T. Holý 76. (p.)
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužkovice v domácím prostředí brankou z penalty udolaly Malenovice, o půli došlo dokonce ke střídání hlavního sudího


Branky


76. T. Holý (p.)
0

V Lužkovicích se hrálo zlínské derby Lužkovice vs Malenovice a dal se očekávat velmi vyrovnaný souboj. Oba celky hrají v poslední době ve velmi dobré formě a okupují čelo tabulky. Domácí tým se spoléhá na bratry Ronzovi a také střelce Holého. Malenovice v soutěži inkasovaly jen třikrát a brankář Adam Juráň chtěl udržet čisté konto i v Lužkovicích. To se mu málem i podařilo, nakonec ho překonal až čtvrt hodiny před koncem duelu z penalty domácí Tomáš Holý. Na hřišti se v dresu Lužkovic poprvé objevil i futsalový reprezentant a druholigový fotbalista Kroměříže Ivo Světlík. Lužkovice nakonec berou tři body, Malenovice odjíždějí s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se diváci v Lužkovicích branky nedočkali

Utkání soupeřů z čela tabulky začalo oboustranně opatrně. Hráči se hlídali se snahou neudělat chybu a pustit tak soupeře do vedení. Nebezpečnou situaci v 5 minutě ve velkém vápně obrana hostů odvrátila na roh. Hrálo se nahoru – dolů jen s minimálními pokusy o střelbu. Po čtvrthodině hry se dostal do šance hostující Zimčík, ale minul bránu domácího Valy. Hosté postupně začali mít herně navrch, ale jen po velké vápno. V závěru poločasu trefili ještě hosté boční tyč domácí brány. Kuriózní situace nastala v poločase, kdy zraněného rozhodčího Volka ve druhé půli zastoupil přítomný rozhodčí Krajča, protože oba asistenti byli laici.

Rozhodnutí padlo čtvrt hodiny před koncem, penaltu proměnil domácí Holý

Druhá půle byla opět vyrovnaná s minimálními šancemi na obou stranách. V 73. minutě nasadil trenér Křapa do hry novou posilu Lužkovic svého předchůdce na trenérském postu Ivo Světlíka. Ten přinesl do hry domácích tolik potřebný klid a jeho přihrávky nakonec rozhodly. V 77. minutě jeho centr za obranu našel na hranici malého vápna nabíhajícího Kučeru, ten byl zbytečně sražen k zemi a domácí kopali penaltu, kterou s přehledem proměnil Holý – 1:0. Závěrečný nápor hostů o srovnání si domácí obrana s brankářem Valou pohlídali. V remízovém utkání byli nakonec přece jen šťastnější domácí a připsali si další 3 body do tabulky.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Jurčák - předseda klubu: Hráči Malenovic byli tentokrát fotbalovější a rozhodl začátek utkání, kdy jsme hráli proti silnému větru a hosté nás přehrávali. Ovšem své dvě vyložené šance neproměnili a na to také v závěru doplatili. Naši kluci zaslouží pochvalu za bojovnost a za výkon v obranné fázi. Obraně dodával klid s přehledem chytající golman Martin Vala a výborný výkon předvedla dlouholetá opora zadních řad, stoper Mira Čala. Velkou radost nám dělá jeden z nováčků týmu, Kuba Kučera, který opět svým výkonem potvrdil důvěru, kterou mu trenér Křapa stabilním zařazením do sestavy dává. Návrat Ivo Světlíka na naše hřiště jako hráče byl pro mne a věřím, že i pro všechny naše fanoušky, velmi radostnou událostí. Předvedl, že je to pořád velice kvalitní fotbalista a myslím, že jeho nástup byl rozhodujícím momentem utkání.

FC Malenovice
Josef Juráň - tenér Malenovic: Nastoupili jsme hrát ofenzivně, to se nám dařilo a přehrávali jsme domácí ve všech činnostech. Mnohdy až drtivý tlak se nám bohužel nepodařilo zužitkovat. Ani opakovaný trestný kop. Nejblíž ke skorování měl Zimčík, ale netrefil odkrytou bránu. Ve 40.min.jsme ještě nastřelili tyč. Ve druhé půlce Lužkovice zalezly v šesti dozadu a nám se jen těžko dařilo překonat tak zhuštěnou obranu. A tak jsme to zkoušeli z dálky, ale bez úspěchu. Hra v té době byla hodně kouskovaná, spostou faulů ze strany Lužkovic, které volaly po žluté barvě. Náhradní rozhodčí ovšem netrestal. V době kdy Lůžkovice už pomýšlely na penaltový roztřel, přišela nabídka jak toto utkání vyhrát. Pád jejich hráče v pokutovém území byl náhradním rozhodčím posouzen jako faul a následnou penaltu se štěstím proměnily. Nicméně Malenovice to nevzdaly a šly za vyrovnání. Proti byly praporky asistetů, které jakoukoli snahu o brejk okamžitě utnuly. Navíc jasně neodpískaná ruka domácího hráče, který se snažil na zemi zabránit akci, hovoří za vše. Kluky musím ale pochválit, že to všechno ustáli. Ale už chápu proč o týmu Lužkovic se v diskuzích píše jako o .......všichni zainteresovaní vědí. Je jen škoda, že se té nálepky jen tak nezbaví.



Sestavy


FK Lužkovice-Želechovice
M. Vala [-] - M. Šuba [-] , M. Čala [-] , P. Novák [-] (46. J. Gruber [-] ) , J. Ronza [-] (90. V. Tichý [-] ) - J. Kučera [-] , O. Zámorský [-] , T. Holý [-] (88. T. Čech [-] ) , T. Ronza [-] - Z. Polepil [-] (73. I. Světlík [-] ) , A. Langer [-]

FC Malenovice
A. Juráň [-] - D. Bartoň [-] , J. Bartoň [-] , V. Gazda [-] , Z. Zimčík [-] - D. Torma [-] (83. M. Zbranek [-] ) , B. Mařák [-] (71. T. Lhotský [-] ) , R. Střelec [-] , M. Bartoň [-] - L. Brázda [-] (46. M. Struška [-] ) , J. Dorotík [-]

ŽK: 38. T. Ronza , 86. J. Gruber , 90. I. Světlík - 26. R. Střelec , 67. D. Torma , 69. B. Mařák .
Hráči zápasu: M. Vala , M. Čala - J. Dorotík , V. Gazda .
Místo: Lužkovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Blažek Vladimír - Richter, Richter ml..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku