1:2p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužkovice vezou po výhře na penalty z Hulína dva body


Branky


0

Na hřiště do Hulína zavítal celek Jany Křapy, který letos hraje jako vyměněný. Lužkovice se totiž překvapivě vyhřívají na předních místech a už nejednou zaskočily favorizované týmy a sbírají body doma i venku. Admira Hulín na svém hřišti sice často body nerozdává, ale tentokrát vydolovala jen jeden, neboť v penaltové loterii se štěstí usmálo na Lužkovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se čekalo na branku, ta nepřišla

Utkání s druhým celkem tabulky z Lužkovic začalo pro domácí Admiru opatrně, obě mužstva se spíše oťukávala, hra se odehrávala mezi vápny bez ohrožení obou branek. Hosté vedli své akce hlavně po pravé straně, akce Hulína vedl po levé straně velmi aktivní Dutkevič, ale k ohrožení obou branařů to nevedlo. Proto první vážné ohrožení přišlo až ve 36. minutě po trestném kopu hostů, kdy vrácený míč do vápna tečoval hlavou hostující útočník, naštěstí nad bránu. Hulínští vyloženou šanci neměli. Poločas skončil bez branek a divákům toho tak fotbal moc nenabídl.


 

Domácí poslal Dutkevič do vedení, Škrabal ale vzápětí srovnal

Druhá půle začala chybou hostujícího obránce, který poslal do sóla Dutkeviče, ale jeho střelu k bližší tyči brankář Vala do sítě nepustil. Hra Hulína se poté hodně zpřesnila, v 55. minutě znovu vedl akci po levé straně Dutkevič, ale na jeho křižný centr nedosáhl Karamon. Domácí se dočkali branky až v 65. minutě, trestný kop z 18-ti  metrů poslal náš nejlepší hráč Dutkevič s pomocí tyče do sítě a hulínští vedli 1:0. Jenže vedení Admiry netrvalo dlouho, v 68. minutě hosté vyrovnali střelou ze 20-ti metrů, kdy domácí nepohlídali odražený míč z velkého vápna a rázem to bylo 1:1. Po vyrovnání se snažili především Hanáci znovu strhnout vedení na svoji stranu, ale hosté odolávali a utkání dospělo k zasloužené dělbě bodů.

Penalty ovládl celek z Lůžkovic

Na penalty vyhráli hosté 5:4, trenér Křapa měl šťastnější ruku při výběru střelců...Za domácí tým nedal Kubo a to rozhodlo.



Ohlasy k zápasu


FK Admira Hulín
Libor Foltýn - trenér: Konečná remíza je asi spravedlivá, my se trápíme v zakončení, Lužkovice ale letos mají dobrý mančaft. Penalty jsou loterie a tam nám štěstí nepřálo...

FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Jurčák - předseda klubu: My jsme první půlku měli o něco více příležitostí my, i když utkání bylo poměrně vyrovnané a druhou půlku jsme se ze hřiště poněkud vytratili a domácí měli mírnou převahu. Výborný výkon podal po svém uzdravení Tomáš Mičola a společně s dalším stoperem, Mirou Čalou, měli velkou zásluhu na výborném výsledku.Já bych chtěl poděkovat hlavně Honzovi Křapovi, kterému připisuji na dosavadních výsledcích mužstva největší zásluhu. Z pozice své silné osobnosti dodal lídrům mužstva znovu ztracenou sebedůvěru a dal příležitost klukům z béčka a dorostencům. Za celou mou dosavadní kariéru je to první trenér, který nevyžaduje žádné posílení mužstva cizími hráči a naprosto svému celku věří.



Sestavy


FK Admira Hulín
D. Vajda [-] - S. Štoll [-] (78. J. Horáček [-] ) , P. Janda [-] , M. Jurášek [-] (46. P. Nedbal [-] ) , Z. Prokop [-] - J. Kubo [-] , M. Podmol [-] (78. M. Nedbal [-] ) , M. Zavadil [-] , J. Šenkyřík [-] - M. Karamon [-] , A. Dutkevič [-]

FK Lužkovice-Želechovice
M. Vala [-] - J. Ronza [-] , T. Mičola [-] , M. Čala [-] , M. Šuba [-] - Z. Polepil [-] , T. Holý [-] (72. J. Turýn [-] ) , J. Kučera [-] , T. Ronza [-] (81. V. Křepelka [-] ) - J. Škrabal [-] , A. Langer [-] (46. P. Novák [-] )

ŽK: 90. J. Horáček - 32. T. Holý , 75. J. Škrabal , 90. J. Turýn .
Hráči zápasu: A. Dutkevič - T. Mičola , M. Čala .
Místo: Hulín. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Ševčík Igor - Kluďák, Mrnka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku