0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 10:15

8.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roštění v neděli dopoledne loupilo ve Slavičíně


Branky


0

Na slavičínskou nedávno vybudovanou umělku do Hrádku přijelo Roštění, které se netajilo svými ambicemi. Domácí tým se totiž stále potýká s nedostatkem hráčů, navíc A tým hrál odpoledne své utkání v Novém Jičíně a tak se z divizního kádru objevil v sestavě jen Martin Goňa, dále mladíček Bartoš a talentovaný Michal Švach mladší. Hosté založili taktiku na brejcích, které vedl především zkušený Zakopal a dva z nich se jim také podařilo dotáhnout do zdárného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branku zápasu vstřelil zkušený Zakopal

Rezerva Slavičína potřebuje body k záchraně jako sůl a tak se čekalo, s čím vyrukuje na celek Roštění, který venku vyhrál naposled před rokem na 1. máje v Sehradicích. Začátek zápasu také patřil domácímu týmu, který se snažil kombinační hrou rozebrat obranu Hanáků. Slavičanům však chybělo důrazné zakončení, obrana Roštění dirigovaná brankářem Nevřalou však fungovala naprosto spolehlivě. A tak poprvé udeřilo na druhé straně, po několika předchozích varováních se prosadil bývalý druholigista z Kroměříže Ladislav Zakopal, který překonal brankáře Aleše Ocelíka. Domácí pokračovali v aktivní hře, ale v zakončení stále selhávali, hosté naopak stále trpělivě čekali na své příležitosti.

Roštění přidalo ve druhé půli druhou branku

Do druhého poločasu v domácím týmu odstoupil ze hry nejdříve Goňa a za chvíli po něm i zkušený Michal Švach, což byla další rána pro domácí tým. Hráči FC TVD se sice snažili o vyrovnání, ale v 57. minutě neuhlídali Vybírala a rázem to bylo již 0:2. Roštění se zatáhlo do obranné ulity, odkud vyráželo ke smrtícím kontrům. Na straně druhé pokračovala platonická převaha domácího týmu, která převážně končila před šestnáctkou hostí. Velkou šanci na kontaktní branku měl Michal Švach ml., ale volné spoluhráče před brankou Nevřaly neviděl. Potrestat Valachy mohl několikrát v únicích především Zakopal, ale brankář Aleš Ocelík jej vychytal. V závěru utkání už hráli domácí hráči v křeči a hosté podporováni hrstkou věrných fanoušků, si už cennou výhru ze Slavičína vzít nenechali. Rezerva Slavičína se tak stále krčí na předposledním místě tabulky, což se před sezonou určitě nečekalo.



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín B
Staňa Belžík - sekretář FC TVD: Našim hráčům nelze upřít snahu, ale nemáme žádného střelce, který by dokázal zakončit některé akce. Chybí nám i nějaký zkušený středopolař a také Kulíšek, který může hrát na více postech. Naše situace začíná být vážná, bodovat se pokusíme v příštím kole v Otrokovicích.

TJ Roštění
Ladislav Zakopal - hráč Roštění: Domácí tým jsem z loňska vůbec nepoznával, dvakrát jsme tady vždy dostali naloženo a už na Petrůvce jsme prohrávali 2:0. Teď jsme to zlomili a za body jsme moc rádi, naše výhra je zasloužená, v závěru jsme mohli naše vedení i zvýraznit.



Sestavy


FC TVD Slavičín B
A. Ocelík [-] - B. Fojtík [-] , R. Bureš [-] , J. Ocelík [-] , D. Sochora [-] - J. Neuman [-] , A. Bartoš [-] , M. Švach ml. [-] , M. Švach [-] (49. M. Pavelka [-] ) - Š. Havlín [-] , M. Goňa [-] (46. O. Floreš [-] )

TJ Roštění
M. Nevřala [-] - J. Vlkolenzski [-] (66. D. Nevřala [-] ) , V. Jurásek [-] , S. Škrabana [-] , O. Jirsa [-] - J. Balner [-] , T. Petrskovský [-] , F. Vybíral [-] , T. Hejníček [-] - M. Filandr [-] , L. Zakopal [-]

ŽK: 88. J. Balner .
Hráči zápasu: M. Nevřala , L. Zakopal .
Místo: UT Slavičín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kýr František - Michalec, Skalický.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku