Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:30

8.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příluky nasázely Nevšové sedm branek


0

Na Příluky zavítala v sobotním odpoledni Nevšová, která zatím venku uhrála jediný bod na půdě rezervy Viktorie Otrokovice. V její brance se opět představil matador Ladislav Podušel. Domácí tým byl v utkání favoritem a chtěl si připsat na své konto další tři body a dát je tak svému trenéru Lošťákovi k narozeninám.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Příluky měly raketový vstup do utkání

Na hřišti v Příluku se v sobotu očekávala velká sláva v podobě oslav 60. narozenin domácího trenéra Ludi Lošťáka a domácí hráči tomu přizpůsobili hned od začátku i vývoj utkání a začali nadělovat trenérovi dárky. Začátek zápasu byl oťukávací, za zmínku stojí střela hostí ve 4. min. přes chuml hráčů, kterou ale brankář domácích Pavelka vyrazil.  Ale již v 8 min. rozehrával domácí Čelůstka přímý kop, míč se dostal k Lošťákovi, který chytře přepustil Frolkovi, ten připravil míč nazpět Lošťákovi, který z hranice 16-tky nekompromisně napálil míč do brány – 1:0. Za pouhé 3 min. se z levé strany vydal do útoku domácí záložník Pinkas, obehrál 2 protihráče a jeho střelu už brankář hostí nestačil vyrazit – 2:0. Domácí se i nadále tlačili do útoku a ve 26. min. střílel Votava umístěnou střelu do horního růžku, ale brankář hostí Podušel se štěstím vyrazil. Ve 30. min. kopali hosté přímý kop a Machačovi se podařilo míč přes chumel hráčů dostat až do branky – 2:1. Pro domácí to bylo upozornění, že zápas nemůžou brát na lehkou váhu a hned za čtyři min. přidali další branku, když Nesvadba z rohového prostoru centroval před bránu, kde Frolek patičkou usměrnil míč k tyči a bylo to 3:1. Do poločasu se již nic významného neudálo.

 

V závěru utkání domácí hosty rozstříleli

Po změně stran pokračoval tlak domácích a v 56. min. kopali přímý kop, který nádhernou střelou usměrnil do branky Votava – 4:1. Hosté se ale stále nechtěli vzdát a po chybě domácí obrany v 67. min. z ojedinělého útoku skóroval Tomšů – 4:2. Hosté se však dlouho neradovali a již za minutu to bylo 5:2, kdy centroval před bránu Votava a Machalíček pohodlně střílel do poloprázdné brány. Hosty to definitivně zlomilo a tak domácí jen navyšovali skóre. V 72. min. Votava opět centroval před bránu, kde si vyskočil nejvýše Lošťák a hlavičkou poslal míč do sítě – 6:2. Skóre uzavřel v 80. min. Nesvadba, který opět po centru Votavy napálil v 16-tce míč a navýšil na konečných 7:2. Hráči Příluku tak ukázali stabilní formu a věnovali toto vítězství svému trenérovi k jeho narozeninám.



Ohlasy k zápasu


FK Příluky
Jaroslav Brabec - sekretář Příluk: Do zápasu jsme šli s velkou chutí a jasným cílem vyhrát. Soupeř se sice snažil, zvláště v první půli, ale nakonec jsme byli jasně lepší a v pohodě si dokráčeli k vysokému vítězství. Věřím, že nás naše forma neopustí a budeme bodovat i příští týden v Tečovicích.

TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová - předsedkyně klubu TJ Nevšová: Zápas nám vůbec nevyšel, hráli jsme až s přílišnym respektem k soupeři a ten dokázal využít všechny svoje šance. Musíme se z něho oklepat a zabodovat doma za týden. Máme doma Lukov a to bude dost důležité utkání...



Sestavy


FK Příluky
O. Pavelka [-] - P. Čelůstka [-] , R. Machalíček [-] , L. Lošťák [-] , P. Votava [-] - J. Nesvadba [-] , K. Zedníček [-] , J. Dederle [-] (86. J. Polanský [-] ) , P. Pinkas [-] (82. M. Zahradnický [-] ) - D. Zedníček [-] , D. Frolek [-] (38. T. Humpál [-] )

TJ Sokol Nevšová
L. Podušel [-] - R. Machač [-] , J. Srcháček [-] , R. Bůžek [-] , T. Juriga [-] (64. R. Vacula [-] ) - R. Vašička [-] , T. Zoubek [-] , J. Dubec [-] (63. L. Sudek [-] ) , T. Munster [-] - P. Šoman [-] , V. Tomšů [-]

ŽK: 27. L. Lošťák , 30. J. Dederle , 37. K. Zedníček , 54. J. Nesvadba - 39. J. Dubec , 77. V. Tomšů .
Hráči zápasu: J. Nesvadba , P. Votava , L. Lošťák .
Místo: Příluky. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku