Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příluky i podruhé doma rozhodly utkání až v poslední minutě


Branky


0

V Přílukách se před utkáním očekával tuhý boj mezi domácím lídrem tabulky a mužstvem Admiry Hulín. Náš expert před utkáním Ing. Zdeněk Kučera z Veselé tipoval před zápasem remízu, což se mu nakonec vyplnilo až do 90. minuty, kdy ale padla třetí rozhodující branka Příluk, které napsaly doma stejný scenář, jako v utkání s Veselou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil spravedlivou remízou

Začátek zápasu vyzněl lépe pro domácí Příluky, kdy prvních 10 min. měli jasnou převahu nad soupeřem z Hulína. Převaha však nebyla vyjádřena gólově a tak se hosté z Hulína pomalu ale jistě dostávali do tempa zápasu. V 24 min. měl gólovku na noze domácí Pinkas, ale byl z toho jen roh po zásahu hostující obrany. Hra se nadále přelévala z jedné strany na druhou, v 32 min. opět Pinkas a následně v 37 min. hosté, ale prudkou střelu domácí gólman vyrazil. Až ve 43. min. poslal pohotovou dorážkou Frolek domácí Příluky do vedení 1:0. Hosté z Hulína kontrovali hned v 45 min, kdy z penalty po ruce domácího obránce vyrovnal Dutkevič na 1:1. 

 

Střídající žolík Lošťák vystřelil domácím tři body

Po změně stran měla hra podobný ráz. Ale už v 47 min. po rohu Strachoně a závarem před bránou hostí pohotově přeloboval brankáře opět Frolek - 2:1. Hra se následně odehrávala ve středu hřiště, změna přišla až v 68 min., kdy obrana dala až příliš prostoru hostujícímu Dutkeviči, který krásně trefenou střelou do růžku nedal domácímu brankáři šanci - 2:2. V dalších minutách se oba týmy snažily strhnout výhru na svou stranu, kdy více ze hry měli opticky hosté. Podstatné se odehrálo v poslední 90 minutě, kdy domácí brankář Pavelka provedl výkop od brány přímo na útočníka Lošťáka, který utekl stínujícímu obránci a v sólu překonal hostujícího brankáře na konečných 3:2. Příluky se tak vyhouply v tabulce do čela na první místo a další týden přijmou výzvu druhých Sehradic.

 



Ohlasy k zápasu


FK Příluky
Jaroslav Brabec - sekretář: Dnes jsme si v zápase vybrali porci štěstí, nebyli jsme herně lepší než Admira ale přesto vyhráli. Zápas se hraje 90 minut a my už podruhé rozhodli utkání až v samotném konci. Naši hráči nejspíše testují moje nervy na střídačce... :-) Hulín se u nás prezentoval ve velmi dobrém světle a v celém zápase nás hodně potrápil. Plný bodový zisk nás určitě velmi těší a před duelem se Sehradicemi u nás panuje velmi dobrá nálada, ikdyž ještě máme co zlepšovat.

FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: Do konce zápasu se obě mužstva snažili strhnout vítězství na svou stranu, ale utkání spělo k remíze. Jenže v 90. minutě po našem ofsajdu na domácím vápně domácí brankář poslal dlouhý míč na naší polovinu, domácí útočník vyhrál souboj se Šenkyříkem a svůj brejk gólově zakončil na 3:2. Po gólu bylo utkání ukončeno. Vinou nezvládnutého závěru jsme tak přišli aspoň o bod na půdě favorita.



Sestavy


FK Příluky
J. Pavelka [-] - P. Čelůstka [-] , T. Humpál [-] (20. P. Pinkas [-] ) , R. Machalíček [-] , J. Strachoň [-] (70. L. Lošťák [-] ) - P. Votava [-] , D. Zedníček [-] , D. Frolek [-] , J. Nesvadba [-] - K. Zedníček [-] , M. Zahradnický [-]

FK Admira Hulín
M. Hložek [-] - J. Šenkyřík [-] , A. Tabara [-] , Z. Prokop [-] , M. Jurášek [-] - M. Karamon [-] , S. Štoll [-] (88. D. Vajda [-] ) , F. Kostov [-] , J. Horáček [-] (46. J. Kubo [-] ) - M. Nedbal [-] , A. Dutkevič [-]

Hráči zápasu: D. Frolek - A. Dutkevič .
Místo: Příluky. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku