Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov dokázal otočit duel s Kostelcem u Holešova


Branky


0

Do Tlumačova přijel kostelecký Moravan a čekalo se vyrovnané utkání. Tomu také napovídala první půle, která skončila remízou. Domácí Tlumačov ve druhém poločasu dokázal vsítit ještě dvě branky a znovu se trefil nestárnoucí Dan Máčala, kterému ještě sekundoval Jonášek. Tlumačov už nasbíral dvanáct bodů a dělí se o druhou příčku s Malenovicemi, Lužkovicemi a Přílukami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté poslal do vedení Gerát, domácí do půle srovnali Máčalou

Domácí hráči si hned od úvodního hvizdu vytvořili územní převahu a kombinační hrou se snažili prosadit proti silnému větru a dobře zformované obraně hostů. V 17. minutě našel Máčala na velkém vápně hostů Sedláře, jeho střelu ale výborný Bakalík vyrazil na roh. Ve 24. minutě využili hráči Kostelce povětrnostní podmínky a nedorozumění v obraně domácích, kdy dlouhý nákop propadl až ke Gerátovi, který chladnokrevně poslal hosty do vedení. Hráči Tlumačova po inkasované brance zvýšili obrátky. Ve 32. minutě měl vyrovnání na noze kapitán Duroň, ale Bakalík byl znovu pozorný. Jen o pár sekund později se do další šance dostal Jiří Mouka, ale také nedal. Tlak domácích vyvrcholil ve 34. minutě, kdy do přetížené obrany hostů pronikl Patrik Mouka, který byl obráncem Kostelce ve velkém vápně faulován, a domácí kopali penaltu. Tu s přehledem proměnil kanonýr Máčala a srovnal na 1:1. Hosté po inkasované brance hru vyrovnali. Ve 45. minutě převzal míč v pokutovaném území domácích Gerát, při kličce byl faulován a také hosté kopali pokutový kop, který však Jaroslav Hradil neproměnil.

 

Ve druhém poločasu dokázali domácí hráči vsítit dvě branky

Také ve druhém poločase měli domácí více ze hry. V 54. minutě se po rohu domácích odrazil vyražený balón k Jiřímu Jonáškovi, který pohotovou dorážkou poslal Tlumačov do vedení. 2:1. Hosté byli blízko vyrovnání v 63. minutě, ale v závaru před bránou Škrabala míč do sítě dotlačit nedokázali. Domácí brankář pak dvěma zákroky vytěsnil na roh i nebezpečné střely hostujících útočníků. A tak udeřilo na druhé straně. V 70. minutě domácí rychle rozehráli, Houser krásně vysunul Máčalu, který nedal Bakalíkovi šanci. 3:1. V 80. minutě postupoval sám na Bakalíka Jiří Jonášek, ale skóre už se nezměnilo.  Domácí tým získal další tři body do tabulky 1.B. třídy a na svém kontě už jich má dvanáct. Hosty může mrzet neproměněná penalta, v příštím kole hostí doma Nevšovou a budou chtít bodovat naplno.



Ohlasy k zápasu


SK Tlumačov
Miroslav Škrabal - brankář: Výhru bereme všemi deseti, máme v tabulce dvanáct bodů a mrzet nás může jen domácí nešťastná porážka s Přílukami. V příštím kole hrajeme doma znovu, tentokrát k nám přijede Veselá, které se výsledkově příliš nedaří, ale utkání to bude určitě těžké.

SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek - hráč: Klíčovým momentem byla neproměněná penalta, utkání by se asi vyvíjelo úplně jinak. Musíme se soustředit na další domácí utkání s nováčkem z Nevšové.



Sestavy


SK Tlumačov
M. Škrabal [-] - R. Dvořák [-] , P. Mouka [-] , J. Mouka [-] (66. M. Houser [-] ) , T. Duroň [-] - O. Sedlář [-] , R. Šimoník [-] (73. M. Juhaňák [-] ) , S. Malý [-] , B. Psota [-] (79. P. Barwig [-] ) - D. Máčala [-] (89. Z. Jonášek [-] ) , J. Jonášek [-]

SK Moravan Kostelec u Holešova
A. Bakalík [-] - M. Hradil [-] (66. J. Sklenář [-] ) , J. Hradil [-] , R. Přikryl [-] , D. Marek [-] - M. Žůrek [-] , L. Odložilík [-] (46. M. Ballnér [-] ) , R. Zmeškal [-] (58. P. Plachý [-] ) , T. Marek [-] - M. Gerát [-] , M. Darebník [-] (79. J. Dvořák [-] )

ŽK: 45. O. Sedlář , 64. R. Šimoník - 34. D. Marek , 59. P. Plachý , 65. J. Hradil .
Hráči zápasu: M. Škrabal , J. Jonášek - M. Gerát .
Místo: Tlumačov. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku