2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:30

7.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veselá si v domácím prostředí připsala cennou výhru nad Kostelcem u Holešova


Branky


0

Na Veselou přijel v sobotu Kostelec u Holešova a domácí celek chtěl v tomto duelu potvrdit zlepšenou formu z posledního utkání v Tlumačově. Nakonec se mu to podařilo na 100%, když nepříjemného protivníka udolal brankami Dujky a Divokého. Veselá se tak posunula ze spodních pater trochu výše v celkové tabulce, hosté si na svůj bodový zisk budou muset počkat do příštího víkendu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Veselá šla do kabin za jednobrankového vedení

Veselá ještě na podzim nenastoupila v ideální sestavě, ale ta současná  se jí začíná už velmi blížit.  Proto se ze strany domácích v tomto utkání s Kostelcem očekávalo, že domácí potvrdí své zlepšení naznačené v minulém kole v Tlumačově  a získají tři body. Tato vize byla navíc podpořena skutečností, že Veselá navíc uvítala po čtvrt roce nově v sestavě jednoho  ze svých klíčových  záložníků. Uklidnění na kopačky domácích měl přinést i fakt, že hosté se nedočkali příjezdu své brankařské jedničky Bakalíka a toho na poslední chvíli v bráně zastoupil  Dušan Marek, hráč z pole a na lavičce náhradníků  Miroslav hradil osiřel. 

 

Kostelec ale nedal svou kůži lacino a zejména v úvodních minutách domácí trápil svou houževnatostí. Veselá ale začala dobře a asi po 15 minutách přišly i šance, jednu z prvních měl na kopačce Roman Manďák, ale branku minul.  Většinu akcí domácích rozbíhal Tomáš Dujka a ta v 22.minutě mu vyšla na jedničku. Prošel středem s míčem z vlastní poloviny  až na dostřel  kostelecké brány a nikým neatakovaný cca z 25 metů vystřelil na střed brány takovou  plovoucí pumelici, že brankař čekal míč metr mimo jeho dráhu. 1:0 pro domácí. Veselá v tyto minuty byla v herní podobě a měla šance na navýšení skóre. Druhý gól do sítě Marka ale nepřicházel a zahrozilo v opačném pokutovém území. Kostelecký útočník se dostal s míčem v rohu pokutového území až k brankové čáře a důrazně hrající navrátilec do sestavy, František Žůrek v tento  okamžiku svůj důraz přehnal, nevyhodnotil herní situaci nejlépe a  dopustil se penaltového faulu.  Zmeškal  výhodu pokutového kopu využil a bylo v 43.minutě srovnáno.  Ale nešlo o onen z psychologického hlediska významný  gól do šatny, jelikož  do poločasu ještě stihla skórovat i Veselá a domácí tak strhli poločasové vedení na svou stranu. Po rozehrávce se totiž domácí dostali před bránu Kostelce a na malém vápně se nejlépe orientoval Tomáš Divoký a uklidil míč po zemi za záda bezmocného Marka, když míč po jeho mírné ale umístěné střele lízl tyč. 

 

 

 

 

 

 

Ve druhé půli se už stav zápasu neměnil

V druhé půli  Veselá pokračovala v nátlakové hře a vytvářela si další šance, ale opět bez gólového efektu. Hosté začali postupně více kousat a domácí Červenka si nakonec řádně zachytal. Největší tutovku měli hosté v 76.minutě, ale Červenka změnu skóre nepřipustil. Nebezpečné měli hosté zejména rohové kopy z levé strany, které všechny hledaly hlavu vysokého Geráta.  Obrana Veselé ale v tomto  utkání pracovala na jedničku. Na straně domácích nejhezčí moment druhého poločasu měl v 88.minutě střídající Lukáš Klečka. Ale neujala se ani jeho tvrdá střela  z poza šestnáctky. Gólman tentokráte směr střely vystihl správně a  míč vyboxoval nad bránu.  Všechny body zůstaly  zaslouženě na Veselé, ale bojovalo se o ně až do samého závěru. Ten byl hodně nervózní a padlo i po žluté kartě na každou stranu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera - sekretář klubu: Asi to bude znít trochu netaktně k soupeři, ale věřili jsme si na Kostelec. V naší bodové situaci jsme si ani nepřipouštěli, že bychom měli doma už potřetí ztratit. Skutečnost už tak růžová nebyla. Neproměnili jsme řadu šancí a o vítězství jsme se museli proto obávat celý druhý poločas. Zatím jsme s Kostelcem všechna tři svoje utkání v I.B vždy vyhráli (v Kostelci na penalty), ale lehce se vítězství nerodilo nikdy. Už vloni při jejich mizérii a katastrofálním úvodu mne nepřekvapilo, že se zvedli a dokráčeli k záchraně, hlavně v ofenzívě jsou velmi nebezpeční. Nás ale teď čeká další výzva a tvrdý oříšek, za týden opět doma a s Malenovicemi, s jedním s favoritů soutěže. Určitě budeme chtít zase bodovat.

SK Moravan Kostelec u Holešova
Dušan Marek - hráč Kostelce: Museli jsme na poslední chvíli řešit post brankáře jako náhradu za Bakalíka, bojovali jsme až do konce, ale na body jsme nedosáhli...



Sestavy


TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - M. Odstrčilík [-] , T. Divoký [-] , T. Dujka [-] , R. Manďák [-] - T. Pavel [-] (83. T. Večeřa [-] ) , M. Dlabaja [-] , M. Čoček [-] , J. Červenka [-] - F. Žůrek [-] , M. Bodlák [-] (73. L. Klečka [-] )

SK Moravan Kostelec u Holešova
D. Marek [-] - J. Hradil [-] , T. Marek [-] , R. Přikryl [-] , M. Hradil [-] (83. M. Hradil [-] ) - M. Gerát [-] , M. Darebník [-] , M. Žůrek [-] , R. Zmeškal [-] - L. Kovalda [-] , L. Odložilík [-]

ŽK: 42. J. Červenka , 87. M. Dlabaja - 40. M. Žůrek , 89. L. Kovalda .
Místo: Veselá. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku