Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:30

7.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky ze Sehradic se nadřel na výhru nad rezervou Slavičína


Branky


0

Vedoucí tým tabulky ze Sehradic přivítal v sobotním odpoledni trápící se rezervu Slavičína. Ta přijela k derby jen s dvanácti hráči a v její sestavě se premiérově objevili mladíci Sova a Kamil Šmotek. Domácí celek v utkání postrádal svoji brankářskou jedničku Petra Kupku, kterého nakonec zastoupil Denis Čechmánek - bratr hokejového brankáře - Romana a dovedl svůj tým k zisku tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli viděli diváci nakonec tři branky

Domácím vstup do zápasu nevyšel, i přes územní převahu si nedokázali vytvořit žádnou šanci. Domácí nastartovala až inkasovaná branka, kdy po špatné rozehrávce hosté skorovali. Po tomto momentu domácí začali hosty přehrávat a ještě do poločasu otočili vývoj utkání ve svůj  prospěch na 2:1. I když domácí tým zůstal hodně za očekáváním, přesto šel do kabin s jednobrankovým náskokem. Trenér Novák ale příliš s předvedenou hrou spokojený nebyl a chystal se provést o půli změny v sestavě. 

Domácí tým v závěru utkání hájil těsnou výhru

Na začátku druhého poločasu domácí přidali třetí branku. Pak se domácí předháněli v zahazování šanci, kdy šli minimálně pětkrát sami na brankaře Slavičína a nedokázali je proměnit.  Zákonitě přišel trest, když hosté z trestného kopu snížili v 82 minutě na 2:3. Domácí se dokonce zápasu obávali o výsledek, který nakonec udrželi. Rezerva FC TVD i v okleštěné sestavě podala bojovný výkon, je možná otázkou času, kdy se její mladí hráči zabydlí v sestavě a zvyknou si na mužský fotbal. Sehradice stále drží svoji neporazitelnost, o kterou mohou přijít v dalším kole na půdě Lužkovic.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sehradice
Roman Heinz - sekreář klubu ze Sehradic: Na utkání jsem přímo nebyl a mám pouze dokreslující informace. Výkon týmu nebyl optimální, nakonec jsme zápas dovedli ke kýženým třem bodům. Stále jsme bez prohry, což je super a jdeme zápas od zápasu...

FC TVD Slavičín B
Staňa Belžík - sekretář FC TVD Slavičín: Nastoupili jsme znovu s omlazenou sestavou, ve které se objevili i mladíci Sova a Kamil Šmotek. Domácí tým nás nijak nepřehrával, klidně jsme zde mohli uhrát ještě lepší výsledek, klíčové pro nás bude příští domácí utkání s Roštěním.



Sestavy


TJ Sokol Sehradice
D. Čechmánek [-] - J. Žebráček [-] , M. Žáček [-] (46. J. Plášek [-] ) , L. Krejčiřík [-] , M. Blažek [-] - V. Žáček [-] , L. Bahulík [-] (70. M. Šenkeřík [-] ) , K. Zavadil [-] (78. M. Zerzáň [-] ) , T. Zetek [-] - D. Mikel [-] (90. J. Maňas [-] ) , M. Kraváček [-]

FC TVD Slavičín B
A. Ocelík [-] - M. Švach [-] , R. Bureš [-] , M. Ocelík [-] , J. Ocelík [-] - J. Sova [-] (46. K. Šmotek [-] ) , Š. Havlín [-] , M. Švach ml. [-] , D. Sochora [-] , J. Neuman [-] - M. Pavelka [-]

Hráči zápasu: M. Blažek - M. Švach .
Místo: Sehradice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nevrla Jiří  - Kovařčík, Nuc.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku