Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:30

1.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sehradice rozhodly o své výhře už do poločasu


0

V úvodním kole nastoupil celek ze Sehradic proti týmu z Roštění a znovu dokázal, že body doma jen tak nerozdává. Domácím vyšel na jedničku vstup do utkání, kdy již ve 2. minutě otevřel skore z penalty Martin Žáček a hosty zlomili především dvě branky do šanty v závěru první půle. Hosté z Roštění  se ještě pokusili o zkorigování výsledku, ale domácím pomohly v závěru dvě branky střídajících hráčů Sochory a Šenkeříka a tři body tak zůstaly na Valašsku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sehradice již ve druhé minutě zahrávaly pokutový kop

Domácí tým do zápasu vlétl jako uragán a hned ve druhé minutě zahrával pokutový kop. Hostující tým totiž zahrál ve vápně míč rukou a rozhodčí Nevrla bez rozmýšlení ukázal na penaltový puntík. Pokutový kop proměnil Martin Žáček. Domácí tým i nadále pokračoval ve svém náporu a hostující obrana jen s vypětím sil odolávala jejich náporu. V dalších šancích se postupně objevily Zetek, Mikel a další hráči, ale brankář Nevřala svůj tým několikrát podržel. Hosté se zaměřili na defenzívu a chtěli spoléhat na rychlé brejky, se kterými si obrana domácích vždy poradila. Sehradice pokračovaly i ve velkém horku v dobrém tempu a stále zaměstnávaly obranu hostí. Tým z Roštění inkasoval podruhé až v závěru poločasu, kdy se trefil ve 41. minutě Bahulík a vzápětí přidal třetí branku Mikel. Do kabin se tak odcházelo za tříbrankového vedení Sehradic, které plně odpovídalo poměru sil na hřišti. Hostující celek v okleštěné sestavě bojoval, ale domácí tým hrál s chutí a divákům předváděl líbivou kopanou.

Roštění se pokusilo zápas zdramatizovat, v závěru inkasovalo další branky

Do druhé půle vstoupil hosté s úmyslem utkání zdramatizovat, což se jim také povedlo v 52. minutě Juráskem. Sehradice však stále pokračovaly ve své nátlakové hře a týmu z Roštění nedal šanci vstřelit kontaktní branku. Velmi dobře pracovala především záložní řada domácích dirigovaná zkušeným Zetkem a své si odehrál i kapitán Blažek. Brankář Kupka příliš práce neměl a stačil chytit vše, co prošlo za pozornou obranu. Domácímu týmu vyšlo i střídání, kde Krejčiříka vystřídal manžel bývalé futsalové reprezentantky Evy Sochorové - Robin Sochora a ten také v 72. minutě pojistil vedení Sehradic. Konečnou podobu výsledku dal další střídající hráč Šenkeřík, který v 88. minutě završil skore utkání na 5:1. Vítězství domácích je naprosto zasloužené, více si rozložili v náročném počasí síly a hosté bez svého matadora Zakopala byli v útočné fázi hodně bezzubí. Sehradice si tak připisují v tabulce první tři body a v dalším kole cestují do Otrokovic, kde je čeká rezerva třetiligové Viktorie. Roštění se v příštím kole utká v místním derby s Moravanem Kostelec u Holešova. V domácímmužstvu podal výborný výkon Zetek a pochválit za soustředěný výkon lze celý tým.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sehradice
Roman Heinz - sekretář klubu:: Naše výhra je naprosto zasloužená, vyšel nám na jedničku první poločas. Velmi dobře jsme vstoupili do utkání a svého soupeře jsme jasně přehrávali a dlouho se nám nedařilo vsítit druhou branku. To se nám podařilo až na konci první půle a dvě branky nás uklidnili. Hosté si přivezli jen jednoho hráče na střídání, zatímco nám střídání několika čerstvých hráčů v závěru zápasu vyšlo a ti se zapsali i do listiny střelců a na úvod u nás panuje spokojenost.

TJ Roštění
Tomáš Pagáč - vedoucí: Citelně nám chyběl zkušený Zakopal, který má druholigové zkušenosti, nemohl nastoupit kvůli špatné fotografii, což je pro nás trošku tristní. Ale výhra domácího týmu je naprosto zasloužená, nám chyběli další hráči a musíme se tak soustředit na další kolo.



Sestavy


TJ Sokol Sehradice
P. Kupka [-] - V. Žáček [-] , L. Krejčiřík [-] (46. R. Sochora [-] ) , M. Blažek [-] , L. Bahulík [-] (63. J. Plášek [-] ) - V. Nášel [-] (79. M. Zerzáň [-] ) , M. Kraváček [-] , T. Zetek [-] , K. Zavadil [-] (72. M. Zmeškal [-] ) - D. Mikel [-] , M. Žáček [-] (75. M. Šenkeřík [-] )


Hráči zápasu: T. Zetek .
Místo: Sehradice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku