3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malenovice si poradily s rezervou Slavičína a znovu udržely čisté konto


Branky


0

Do Malenovic zavítala rezerva Slavičína, která zatím nasbírala pouhé tři body a je hodně dlužna svému loňskému umístění na druhém místě. Trenér Surovec nemohl ani počítat s fluktuanty, v sestavě se objevili pouze dopoledne střídající hráči s Frýdlantem nad Ostravicí v divizní skupině E - Martin Goňa a Michal Švach mladší. První půli ještě stačili Slavičané držet se soupeřem krok a branky se diváci nedočkali. Ve druhém poločasu se už domácí tým rozstřílel a zatížil konto Slavičanů třemi brankami. Brankář Adam Juráň navíc znovu udržel čisté konto a jeho tým se posunul na druhé místo celkové tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli drželi Slavičané bezbrankovou remízu, Mařák nedal penaltu

Malenovice od začátku utkání zamkly Slavičín před jeho branku. Už v první minutě se do slibné šance dostal Torma, ale minul. Tlak pokračoval a v 18. minutě vyústil ve faul v pokutovém území a kopala se penalta. Mařákovu nepříliš umístěnou střelu hostující gólman Aleš Ocelík chytil. Malenovice se dále snažily o uklidňující gól, ale marně. Slavičín se snažil, bojoval a domácí pořádně vystrašila až dalekonosná střela Ocelíka snad ze čtyřiceti metrů, která těsně jen minula domácí svatyni. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu, domácí navíc mohla mrzet neproměněná penalta

 

Domácímu týmu zavelel k útoku kapitám Brázda, Juráň lapil penaltu

Ve druhé půli se obraz hry nezměnil. Domácí měli převahu, soupeře přehrávali, ale bez výsledku. Do 100% šance se ale po chybě domácí obrany dostal slavičínský Goňa, ale Juráň v brance domácích ho vychytal. Skóre se měnilo až po hodině hry, kdy se překrásnou střelou z 25 metrů trefil Brázda. Za deset minut se tentýž hráč uvolnil v pokutovém území, byl faulován a kopala se druhá penalta v zápase. Tu již domácí Střelec bezpečně proměnil. Malenovice se uklidnily a pokračovaly dále ve své hře. Slavičín byl dále nepříjemný v osobních soubojích a snažil se využít jakékoliv chybičky domácích hráčů. V 66. minutě přišel zbytečný zákrok na hostujícího útočníka a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. Tentokrát se vyznamenal domácí gólman, který udržel čisté konto. V 80. minutě po chybě domácí obrany měli slavičinští možnost zkorigovat, ale sólo na domácího Juráně nedotáhli do konce. Přišel trest, kdy Střelec nádherně našel za obranu naběhnuvšího Davida Bartoně a ten nekompromisně uzavřel stav utkání na konečných 3:0. 



Ohlasy k zápasu


FC Malenovice
Josef Juráň - trenér: Toto vítězství bylo zbytečně hodně vydřené. U hráčů byla vidět snaha jít za vítězstvím, ale situace před brankou musíme řešit s daleko větším přehledem a klidem. Do dalších zápasů to musíme rozebrat, aby se to neopakovalo.

FC TVD Slavičín B
Staňa Belžík - sekretář: První půli jsme drželi nerozhodný stav utkání i díky Ocelíkovi, který chytil penaltu. Ve druhé půli jsme zbytečně inkasovali, zdramatizovat utkání jsme mohli z penalty, ale tu jsme neproměnili. V závěru jsme dostali třetí branku a odjíždíme pro nás s krutým výsledkem.



Sestavy


FC Malenovice
A. Juráň [-] - D. Bartoň [-] , J. Bartoň [-] , Z. Zimčík [-] (89. D. Zahnaš [-] ) , V. Gazda [-] - D. Torma [-] (88. T. Kovaříček [-] ) , R. Střelec [-] , M. Bartoň [-] - J. Dorotík [-] , L. Brázda [-] (73. T. Lhotský [-] ) , B. Mařák [-]

FC TVD Slavičín B
A. Ocelík [-] - O. Floreš [-] , M. Švach [-] , R. Bureš [-] , J. Ocelík [-] - M. Goňa [-] (63. M. Pavelka [-] ) , D. Sochora [-] , J. Neuman [-] , M. Ocelík [-] - Š. Havlín [-] , M. Švach ml. [-]

ŽK: 88. T. Lhotský - 17. O. Floreš , 68. J. Ocelík , 78. M. Švach ml. .
Hráči zápasu: A. Juráň , L. Brázda .
Místo: Malenovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nuc Jiří - Žniva, Nevrla.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku