T. Duroň 14.
P. Janda 19. (vl.)
2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov rozhodl o své výhře nad Hulínem již v první půli


Branky


14. T. Duroň , 19. P. Janda (vl.)
0

V Tlumačově se hrálo malé místní derby, mezi domácím týmem a Admirou Hulín. Do hlediště tak našlo cestu množství fanoušků, kteří byli zvědaví na výkony svých celků. Tlumačovu chyběl v sestavě zkušený stoper Radek Dvořák a také kanonýr Dan Máčala. Hulínští hráči chtěli spoléhat na Dutkeviče, který hraje v poslední době ve výborné formě. Utkání nakonec přineslo zajímavou podívanou a diváci se na tlumačovském stadionu určitě nenudili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím vyšla úvodní dvacetiminutovka

Derby utkání tradičně přilákalo velkou diváckou obec ze širokého okolí. O osudu utkání rozhodla první dvacetiminutovka. Domácí, kteří postrádali hned dva klíčové hráče, vstoupili do zápasu velmi zodpovědně a velmi brzy se  dočkali první branky. Ve 14. minutě výborně hrající špílmachr Zálešák, vysunul na hranici vápna kapitána Duroňe , který důrazně přetlačil hulínského brankáře Hložka a vstřelil úvodní branku zápasu - 1:0. Technicky hrající hosté úvodní branka zaskočila a po hrubé chybě ve středu hřiště v 19 minutě opět  Zálešák  přihrál do pozice zavánějícího ofsajdem Houserovi, který postupoval z pravé strany sám na bránu a jeho střílený centr si neštastně srazil vracející obránce Janda – 2:0. Hosty evidentně dvoubrankové vedení domácích zaskočilo a až do konce prvního poločasu ohrozili domácího Škrabala jen ve 38. minutě agilním Dutkevičem, ale s jeho slabou střelou si domácí brankář poradil. Tlumačov vyhrál první poločas o dvě branky a čekalo se, co hostující Hanáci vymyslí do druhého poločasu.

Tlumačov ve druhé půli hájil své dvoubrankové vedení

Ve druhém poločase se čekal tlak hostující Admiry Hulín, ale ten nepřišel a hra se odvíjela vesměs ve středu hřiště. Vzruch přinesla až 75. minuta, kdy nejprve z brejku po spolupráci domácích útočníků - Jiří Mouka nedotáhl své sólo a pouze nechal vyniknout hostujícího Hložka a vzápětí na druhé straně se ve slibné šanci na hranici šestnáctky ocitl v dobré pozici Karamon. Ten jen vyprášil rukavice pozorného Mirka Škrabala. Domácí své vedení mohli zvýšit ve 82. minutě,  ale v dobré pozici smolař zápasu Jirka Mouka přestřelil. Admira Hulín mohla zdramatizovat utkání v 85. minutě, kdy se po ose Nedbal - Dutkevič ve slibné šanci ocitl Prokop, ale toho znovu vychytal výborný Škrabal. Více pozorná domácí defenzíva výtečně dirigovaná stoperem Malým hostům nedovolila a tak se ze zasloužených tří bodů radovali domácí, kteří si v závěru vychutnali ovace početného tlumačovského publika. Hostím z Hulína nelze upřít snahu, ale co prošlo za obranu Tlumačova, pochytal dnes výborný Škrabal.



Ohlasy k zápasu


SK Tlumačov
Miroslav Škrabal brankář: Zápas s Admirou sliboval výbornou podívanou. Což se potvrdilo. Utkání se hrálo ve vysokém tempu, ale pouze mezi šestnáctkami. Zápas jsme rozhodli na začátku prvního poločasu, když jsme z brejků vstřelili dva góly. Poté jsme zápas kontrolovali až do konce.

FK Admira Hulín
web Admiry: Utkání v Tlumačově se rozhodlo v prvních devatenácti minutách, kdy jsme si nechali dát dvě laciné branky, druhá byla dokonce vlastní, my jsme spíše než se soupeřem bojovali s nerovným terénem a skoro jsme neohrozili domácí bránu. Domácí tým hrál bojovně a důrazně, což na nás platilo a vyhrál zaslouženě.



Sestavy


SK Tlumačov
M. Škrabal [-] - P. Mouka [-] , M. Juhaňák [-] , S. Malý [-] - J. Mouka [-] (89. M. Otevřel [-] ) , T. Duroň [-] , M. Houser [-] , R. Zálešák [-] , B. Psota [-] (72. R. Šimoník [-] ) - O. Sedlář [-] , J. Jonášek [-]

FK Admira Hulín
M. Hložek [-] - P. Janda [-] , M. Jurášek [-] , Z. Prokop [-] , J. Kubo [-] (83. F. Kostov [-] ) - J. Šenkyřík [-] , M. Zavadil [-] , A. Dutkevič [-] , A. Tabara [-] - M. Karamon [-] , M. Podmol [-] (61. M. Nedbal [-] )

ŽK: 41. J. Mouka , 76. P. Mouka - 12. M. Podmol , 72. A. Tabara , 76. M. Nedbal , 82. Z. Prokop , 90. A. Dutkevič .
Hráči zápasu: M. Škrabal , R. Zálešák , T. Duroň .
Místo: Tlumačov. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Němec Jiří  - Štěpánek, Jeřábek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku