky a že něco není v pořádku s defenzívou kosteleckých, ukázal i jejich duel v Malenovicích. Domácí celek totiž divákům předvedl skvělou kanonádu a vyprovodil hosty domů s předčasnou Mikulášskou nadílkou. Malenovice vstřelily osm branek, jednu hezčí než druhou a připsaly si do tabulky další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli vedly Malenovice o dvě branky

Zápas začali lépe domácí.Ve 3. minutě zahrával Lhotský nacvičený rohový kop a Dorotík se hlavou nemýlil.Ve 13. minutě skvěle zakroutil trestný kop nad hlavami hostujících obránců domácí Střelec a z gólmana hostí udělal diváka 2-0. V té byl k vidění pohledný a rychlý fotbal. Hosté hráli jednoduše, ale také nebezpečné dlouhé míče na vysoké hrotové hráče. Ti byli ale velmi dobře pokryti a tak zkoušeli kostelečtí hru po křídle a po jedné pohledné akci se dostal k míči nepokrytý Darebník  a křížnou ranou k tyči rozesmutnil Juráňě v brance domácích. Malenovice to paradoxně nakoplo a přesnou kombinací se snadno dostávali před branku Zapletalíka. Ve 44. minutě opět Lhotský našel při rohu Mařáka a zvýšil na 3-1. Malenovice tak po první půli vedly o dvě branky a čekalo se, co hosté předvedou s výsledkem ve druhém dějství.

 

 

Ve druhém poločasu dali domácí střelci pět branek

Ve druhém poločase tlak Malenovic narůstal a s ním i množství nedovolených zákroků kosteleckých hráčů. Po jednom z nich musel po druhé žluté kartě pod sprchy hostující Zmeškal a od té doby to byl zápas jednoho týmu. Domácí s chutí kombinovali, zkoušeli různé herní variace a výsledkem bylo narůstající skóre. Na 4-1 zvyšoval v 59. minutě důrazný Torma a pátý gol přidal opět překrásně provedeným trestným kopem přes zeď Střelec. V 67. minutě se individuálně prosadil David Bartoň, před prázdnou brankou neomylně našel Jakuba Bartoně a ten po minutovém pobytu na hřišti vsítil již šestý gól. Ten se 79. minutě mohl radovat znovu ,tentokrát po nahrávce od Radima Střelce. Skóre upravil na konečných 8-1 David Bartoň tvrdou střelou k tyči. Malenovice tak ve druhé půli své soupeře doslova převálcovali a ten odjížděl na Hanou nakonec s velkým debaklem.   



Ohlasy k zápasu


FC Malenovice
Josef Juráň, trenér: Zápas ovlivnily tři faktory.Ten první - dali jsme rychle dvě branky,druhý - vyloučení hostujícího hráče a třetí pro mě nejvíc nejvíc důležitý - dali jsme čtyři branky ze standartních situací.

SK Moravan Kostelec u Holešova
Dušan Marek, hráč: Výsledek utkání hovoří za vše, ve druhém poločasu po vyloučení našeho hráče se nám hra rozsypala jako domeček z karet.



Sestavy


FC Malenovice
A. Juráň [-] - V. Gazda [-] , M. Bartoň [-] , D. Bartoň [-] (86. D. Zahnaš [-] ) , L. Brázda [-] - R. Střelec [-] , J. Dorotík [-] , M. Struška [-] , B. Mařák [-] (76. [-] ) - D. Torma [-] (65. Z. Zimčík [-] ) , T. Lhotský [-] (84. T. Kovaříček [-] )

SK Moravan Kostelec u Holešova
J. Zapletalík [-] - D. Marek [-] , R. Přikryl [-] , R. Zmeškal [-] , T. Marek [-] - L. Kovalda [-] (72. M. Ragoš [-] ) , J. Hradil [-] , M. Hradil [-] (76. V. Sklenář [-] ) , M. Gerát [-] - M. Ballnér [-] (46. L. Odložilík [-] ) , M. Darebník [-]

ŽK: 17. D. Bartoň - 15. R. Zmeškal , 42. M. Hradil , 67. L. Kovalda . ČK: 47. R. Zmeškal .
Hráči zápasu: R. Střelec , D. Bartoň .
Místo: Malenovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Číž Roman - Vobořil, Gistr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku