0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:30

2.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sehradice loupily v Otrokovicích, hrdinou utkání byl jejich brankář Kupka


Branky


0

Posílená rezerva Viktorie Otrokovice byla sice běhavějším týmem, ale Sehradice dokázaly, že i v úmorném vedru dokážou zvládnout těžké utkání. Podržel je brankář Kupka, který dokonce lapil penaltu. Jedinou branku utkání dotlačil do sítě Viktorie Robin Sochora. Sehradice berou tři body všemi deseti, utkání by spíše slušela remíza.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve velkém vedru se z úvodní branky radovaly Sehradice

Domácí A tým Viktorie zatím řádí poměrně překvapivě ve III. lize a napodobit jej chtěla v nedělním dopoledni i jeho rezerva. Proti ní stál velezkušený tým ze Sehradic, který si v úvodním kole poradil s Roštěním. Na velkém hřišti měli optickou převahu domácí hráči, kteří i ve velkém vedru předváděli rychlý a běhavý fotbal, který sehradickému týmu příliš neseděl. Zahřmělo však poprvé u branky Viktorie, kdy Robin Sochora nadvakrát dotlačil míč do sítě a poslal Valachy do vedení. Domácí tým to očividně zaskočilo a do konce poločasu nebyl schopen najít protizbraň na precizní obranu Sehradic. Poločas tak skončil jednobrankovou výhrou hostí.

Brankář Sehradic Kupka lapil penaltu a poté vychytal domácí kanonýry

Druhý poločas přinesl stejný obrázek, domácí mladící hráli svižný fotbal, ale v koncovce byli bezzubí a kolikrát je zastavila pouze mladická nezkušenost. Vyrovnat mohl domácí tým z pokutového kopu za nastřelenou ruku hráče Sehradic, ale domácí hráč penaltou pohrdl. Brankář Sehradic Kupka poté i nadále skvěle dirigoval svůj celek. Na domácí kopačky se čím dál častěji vkrádala nervozita a k vyrovnání jim chyběl klid v zakončení. Sehradice taktickou hrou držely hubenou výhru a nakonec se radovaly ze zisku tří cenných bodů. Před sobotním derby s Nevšovou mají v Sehradicích psychickou pohodu, v Otrokovicích mohou vyhlásit konkurs na střelce.



Ohlasy k zápasu


FC Zlínsko B
Radek Gába - trenér: Je to velká škoda tří ztracených bodů, ale když nedáme ani penaltu, tak nemůžeme pomýšlet na body, naše střelecké trápení tak přetrvává. Přitom vloni jsme ve skupině C nastříleli nejvíc branek. Sehradice byly určitě k poražení, my jsme hráli dobře jen po šestnáctku a zakončení bylo žalostné.

TJ Sokol Sehradice
Roman Heinz - sekretář: Body z Viktorky mají pro nás cenu zlata, přeci jen jsme dnes měli k dispozici starší kádr a domácí mladíci nás náležitě provětrali, děkovat můžeme brankáři Kupkovi a myslím si, že trenér Peťa Novák může být spokojen i s bojovností všech hráčů.



Sestavy


FC Zlínsko B
R. Janečka [-] - L. Juhas [-] , J. Gojš [-] , O. Ponížil [-] , J. Kryšpín [-] - V. Zach [-] , A. Skřivan [-] (71. D. Zelinka [-] ) , L. Gába [-] (78. K. Koštial [-] ) , L. Křivánek [-] - A. Bahounek [-] (82. M. Zaoral [-] ) , T. Frydrych [-] (86. T. Caudr [-] )

TJ Sokol Sehradice
P. Kupka [-] - M. Blažek [-] , V. Žáček [-] (73. M. Okénka [-] ) , J. Žebráček [-] (90. J. Plášek [-] ) , L. Bahulík [-] - M. Kraváček [-] , K. Zavadil [-] , R. Sochora [-] , T. Zetek [-] - D. Mikel [-] (66. L. Krejčiřík [-] ) , M. Žáček [-] (49. M. Zerzáň [-] )

Hráči zápasu: J. Gojš - P. Kupka .
Místo: Otrokovice-tráva. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 13 29:11 28
2 FC Fryšták 13 37:19 27
3 SFK Elko Holešov B 13 39:14 27
4 Hvozdná 13 26:21 23
5 SK Březnice 13 28:32 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 16
2 Jan Večeřa 13
3 Jakub Chudárek 11
4 Tomáš Janíček 11
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 50 54,9% 1
2 Jiří Kadlík 41 51,3% 0
3 Tomáš Krejča 35 53,0% 0
4 Ladislav Beran 34 49,3% 0
5 Libor Adamik 31 55,4% 0
Zobrazit celou tabulku