0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:30

1.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovice potvrdily na Veselé roli favorita


Branky


0

V sobotním parném odpoledni se hrál na hřišti na Veselé velmi zajímavý duel mezi domácím týmem a favorizovaným celkem z Tečovic, který se řadí mezi největší aspiranty postupu do 1.A. třídy. Hosté neponechali nic náhodě a z horké půdy si zásluhou dvou vstřelených branek odvážejí cenné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

 

 

V první půli diváci branku neviděli

První poločas skončil bez branek, i když oba týmy si vytvořily několik velmi dobrých možností ke skórování. Přitom úvod utkání připomínal spíše šachovou partii a nikdo nechtěl udělat nějakou chybu. Domácí tým spoléhal na zkušeného Tomáše Dujku, který se snažil na pozorně hrající tečovický celek něco vymyslet. Tempo utkání ale odpovídalo obrovskému vedru, které v těchto dnech v celé České republice panuje. Hráči se proto snažili rozložit své síly, bylo i nutné dodržovat pitný režim a sudí utkání také častěji přerušovali. V první půli bylo k vidění i několik šancí na obou stranách, ale brankáři byli pozorní a za svá záda míč nepropustili. Byli to ale  domácí, kteří zahrozili první  Dujkovou střelou z dálky v 11. minutě, s kterou měl Křížek v bráně Tečovic potíže.  V 33.minutě  se naopak vyznamenal domácí  gólman, když  včas vyběhl a zneškodnil šanci Bořutovi. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu a čekalo se, kdy padně úvodní branka, která otevře trošku hru na obou stranách, domácí spoléhali spíše na nakopávané míče, hosté se prosazovali svojí typickou kombinační hrou.

Tečovicím vyšel nástup do druhé půle

Skóre utkání otevřel hned po příchodu z kabin ve 46. minutě tečovický Bořuta a hostující tým se tím uklidnil. Branka padla po velmi dobře zahraném rohovém kopu a pro tečovického útiočníka už nebyl problém míč dopravit do sítě. Domácím týmem rychlá branka trošku psychicky zahýbala, neboť tak brzký gól ve své svatyni určitě nečekali. Tečovice poté hru umně přeorganizovaly a zaměřily se na bezchybnou obranu a chtěly také vyrážet k ryhlým brejkům. Celý druhý  poločas  se Veselé nedala upřít snaha o vyrovnání, ale Tečovice zkušeně hru na své polovině zvládaly a domácí do větších šancí nepouštěly. Proto domácí ohrožovali branku Tečovic jen dalekonosnými střelami Dujky. Zvláště ta v 62. minutě  Křížka řádně protáhla. Této akci ale předcházela obrovská šance hostujícího Frkala, který mohl už po hodině hry rozhodnout. Sám se ocitl před polovinou odkryté branky, ale tu minul. Ještě v 74. minutě byla Veselá blízko vyrovnání, ale Divoký v ideální pozici se tak soustředil při hlavičkování na to, aby trefil bránu, že jeho koníček šel příliš do země a branku přeskočil. V poslední čtvrthodině se už lepila veselským na kopačky nervozita a útočné akce se jim nedařilo dotahovat. Domácímu týmu nelze upřít snahu, ale v koncovce neměl tolik potřebné štěstí a hosté se dočkali v úplném závěru i druhé branky, když se trefil Plachý. Celku z Veselé už nezbyl čas na čestný úspěch, který by si možná hráči zasloužili a po takticky vedeném boji putují nakonec tři body do Tečovic.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Ing. Zdeněk Kučera - sekretář klubu: Velké vedro se podepsalo na průběhu celého utkání, vše hodně ovlivnila branka ze šatny. Náš tým bojoval, ale v koncovce neměl potřebné sportovní štěstí, třeba se k nám obrátí v dalším zápase.

TJ Sokol Tečovice
Radek Středulínský - trenér:: První poločas přinesl v úmorném vedru vyrovnanou partii. Nám vyšel vstup do druhého poločasu, kdy jsme po rohu vsítili branku. Domácí spoléhali na zkušeného Dujku, ale naše obrana pracovala spolehlivě a všichni hráči plnili taktické pokyny do puntíku. V závěru se nám podařilo vstřelit druhou branku a z Veselé si vezeme hodně cenné tři body.



Sestavy


TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - M. Čoček [-] , M. Odstrčilík [-] , T. Divoký [-] , M. Bodlák [-] - J. Červenka [-] (88. M. Gajdošík [-] ) , T. Pavel [-] , M. Dlabaja [-] , T. Dujka [-] - T. Večeřa [-] , L. Žaludek [-] (52. M. Machalíček [-] )

TJ Sokol Tečovice
M. Křížek [-] - J. Plachý [-] , A. Ondík [-] , J. Balcárek [-] , M. Bartek [-] - P. Sedláček [-] , A. Řiháček [-] (81. M. Poulíček [-] ) , I. Bořuta [-] (89. J. Koplík [-] ) , M. Frkal [-] (73. J. Vopatřil [-] ) - V. Šnajdr [-] , D. Škarek [-]

ŽK: 9. D. Škarek , 54. M. Frkal .
Místo: Veselá.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku