3:1
(2:1)
10. T. Marek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:30

3.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužkovice si v domácím prostředí poradily s Moravanem Kostelec u Holešova


Branky


18. T. Holý , 28. T. Holý , 90. T. Ronza - 10. T. Marek
0

V jarní části bylo domácí mužstvo nařčeno z úplatku rozhodčích, které kromě pana Koleniče ze Skaštic vyslovilo i mužstvo Kostelce u Holešova na sociálních sítích. Kde byla pravda o tom se mohli přesvědčit samotní aktéři tohoto zápasu. Utkání přineslo zajímavou podívanou a především domácí fanoušci odcházeli domů spokojeni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kostelec u Holešova šel do vedení, domácí vývoj utkání otočili

 

Utkání za dozoru 3 rozhodčích a delegáta svazu začali lépe domácí a již ve 4. minutě mohli jít do vedení zásluhou Holého, jenže jeho střelu z úhlu vytěsnil vyborně chytající brankář Bakalík na roh. Hosté se nestáhli do ulity a začali domácí v této části domácí přehrávat. Výsledkem byl gól do rozhozené obrany, který vstřelil v 9 minutě, který vstřelil T. Marek. Poté začali úřadovat domácí a střelu J. Ronzy vyboxoval brankář Bakalík na roh. V 18. minutě zahrávali domácí trestný kop a po centru Nováka srovnal hlavičkou do šibenice Holý – 1:1. Tentýž hráč svou další tutovku neproměnil a z rohu malého vápna pálil jen do vyběhnuvšího brankáře hostů. Další šanci již proměnil a ve 28. minutě po centru J. Ronzy a zvýšil na 2:1 pro domácí. Hosté postupně vyrovnali hru, ale domácí obrana úspěšně odolávala několika nebezpečným akcím hostujících útočníků. Gólem do šatny mohl uklidnit domácí J. Ronza, ale jeho hlavička jen těsně minula bránu hostů.

 

Definitivní pojistku výsledku dal v poslední minutě Tomáš Ronza

Po změně stran to byli opět domácí, kteří udávali tón hry a mohli jít do pohodlného vedení, ale šanci v 66. minutě, když šli dokonce tři hráči sami na jediného obránce trestuhodně zahodili. V 77. minutě mohl vstřelit nejlepší domácí útočník Holý svůj první hattrick, ale z hranice malého vápna přestřelil bránu. Hosté se v závěru ve snaze vyrovnat skóre domácí na chvíli uzavřeli na jejich půli, ale domácí obrana s brankářem Valou úspěšně odolala tlaku hráčů Kostelce. Naopak v poslední minutě po průniku obranou se nejlíp orientoval Tomáš Ronza a z otočky z hranice malého vápna trefil přesně k tyči a upravil na konečných 3:1.



Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Jurčák - předseda klubu: Věděli jsme velice pohledné utkání se spoustou fotbalových akcí, gólových momentů i vstřelených branek. Hostům patří uznání, že se po celé utkání snažili o útočnou hru a oběma kolektivům za slušnou hru bez zákeřných zákroků a vyhrocených situací. Domnívám se, že výsledek byl spravedlivý i když i hosté měli své šance, ale brankář Vala byl vždy na místě. Jsem rád, že se náš bývalý trenér, Ivoš Světlík při svém tipování mýlil, když klukům nevěřil a tipoval kříž. Možná tak chtěl kluky nabudit k lepšímu výkonu, za což mu děkuji. S trenérem Honzou Křapou jsme jen velmi těžce volili jména nejlepších hráčů, protože celý kolektiv podal velmi bojovný, ale i fotbalový výkon. Nakonec jsme se shodli, že do sestavy kola by měli patřit tentokrát střelci branek Holý a Tomáš Ronza i když velmi dobrý výkon podali také Tomáš Mičola a golman Martin Vala. Já bych chtěl poděkovat klukům za disciplinovaný výkon a za fotbal, který se i našim kritickým a náročným fanouškům opravdu zamlouval.




Sestavy


FK Lužkovice-Želechovice
M. Vala [-] - P. Novák [-] , M. Šuba [-] (79. O. Zámorský [-] ) , M. Čala [-] , T. Mičola [-] - J. Ronza [-] , T. Ronza [-] (90. T. Čech [-] ) , Z. Polepil [-] , T. Holý [-] (83. A. Langer [-] ) - J. Škrabal [-] , J. Kučera [-]

SK Moravan Kostelec u Holešova
A. Bakalík [-] - M. Kovalda [-] , M. Hradil [-] , R. Přikryl [-] , T. Marek [-] - J. Zmeškal [-] , L. Odložilík [-] (83. M. Hradil [-] ) , J. Hradil [-] , D. Marek [-] (48. M. Darebník [-] ) - M. Gerát [-] , M. Žůrek [-]

ŽK: 42. T. Holý , 86. O. Zámorský .
Hráči zápasu: T. Ronza , T. Holý - T. Marek .
Místo: Lužkovice. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku