0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sehradice potvrdily v Lukově roli favorita a i nadále vévodí tabulce


Branky


0

Do Lukova zavítaly Sehradice a čekalo, zda domácí tým dokáže potrápit lídra tabulky. V první půli držel domácí celek přijatelný výsledek, ve druhé půli se už prosadili sehradičtí střelci. Lukov tak zůstává i nadále přikován na poslední příčce, Sehradice se před sobotním utkáním s rezezvou Slavičína opět naladily na vítěznou vlnu, ve které by chtěly i nadále pokračovat. Jejich první příčka v tabulce je určitě velkým překvapením a tým stále drží neporazitelnost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve 13. minutě se trefil poprvé hostující Bahulík

I když byly Sehradice oslabeny o několik hráčů základní sestavy nepřijely do Lukova rozhodně prohrát. Sehradice od začátku tvořily hru, byly agresivnější a více se tlačily před domácího brankáře. Domácí i přes řadu nepřesností v rozehrávce dokázaly Sehradicím bránit v průnicích do šestnáctky a tak se ujala až střela zpoza pokutového území Ladi Bahulíka. Tentýž hráč ještě předvedle sólo akci, když krásně prošel přes čtyři hráče až na hranici malého vápna, ale minul branku. I domácí hráč prověřil Peťu Kupku dalekonosnou přesně mířenou střelou a ten s vypětím všech sil tuto střelu vytěsnil na roh. Do šaten se tak odcházelo za hubeného vedení Sehradic 1:0.

Bahulík se trefil i podruhé, pojistku přidal Zetek

Ve druhé půli již hosté po sérii několika šancí a větším tlaku nejprve skórovali po hlavičke prvního střelce utkání Ladi Bahulíka a poté ještě jako přes kopírák zopakovali brankovou situaci hráči Karel Zavadil a Tomáš Zetek. První znovaný zahrával roh a druhý jej usměrnil do sítě. Poté se již v podstatě jen utkání dohrávalo, domácí se na nějaký velký odpor už nezmohli. Sehradice kontrolovaly vývoj hry a vezou si z Lukova zaslouženou výhru, která jim pojistila první místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


SK Lukov
Tomáš Teplý - sekretář Lukova:

TJ Sokol Sehradice
Roman Heinz - sekretář Sehradic: Naše vítězství je zasloužené, sice nám chybělo několik hráčů, ale ostatní je plně nahradili, což je jenom dobře. Střelecky se dařilo Bahulíkovi. V sobotu hostíme rezervu Slavičína, která je sice u dna tabulky, bude záležet, kolik fluktuantů sebou přiveze.



Sestavy


SK Lukov
Z. Jokl [-] - R. Šimčík [-] , M. Šumšal [-] , T. Teplý [-] , M. Králík [-] - J. Adamík [-] , J. Hudeček [-] , O. Macík [-] (64. L. Vítovský [-] ) , T. Novák [-] - M. Holomek [-] (78. M. Vacek [-] ) , D. Matula [-] (68. L. Vaškůj [-] )

TJ Sokol Sehradice
P. Kupka [-] - V. Žáček [-] (63. M. Zerzáň [-] ) , M. Šenkeřík [-] (53. J. Plášek [-] ) , M. Okénka [-] , M. Blažek [-] (73. J. Maňas [-] ) - R. Sochora [-] , K. Zavadil [-] , T. Zetek [-] , M. Kraváček [-] - L. Bahulík [-] , D. Mikel [-]

ŽK: 20. M. Holomek , 33. O. Macík .
Hráči zápasu: L. Bahulík , T. Zetek .
Místo: Lukov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Stodůlka René  - Žniva, Žáček.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku