3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 17:30

1.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužkovice si v místním derby i zásluhou střelce Holého poradily s Lukovem


Branky


10. J. Ronza , 16. T. Holý , 72. T. Holý
0

V Lužkovicích se hrálo očekávané místní derby, ve kterém byli přeci jen favoritem svěřenci zkušeného trenéra Jana Křapy, kterému vyšla premiéra na lužkovické lavičce na jedničku. Potěšil ho především kanonýr Holý, který zaznamenal dvě branky. Hosté z Lukova předvedli sice snaživý výkon, který ale tentokrát na domácí celek nestačil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

 

Lužkovicím se v první půli podařilo po rychlých akcích vsítit dvě branky

Utkání začalo náporem domácích Lužkovic a již v 6. minutě zneškodnil brankář Jokl samostatný průnik J. Ronzy. Hosty z Lukova to nakoplo a z rychlého protiútoku nastřelili tyč domácí branky. Domácí se postupně stávali pány na hřišti a svou převahu vyjádřili i střelecky. V 10. minutě Holý v pádu stačil přihrávkou za obránce poslat Jakuba Ronzu do útoku, ten téměř z půli hřiště postupoval sám na brankáře Jokla. Své sólo proměnil a domácí vedli 1:0. Vzápětí pronikl obranou hostů Tomáš Holý, ale branku netrefil. V 16. minutě po rychlé akci domácích prudký centr J. Ronzy skluzem usměrnil do sítě Holý a zvýšil již na 2:0. Ve 20. minutě opět Holý hlavičkoval těsně vedle Joklovy branky. Hosté v závěru poločasu z náhlého protiútoku stříleli nad branku domácího týmu. První půle přinesla poměrně vyrovnanou partii, domáci spoléhali spíše na rychlé protiútoky, hosté sice dobře kombinovali, ale brankou domácích se příliš neprosazovali.

Ve druhém poločasu mohli domácí i navýšit skóre

Ve druhém pokračovali domácí v náporu a mohli zvýšit svůj náskok, ale Holý po centru J. Ronzy z hranice malého vápna netrefil bránu. T. Ronza po průniku  obranou své sólo nevyužil. Nejpohlednější akci provedl v 68 minutě J. Ronza, když brankáře Jokla vysokým obloučkem přehodil, ale hlavou netrefil prázdnou bránu. V 72. minutě ze skrumáže před brankou hostů skóroval Tomáš Holý a upravil již na 3:0. Další obrovskou šanci domácích nevyužil Gruber, který z malého vápna střílel vysoko nad. Hosté přece jen několikrát zahrozili rychlými protiútoky, ale domácí obrana a brankář Vala si nebezpečí ze strany hostů pohlídali. Vítězství domácího celku je ale naprosto zasloužené a ve druhé půli mohlo i navýšit skóre. Lukov sice bojoval, ale na domácí obranu v čele s brankářem Valou tentokrát nenašel recept.



Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Jurčák - předseda klubu:: Musím poděkovat klukům, že i v tomto nefotbalovém počasí bojovali a svému kouči Janu Křapovi připravili hezkou premiéru na lavičce našeho týmu. V příštím kole zajíždíme do Slavičína, kde nás čeká místní rezerva a tam se teprve ukáže, jak na tom letos herně jsme....

SK Lukov
Michal Teplý - sekretář a hráč klubu:: V první půli se víceméně utkání lámalo, nejsem si zcela jistý ofsajdovými situacemi u první a třetí branky, ale výhra domácích je nakonec asi zasloužená, my se musíme soustředit na příští domácí utkání.



Sestavy


FK Lužkovice-Želechovice
M. Vala [-] - J. Gruber [-] , M. Čala [-] , J. Škrabal [-] , T. Mičola [-] - J. Ronza [-] , T. Ronza [-] , T. Holý [-] (76. P. Novák [-] ) , Z. Polepil [-] (85. A. Langer [-] ) - M. Šuba [-] , T. Čech [-] (46. O. Zámorský [-] )

SK Lukov
Z. Jokl [-] - M. Teplý [-] , T. Teplý [-] , L. Vítovský [-] , J. Šarman [-] , J. Drábek [-] (59. M. Vacek [-] ) - J. Adamík [-] , D. Matula [-] , M. Šumšal [-] , R. Šimčík [-] , O. Sedláček [-] -

ŽK: 35. M. Čala , 76. T. Holý .
Místo: Lužkovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku