0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Tečovicích se v duelu se Sehradicemi diváci branky nedočkali, na penalty byli úspěšnější hosté


Branky


0

Na hřišti v Tečovicích se hrál v úmorném vedru duel domácího týmu proti Sehradicím. Ty v soutěži stále neokusily hořkost porážky a to jim nakonec znovu vydrželo i po penaltové loterii. Diváci totiž v základní hrací době branku neviděli a penalty zvládli lépe hosté po výsledku 4:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sehradice se zakopaly před vlastním vápnem, Tečovicím se dobývání jejich branky nedařilo

Tečovice v minulém kole loupily v Hulíně, odkud si po zásluze přivezly všechny tři body a tak se čekalo, jak si v sobotu poradí s dosud neporaženými Sehradicemi. Utkání se hrálo opět ve velkém vedru a hráči museli šetřit se silami, aby mohli udržet tempo po celou dobu utkání. Navíc Sehradice přijely hrát na půdu silného soupeře s jasnou taktikou zajištěné obrany a ta se jim v konečném součtu taky vyplatila. Trenér Petr Novák má přeci jen věkově starší mužstvo, ale všichni hráči jeho stanovenou taktiku tristně dodržovali. První půle příliš brankových momentů nepřinesl, za zmínku stojí jen pár střel vedle Kupkovi branky. Domácí měli jasnou optickou převahu, ale dobře postavený obranný val Sehradic překonat nedokázali.

 

Hosté taktickou hrou přivedli zápas až do penaltového rozstřelu

Domácí se i ve druhé půli snažili hrát aktivně a tlačit se před brankáře Kupku, ale dále jak po šestnáctku se většinou nedostali. Sehradice se snažily kontrovat rychlými protiútoky, ale ty se taky míjely účinkem. Sice se hosté ocitli ve dvou šancích, ale útočníci je špatně vyřešili. Před koncem utkání pak hosty podržel brankář Kupka, když lapil dvě dalekonosné střely dvou nejzkušenějších hráčů Tečovic a Sehradicím tak zachránil důležité body. Po pravdě řečeno, utkání příliš krásy nepobralo a domácí celek byl v zakončení hodně neškodný. Hosté hráli co potřebovali a body berou všemi deseti.

Tečovice v loňském roce penalty kopat uměly, brankář Kupka je však vychytal

A tak se šlo na penalty,ve kterých byly vloni Tečovice hodně silné. I když hned první penaltu sehradický Robin Sochora neproměnil, následně gólman Kupka dva střelce domácích vychytal a tak si bonusový bod odvezly z Tečovic Sehradice a pokračují ve své podimní neporazitelnosti..



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Radek Středulínský - trenér: V utkání bylo už od začátku jasné, jak to vůbec bude nakonec vypadat. Sehradice totiž produkují obranný fotbal a celý zápas byl o tom, je rozbourat. Což nám po celý zápas prakticky nešlo. Utkání díky neatraktivnímu soupeři bylo hodně průměrné a hosté z něj mají ještě bod navíc.

TJ Sokol Sehradice
Roman Heinz - sekretář: My jsme přijeli na půdu favorizovaného soupeře s obrannou taktikou založenou na rychlých kontrech. Ty se nám ale příliš nedařily. Nakonec bereme dva body a držíme podzimní neporazitelnost, což je stále skvělý vstup do nové sezóny. Poděkovat musím všem hráčům za bojovnost, při penaltách nás podržel brankář Kupka.



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
M. Křížek [-] - P. Sedláček [-] , J. Balcárek [-] , J. Plachý [-] , V. Šnajdr [-] - D. Škarek [-] , A. Ondík [-] , A. Řiháček [-] (77. R. Pala [-] ) , M. Frkal [-] (63. M. Bartek [-] ) - R. Chudárek [-] , R. Závoda [-] (56. J. Vopatřil [-] )

TJ Sokol Sehradice
P. Kupka [-] - J. Plášek [-] (28. K. Zavadil [-] ) , M. Žáček [-] (68. M. Zerzáň [-] ) , L. Krejčiřík [-] , M. Okénka [-] - D. Mikel [-] (85. M. Šenkeřík [-] ) , T. Zetek [-] , V. Žáček [-] (56. R. Sochora [-] ) , L. Bahulík [-] - M. Blažek [-] , M. Kraváček [-]

ŽK: 58. D. Škarek , 73. A. Ondík - 89. M. Okénka , 92. P. Kupka .
Hráči zápasu: M. Křížek - P. Kupka .
Místo: Tečovice. Počet diváků: 110.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku