2:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukov mocně dotahoval, ale na body s rezervou Viktorie nedosáhl


Branky


0

K poslednímu týmu tabulky zavítala favorizovaná rezerva otrokovické Viktorie a hosté chtěli potvrdit v Lukově svoji stoupající formu. První půle tomu také nasvědčovala, hosté si vytvořili až tříbrankový náskok. Domácí tým však utkání nezabalil a dvěmi brankami duel ještě náležitě zdramatizoval, za což určitě zaslouží velkou pochvalu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v první půli na hřišti dominovali

Lukov chtěl na domácí půdě získat první body a pustil se do soupeře aktivně. Hra se však odehrávala převážně ve středu hřiště a důrazní hosté byli nebezpečnější. V domácí brance však držel Lukov vynikající Jokl. Ve třicáté minutě hosté po rychlém brejku přesně zakončili křížnou střelou z hranice velkého vápna do protilehlého rohu domácí branky a ujali se vedení. Lukov si vybral slabších deset ...minut, kdy v zápětí po rohu hosté nastřelili tyč a míč se odrazil přímo dalšímu hráči hostů, který jej z metru donesl na prsou až za brankovou čáru. Ve čtyřicáté minutě přidali po brejku třetí gól, čímž uzavřeli poločasové skóre. Hosté odcházeli do kabin spokojeni s vidinou tříbrankového náskoku.

Domácí tým se ve druhém dějství neskutečně zvedl

Po změně stran však Lukov zabral a nejprve Vítovský vstřelil první gól, po krásném uvolnění a přihrávce Šumšala ve 48' a pak po kolmé přihrávce Holomka v 67', postupoval sám Šumšal na branku a bezpečně své sólo proměnil. Lukov stále dobýval hostující branku, měl několik dalších příležitostí, ale vstřelit vyrovnávající gól se mu již nepovedlo. Hosté se do konce zápasu strachovali o výsledek, který nakonec s vypětím všech sil uhájili. Lukov si za podaný výkon minimálně bod zasloužil, ale ztráta z prvního poločasu byla dost velká, kterou již nedokázal dohnat. Otrokovičtí mladíci nakonec berou tři body, ale výkon ve druhé půli může být pro ně varováním a v příštím kole proti rezervě Slavičína by to na body nemuselo vůbec stačit.



Ohlasy k zápasu


SK Lukov
Tomáš Teplý sekretář Lukova: První poločas byli hosté lepším týmem, ve druhém poločasu jsme hru rozhýbali a výkon celého mužstva šel nahoru. Na bod jsme nedosáhli, ale dokázali jsme si, že fotbal hrát umíme a pokusíme se to zopakovat za týden v Nevšové.

FC Zlínsko B
Radek Gába trenér: S první půlí jsem byl spokojený, hráči plnili do puntíku stanovené pokyny. Mohli jsme vyhrávat i vyšším brankovým rozdílem, domácí podržel jejich brankář Jokl. ve druhém poločasu jsme vývoj utkání nezvládali a dovolili domácím zkorigovat až na rozdíl jediné branky, což by se nám stávat nemělo. Máme v kádru hodně mladých fotbalistů ročníku 1996 a stále je to o jejich hlavách. Musím ale soupeře pochválit, bojoval až do konce a sportovně musím uznat, že si za výkon ve druhém poločasu minimálně remízu zasloužil.



Sestavy


SK Lukov
Z. Jokl [-] - R. Šimčík [-] , M. Šumšal [-] , T. Teplý [-] , M. Králík [-] - O. Sedláček [-] (66. L. Vaškůj [-] ) , M. Teplý [-] , L. Vítovský [-] , J. Adamík [-] - T. Smetana [-] , M. Holomek [-]

FC Zlínsko B
R. Janečka [-] - A. Bahounek [-] , T. Frydrych [-] , A. Skřivan [-] , P. Lendler [-] - V. Zach [-] , J. Gojš [-] , T. Kozel [-] (79. K. Koštial [-] ) , L. Křivánek [-] (73. L. Křivánek [-] ) - L. Juhas [-] , J. Kryšpín [-]

ŽK: 34. O. Sedláček .
Hráči zápasu: Z. Jokl , L. Vítovský - J. Gojš .
Místo: Lukov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Katrňák Milan - Rybka, Kovář.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku