0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sehradice udržely podzimní neporazitelnost i v Lužkovicích


Branky


0

Šlágr kola v Lužkovicích přilákal i přes konkurenci derby Slavia vs Sparta do hlediště početnou diváckou návštěvu. Lídr tabulky ze Sehradic ještě v letošní sezoně nebyl pokořen a tak se čekalo, zda to budou domácí Lužkovice, které si připíší první skalp vedoucího týmu. Nakonec se to lužkovickým nepodařilo a branka nestárnoucího Martina Žáčka rozhodla o překvapivé výhře Sehradic, které i nadále drží podzimní neporazitelnost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sehradice poslal do vedení Martin Žáček

Utkání dvou celků z čela tabulky začalo oboustranně na jistotu co nejméně pustit soupeře do hry. Domácí v první čtvrthodině postupně začali mít herní převahu a vytvořili si i několik slibných šancí. Nejblíže ke skórování měl domácí Polepil, který si centr na malém vápně špatně zpracoval a minul bránu brankáře Petra Kupky. V 11. minutě nevyužil ideální přihrávku uvnitř pokutového území Kučera, kterého vychytal opět brankář Kupka. Hosté začali mít postupně mírnou převahu, kterou zužitkovali v 19 minutě. Brankář domácích Jenček vyboxoval střelu za hranici velkého vápna, ale dobíhající  M. Žáček prudkou střelou pod břevno otevřel skóre – 0:1. Šance obou mužstev se minuly účinkem a tak se skóre do přestávky již nezměnilo.

 

Lídr tabulky své těsné vedení ubránil až do konce zápasu

Ve druhé půli po zranění nastoupil domácí špílmachr Jakub Ronza a domácí se začali jeho zásluhou opět dostávat do hry a vytvořili si několik slibných šancí. Zkušení obránci Sehradic si s nebezpečnými průniky domácích dokázali poradit a těsné vedení udrželi i  přes několik tvrdých zákroků. Remízový zápas nakonec vyzněl se štěstím pro hostující celek, který si  tak upevnil vedení v tabulce. Domácímu týmu nelze upřít snahu, ale proti byla tentokrát taktická vyzrálost hostí. Ti i tak nadále drží svoji podzimní neporazitelnost a jsou zatím největším překvapením tohoto ročníku 1.B. třídy skupiny B a v příštím kole hostí na domácí půdě Tlumačov.

 



Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Jurčák - předseda klubu: Viděli jsme velmi dobrý fotbal, který se divákům líbil, přestože padla pouze jedna branka. Naši kluci, bez zraněného lídra týmu, Jakuba Ronzy, začali sice náporem, ale v rozhodujících chvílích jim chyběl větší klid při hře v šestnáctce hostí. Ovšem potom se začala projevovat větší zkušenost hostujícího týmu a Sehradice začaly mít navrch. Jednu stoprocentní gólovku sice nepromněnily, ale po chaotické hře domácí obrany trefil míč ideálně Žáček a parádní bombou rozhodl utkání. I když jsme pak měli téměř celý druhý poločas více ze hry, po nástupu Jakuba Ronzy, který odehrál utkání s velkým sebezapřením díky větší fotbalové vyzrálosti hostí jsme se do šance prakticky nedostali a tak je výhra hostí, v tomto jinak remízovém utkání, naprosto zasloužená. Bohužel, mimo golmana a stoperské dvojice, zůstali ostatní hoši z mančaftu za svými možnostmi a to na takového soupeře, jako byly momentálně Sehradice, nestačilo. Gratuluji soupeři k vítězství a našim klukům nic nevyčítám, protože prohrát s lepším týmem není ostuda a snaha a maximální úsilí jim opravdu nechybělo.

TJ Sokol Sehradice
Roman Heinz - sekretář Sehradic: Sehradice nastoupily opět trochu v obměněné sestavě, ale na jejich hru to nemělo zásadní vliv. Od první minuty hráli hosté zodpovědně zezadu a dokázali domácí hráče presovat a tlačit se do jejich šestnáctky. Hra byla vyrovnaná a přelévala se od jedné šestnáctky ke druhé. Domácí se snažili vytvořit si šance, ale většinou končily jen střelou z poměrn velké vzdálenosti, která mířila mimo svatyni Petra Kupky. Střela Martina žáčka z poza šestnáctky bez přípravy naopak neomylně zamířila mezi tři tyče domácího brankáře a rozvlnila síť za jeho zády. Do poločasu ještě v naprosto tutové šanci lapil domácí gólman střelu zblízka Luboše Krejčiříka a zanedlouho i sólo Ladi Bahulíka. Ve druhé půli přeci jen postupem času začaly mít Lužkovice územní převahu, která díky takticky výborně zvládnuté hře Sehradic končila na šestnáctce hostů a sehradský Kupka neměl ani nijak mnoho práce. Utkání mělo tempo i svou kvalitu. Ani jeden z týmů se nemusí za svůj předvedený výkon stydět.



Sestavy


FK Lužkovice-Želechovice
A. Jenček [-] - M. Šuba [-] (51. J. Gruber [-] ) , M. Čala [-] , T. Mičola [-] - T. Holý [-] , Z. Polepil [-] (46. J. Ronza [-] ) , J. Kučera [-] , O. Zámorský [-] , T. Ronza [-] (81. P. Novák [-] ) - A. Langer [-] , J. Škrabal [-]

TJ Sokol Sehradice
P. Kupka [-] - M. Kraváček [-] , M. Blažek [-] , J. Plášek [-] (76. M. Zerzáň [-] ) , J. Žebráček [-] - V. Žáček [-] (64. R. Sochora [-] ) , M. Žáček [-] (86. M. Horáček [-] ) , K. Zavadil [-] , L. Krejčiřík [-] - L. Bahulík [-] (90. J. Maňas [-] ) , D. Mikel [-]

ŽK: 55. J. Ronza - 59. V. Žáček , 88. M. Horáček .
Hráči zápasu: M. Čala - M. Žáček .
Místo: Lužkovice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Mitáček Václav  - Zicháček, Karlík.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku